mě střelba na takhle velké dálky fakt baví, je to nádhera a perfektně mě to uklidní, přeju ti ať se daří co nejvíc, mám z tebe radost
 mě střelba na takhle velké dálky fakt baví, je to nádhera a perfektně mě to uklidní, přeju ti ať se daří co nejvíc, mám z tebe radost 
Jinak každý rozumný člověk co si poznal schopnosti kuše pochopí, že terč velikosti černého na vzduchovkovém terči je opravdu pro mechanickou zbraň na dálky přes 100metrů mimo realitu, stejně jako pro kulovnici na kilometr
 )) víc asi nemám opravdu k problému už co dodat
)) víc asi nemám opravdu k problému už co dodat  Ale třeba terč velikosti lidské hlavy-třebas polévkový talíř už na ty vzdálenosti  reálný i je a zasahovat jej pravidelně si myslím že už je ostrostřelectví hodné hodně velkého uznání, moc lidí, kteří toto umí po světě nechodí
 Ale třeba terč velikosti lidské hlavy-třebas polévkový talíř už na ty vzdálenosti  reálný i je a zasahovat jej pravidelně si myslím že už je ostrostřelectví hodné hodně velkého uznání, moc lidí, kteří toto umí po světě nechodí 
Jo thore a až prohlédneš úplně
 .. skončíš u luků-stejně jako já
 .. skončíš u luků-stejně jako já  )
)

.každopádně se budu snažit neudělat ti ostudu
 .každopádně se budu snažit neudělat ti ostudu  .HANYKING-excalibur řeší výkon kuší délkou nátahu,ramena jsou stejná,snad jen s vyjímkou apexe.určitě by bylo moc zajímavé vlastnit nějaký armádní speciál od excaliburu,něco v duchu barnett delta storm,i když pro tyto účely je vhodnější kladková kuše,je mnohem užší a kompaktnější,něco jak stryker,nebo pse tac-15.no a mne ještě zajímá-vyráběl excal. kladkovou kuši?
 .HANYKING-excalibur řeší výkon kuší délkou nátahu,ramena jsou stejná,snad jen s vyjímkou apexe.určitě by bylo moc zajímavé vlastnit nějaký armádní speciál od excaliburu,něco v duchu barnett delta storm,i když pro tyto účely je vhodnější kladková kuše,je mnohem užší a kompaktnější,něco jak stryker,nebo pse tac-15.no a mne ještě zajímá-vyráběl excal. kladkovou kuši?