Je to dobrá kuše?
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
Spitamen-povrch.zpracování je fakt pěkný,vypadá to hooodně jako Realtree HD.Ale třeba-v místě drží šroub rameno ke kostce je rameno o 4mm slabší...
		Slavia 634 4.5mm + Nikko Stirling Air King 4x32 AO Gold Crown
Hatsan Ranger 99 5.5mm + Walther 6x42 AO
Re: Je to dobrá kuše?
to by ma zaujimalo aka ma byt ta hrubka ramena v mieste uchytenia ku kostke na maxovi...predsa len doveruj,ale preveruj... 

Dal jsem na radu a objednal v Praze nová ramena, už mě přišla faktura, takže příští týden budou nová. A ty starý půjdou do muzea. Je pravdou že za rozbitou hlavu to používání opravených nestojí.
Zajímavé fórum o mechanických zbraních a zkušenosti z USA,
http://www.loveckeforum.info/viewforum.php?f=5
http://www.loveckeforum.info/viewforum.php?f=5
Barnett Delta Storm - Excalibur Vari Zone - jednodílná montáž
Gamo CFX 4.5mm 16j - Optisan Viper 10X44 CSB
			Gamo CFX 4.5mm 16j - Optisan Viper 10X44 CSB
- 
				crossbowhunter
ani som to nečítal, je tam najväčší " odborník " alwarez " , tiež sa vyskytuje aj pod menom geronimo.
 ) jo jo je to kapacita
) jo jo je to kapacita  )
) Ale vážně .. ten odkaz, to je kupa sraček

jj-geronima znám  Divím se,že je aktivní na loveckém foru,já myslel že je momentálně zaměstnanej tím že radí japoncům jak chladit jadernou elektrárnu
 Divím se,že je aktivní na loveckém foru,já myslel že je momentálně zaměstnanej tím že radí japoncům jak chladit jadernou elektrárnu  

AZIP-rozumná volba!Jinak střelci,dryfire a vše kolem tu padlo stokrát,ale řekněte mi,čistě TEORETICKY,při výstřelu bez šípu-kolika procentní šance je,že to ramena nepřežijou?Je to někde řečeno?Je přece až k neuvěření,že takhle do detailů vymyšlenej stroj,by dokázal poslat na věčnost jedniný výstřel.Zkoušet to samozřejmě nehodlám(ne vědomě).Ale neříkejte mi,že ještě nikdo nevyzkoušel,kolik dryfirů ramena vydrží než je po nich...
 Divím se,že je aktivní na loveckém foru,já myslel že je momentálně zaměstnanej tím že radí japoncům jak chladit jadernou elektrárnu
 AZIP-rozumná volba!Jinak střelci,dryfire a vše kolem tu padlo stokrát,ale řekněte mi,čistě TEORETICKY,při výstřelu bez šípu-kolika procentní šance je,že to ramena nepřežijou?Je to někde řečeno?Je přece až k neuvěření,že takhle do detailů vymyšlenej stroj,by dokázal poslat na věčnost jedniný výstřel.Zkoušet to samozřejmě nehodlám(ne vědomě).Ale neříkejte mi,že ještě nikdo nevyzkoušel,kolik dryfirů ramena vydrží než je po nich...
Slavia 634 4.5mm + Nikko Stirling Air King 4x32 AO Gold Crown
Kdyby byl u tý elektrárny tak už mají nachlazeno  )
)
Nejde exaktně odpovědět ani teoreticky
 ani teoreticky  můžeš je poslat do háje jednou ranou, můžou bez problémů vydržet deset
 můžeš je poslat do háje jednou ranou, můžou bez problémů vydržet deset  Samozřejmě platí u reflexní zbraně, v případě kladky je to větší průser, to je pak jako petarda, v drtivý většině první ranou
 Samozřejmě platí u reflexní zbraně, v případě kladky je to větší průser, to je pak jako petarda, v drtivý většině první ranou  ) Motor když natočíš bez oleje tak ti taky zakuká
) Motor když natočíš bez oleje tak ti taky zakuká 
			 )
)Nejde exaktně odpovědět
 ani teoreticky
 ani teoreticky  můžeš je poslat do háje jednou ranou, můžou bez problémů vydržet deset
 můžeš je poslat do háje jednou ranou, můžou bez problémů vydržet deset  Samozřejmě platí u reflexní zbraně, v případě kladky je to větší průser, to je pak jako petarda, v drtivý většině první ranou
 Samozřejmě platí u reflexní zbraně, v případě kladky je to větší průser, to je pak jako petarda, v drtivý většině první ranou  ) Motor když natočíš bez oleje tak ti taky zakuká
) Motor když natočíš bez oleje tak ti taky zakuká 
tak mne sa takyto vystrel podaril pred mesiacom,ked sa ma kamarat pri natahovani kuse nieco pytal a tak som zabudol zalozit sip,bola to supa jak hovado,v prvom momente ma zamrazilo,v druhom som zistil ze mam hlavu celu,no a potom nasledovali dva dni kontroly ramien a tetivy..odvtedy pred vystrelom kontrolujem dvakrat zalozenie sipu,nech strielam ja ,ci niekto iny..
Na excalibr foru se v jednom threadu nechal zastupce excalibra slyset, ze u reflexu od excalibra mas 60% sanci, ze o ne prijdes - popraskaj, uleti jim koncovak - pokud si pamatuju dobre, tak pouzi slovo poskodi. U kladky, tak excalibra jsi mel 5% sanci, ze to prezijou. Ostatnich vyrobcu se tato cisla netykaji, jsou jina a me neznama.
Excalibur Exomax 225lb + DigitalHunterDN
Air Arms TX200 HC + Falcon Menace 4,5-18x56 SLR MilDot
Crossman 1377 Clasic .177
Toto jsou pouze subjektivni nazory a pocity autora, bez moznosti objektivne hodnotit konsekvence.
			Air Arms TX200 HC + Falcon Menace 4,5-18x56 SLR MilDot
Crossman 1377 Clasic .177
Toto jsou pouze subjektivni nazory a pocity autora, bez moznosti objektivne hodnotit konsekvence.
- 
				crossbowhunter
tak predpokladám že po jeho by zasypal celú elektráreň suchým ladom, potom by si zobral luk a strielal veveričky a všetko okolo, v rámci tréningu.
buďme radi že ho nemáme tu, tak navrhujem ho tu moc nespomínať.
			buďme radi že ho nemáme tu, tak navrhujem ho tu moc nespomínať.
crossbowhunter-není to náhodou ten člověk,co postavil pyramidy a zabil mrtvé moře?ten kdyby radil Hitlerovi,tak tu válku vyhrál  .nicméně jednu věc mu závidím-může lovit do alelůja,nám se o tom může jen zdát.
 .nicméně jednu věc mu závidím-může lovit do alelůja,nám se o tom může jen zdát.
			 .nicméně jednu věc mu závidím-může lovit do alelůja,nám se o tom může jen zdát.
 .nicméně jednu věc mu závidím-může lovit do alelůja,nám se o tom může jen zdát.- 
				crossbowhunter
myslíš?
ja by som to tak nebral, pretože keby naozaj tolko trénoval a lovil ako píše, nebol by na každom fóre ktoré nájde v čechách a slovensku.a neradil by úplné kraviny ako je trénovať na veveričkách a domácich zvieratách.neviem ako je to s lovom v usa, ale keby tam zastrelil mačku, prípadne psa lukom/kušou tak sedí v base a nie že by veselo vypisoval na fóra.tam sú dosť tvrdý na týranie zvere a na súd ťa dajú kvôli čomukolvek, takže by som povedal že ho treba brať s velkou rezervou.
koniec koncov loviť môžeš aj ty do aleluja.stačí ti lovecká licenia, vlastne na slovensku a v čechách polovný lístok.a varianta dva je vymeniť zbraň za foťák/kameru.
druhá varianta je super na odreagovanie.
			ja by som to tak nebral, pretože keby naozaj tolko trénoval a lovil ako píše, nebol by na každom fóre ktoré nájde v čechách a slovensku.a neradil by úplné kraviny ako je trénovať na veveričkách a domácich zvieratách.neviem ako je to s lovom v usa, ale keby tam zastrelil mačku, prípadne psa lukom/kušou tak sedí v base a nie že by veselo vypisoval na fóra.tam sú dosť tvrdý na týranie zvere a na súd ťa dajú kvôli čomukolvek, takže by som povedal že ho treba brať s velkou rezervou.
koniec koncov loviť môžeš aj ty do aleluja.stačí ti lovecká licenia, vlastne na slovensku a v čechách polovný lístok.a varianta dva je vymeniť zbraň za foťák/kameru.
druhá varianta je super na odreagovanie.

- 
				Camerone66
[quote="crossbowhunter"]myslíš?
takže by som povedal že ho treba brať s velkou rezervou.
Asi stejně jako tebe - kecale! Hoď do fóra zas nějaké šplechty o „tvém“ lovu na Ukrajině. Třeba o lovu kance 150 lb kuší.
Jistě máš v zásobě i jiné pohádky, tak sem nějakou přihoď mistře.
			takže by som povedal že ho treba brať s velkou rezervou.
Asi stejně jako tebe - kecale! Hoď do fóra zas nějaké šplechty o „tvém“ lovu na Ukrajině. Třeba o lovu kance 150 lb kuší.
Jistě máš v zásobě i jiné pohádky, tak sem nějakou přihoď mistře.
- 
				crossbowhunter
pokial máš ten neutíchajúci pocit, prečo to neriešiš formou trestného oznámenia?možno preto že potom by padlo na teba a platil by si až by si bol čierny