)
)NORCONIA CO2 puška QB78, QB79, AR2078 a AR2079
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
- 
				martin9599
Ten O kroužem  na tu "tyčku" co zasouvá diabolku  bezvadně funguje těsnění z obyč zapalovačeza 5 kč    )
)
		 )
)Re: NORCONIA CO 2 puška QB 78 ráže: 4,5mm (.177)
Tak jsem dnes dodělal a nastřelil moje QB-79.Pažba je zatím skoro původní,jinak všechny úpravy zde z fora,kartuž vlastní-8oz CO2+plnění.
A jeden terčík na ukázku,žádná sláva,na víc nebyl čas.
Nakonec srovnání s AA-PS.
http://rcfranta.rajce.net/ProSport200

A jeden terčík na ukázku,žádná sláva,na víc nebyl čas.
Nakonec srovnání s AA-PS.
http://rcfranta.rajce.net/ProSport200

Pro-Sport cal.5.5 +  Nikko Stirling  6*40 AO
QB-79 cal.5.5 +Delta Optikal Entry 4*32 AO
Re: NORCONIA CO 2 puška QB 78 ráže: 4,5mm (.177)
Máš to hezký, moc se mě to líbí  )))
)))
Bylo by podle mě lepší tu přední objímku odstranit.
 )))
)))Bylo by podle mě lepší tu přední objímku odstranit.
http://david_holub.sweb.cz/
K té př.objímce,drží jen na kartuši a hlaven je suvně s malou vůlí.Nezpozoroval jsem v nástřelu rozdíl s ní nebo bez,dál se uvidí,ničemu se nebráním.
Jen mě tak napadlo, že by mohla mít ta kartuše zašroubovaná v adaptéru na flašky vůli a hýbat i s hlavní.
Máš to ale vyzkoušený, takže mlčim, mlčim.
Máš to ale vyzkoušený, takže mlčim, mlčim.
Adapter je nový vcelku s kartuší,hnout se to může jedině celé z těla pušky u ventilu (nedej bože)snad jsem dělal poctivě a používal hlavu(jinak mi jí to urazí),zatím si věřím.
Až to začne syčet,hodím flintu do žita.
Až to začne syčet,hodím flintu do žita.
frantas...Teda vypadá to moc pěkně,žádná brutální úprava.Tak teď už je konečně teplo,kolik dáš dobrejch ran na naplnění?Podle terčíků jsem možná měl stejný problém, desítka v kříži, ale jednou dole,pak nahoře ,vlevo pak v pravo.pak dvakrát střed.Až jsem vyměnil hlaveň.Originál jsem upnul do soustruhu a dirka na mě blikala.Nakřivo vývrt.Teď mám hlaveň z Slavie 631 a o 100 % lepší.Ale stejně to pořád bude Qbčko.ps: za ty prachy.....bych už  měl něco pořádnýho,ale s čím bych si do teď hrál. 

přesněs to vystihl - s čímbych si doteď hrál 

Já ji mám taky na hraní a zkoušení,jinak by to byla nuda střílet jen ProSportem,mám víc bouchaček.
Když jsem měl hlaven v soustruhu,tak háže ale do díry mě nenapadlo se podívat jak to šmajdá.Až to budu zase rozebírat tak s tím zkusím něco udělat,ted jsem na to zapomněl.
Na terči se podepsalo víc věcí 1.nejsem žádnej extra střelec 2.strhávám to spouští,jsem zmlsanej z P.Sporta,i když jsem ji upravoval,pořád se to nedá srovnávat.3 asi i ta hlaven a nic moc optika(4*)chtělo
by to alespon 6*,a za 4.tlumič měl malou díru,zvětšil jsem ji o1mm a je to o hodně lepší(nástřel)
To je výmluv co?
Zatím jsem bez plnění nastřílel přes 100 ran a zdá se to pořád stejný(nepadá to)
Když jsem měl hlaven v soustruhu,tak háže ale do díry mě nenapadlo se podívat jak to šmajdá.Až to budu zase rozebírat tak s tím zkusím něco udělat,ted jsem na to zapomněl.
Na terči se podepsalo víc věcí 1.nejsem žádnej extra střelec 2.strhávám to spouští,jsem zmlsanej z P.Sporta,i když jsem ji upravoval,pořád se to nedá srovnávat.3 asi i ta hlaven a nic moc optika(4*)chtělo
by to alespon 6*,a za 4.tlumič měl malou díru,zvětšil jsem ji o1mm a je to o hodně lepší(nástřel)
To je výmluv co?
Zatím jsem bez plnění nastřílel přes 100 ran a zdá se to pořád stejný(nepadá to)
Tak to je moje hračka....zatím poslední verze..  

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Mám dotaz jaké byjste mi poradili diaboly pro QB 78 v základu bez úprav,aby na tom byli dobře s přesnotí a zároveň aby si poradily s potkanem na 10-15m?
Tak to je těžký.
v základu na potkana mě napadají snad jen Powery z kovohutí Příbram
jde taky o to, jaký má ten základ výkon  někdo tu psal, že měl kanálek průměr 1mm a to bys toho potkana musel zasypat aby se pod tim olovem udusil
 někdo tu psal, že měl kanálek průměr 1mm a to bys toho potkana musel zasypat aby se pod tim olovem udusil 
mě to v základu mělo asi 8J.
Zkušenost se střelbou vzduchovkou na živé nemám a mít nechci.
			 někdo tu psal, že měl kanálek průměr 1mm a to bys toho potkana musel zasypat aby se pod tim olovem udusil
mě to v základu mělo asi 8J.
Zkušenost se střelbou vzduchovkou na živé nemám a mít nechci.