to už pak jedině ty šípy házet
 to už pak jedině ty šípy házet  ) 26lbs je úplně v pohodě, to chce jen čas
) 26lbs je úplně v pohodě, to chce jen čas 
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
 to už pak jedině ty šípy házet
 to už pak jedině ty šípy házet  ) 26lbs je úplně v pohodě, to chce jen čas
) 26lbs je úplně v pohodě, to chce jen čas 
 No slabší nevím,už takhle se mi při prodeji smáli,že je to luk pro 13ti letýho...Ale měl jsem štěstí v neštěstí,dnes jsem se o tom bavil se zákazníkem,a zjistil že střílí,bydlí pár km od mojeho města,a mají pozemek,terče,vybavení,figuríny zvířat na 3D...Tak mám vzít flašku
 No slabší nevím,už takhle se mi při prodeji smáli,že je to luk pro 13ti letýho...Ale měl jsem štěstí v neštěstí,dnes jsem se o tom bavil se zákazníkem,a zjistil že střílí,bydlí pár km od mojeho města,a mají pozemek,terče,vybavení,figuríny zvířat na 3D...Tak mám vzít flašku  a dorazit,že mě prý rádi zasvětí a přivítají novou tvář.Je to super,ale popravdě moc nevěřím,že se to naučím,uvidíme,uvidíme.
  a dorazit,že mě prý rádi zasvětí a přivítají novou tvář.Je to super,ale popravdě moc nevěřím,že se to naučím,uvidíme,uvidíme. (to bude zas bitva názorů)
 (to bude zas bitva názorů) ,ale řekl bych že je tam rail pro montáž těch jejich origo kolominátorů a optiky,mohlo by to být totožný s 11mm klasickou montáží.
 ,ale řekl bych že je tam rail pro montáž těch jejich origo kolominátorů a optiky,mohlo by to být totožný s 11mm klasickou montáží.
 . Co se týče toho mazání stačí ten lůj nebo to má být ten speciální vosk na tětivy a maže se i vedení a klasicky to do toho vtíráš prstama?
. Co se týče toho mazání stačí ten lůj nebo to má být ten speciální vosk na tětivy a maže se i vedení a klasicky to do toho vtíráš prstama?Chránič levé ruky potřebuješ, to už teď víšBob9 píše:No kluci chrániče a návod k obsluze jsou až poslední možnosti,když selže všechno ostatní,jak říká můj kamarádNo slabší nevím,už takhle se mi při prodeji smáli,že je to luk pro 13ti letýho...Ale měl jsem štěstí v neštěstí,dnes jsem se o tom bavil se zákazníkem,a zjistil že střílí,bydlí pár km od mojeho města,a mají pozemek,terče,vybavení,figuríny zvířat na 3D...Tak mám vzít flašku
a dorazit,že mě prý rádi zasvětí a přivítají novou tvář.Je to super,ale popravdě moc nevěřím,že se to naučím,uvidíme,uvidíme.
 )
)

Takže jen ze zvědavosti: rozšteluje to tedy výstřel. Já jsem podezíral, že se to nějak posune při přepravě. Ale když střílím déle tak přesnost klesá. To by odpovídalo. Přikládal jsem to snížení soustředěnosti.
  Takže jen ze zvědavosti: rozšteluje to tedy výstřel. Já jsem podezíral, že se to nějak posune při přepravě. Ale když střílím déle tak přesnost klesá. To by odpovídalo. Přikládal jsem to snížení soustředěnosti.