Je to dobrá kuše?
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
tak puskohlad som uz odosla,som zvedavy na reakciu...som si vsimol na boku puskohladu malu krizovu skrutku,pod tym koleckom kde sa nastavuje vertikalna os...naco sluzi?resp.co sa nim nastavuje?
		Re: Je to dobrá kuše?
U jednoho z mojich puskohledu meho drzi vnitrni mechanizmus. Odsroubujes a jdes pro dalsi puskohled. Povolis a uz ho nikdy nenastavis. Ne tenhle nebude pro beznou manipulaci
Excalibur Exomax 225lb + DigitalHunterDN
Air Arms TX200 HC + Falcon Menace 4,5-18x56 SLR MilDot
Crossman 1377 Clasic .177
Toto jsou pouze subjektivni nazory a pocity autora, bez moznosti objektivne hodnotit konsekvence.
			Air Arms TX200 HC + Falcon Menace 4,5-18x56 SLR MilDot
Crossman 1377 Clasic .177
Toto jsou pouze subjektivni nazory a pocity autora, bez moznosti objektivne hodnotit konsekvence.
tAK JSEM TY STRÁNKY PROHLÍDL A  asi na to namám talent  ale žádný šíp alu 17" jsem nenašel. On tam prostě není v nabídce. Mají tam jen alu trubky. Dá se z té trubky udělat šíp bez olepovačky. Ty směrovky bych tam musel nalepit od ruky.
 ale žádný šíp alu 17" jsem nenašel. On tam prostě není v nabídce. Mají tam jen alu trubky. Dá se z té trubky udělat šíp bez olepovačky. Ty směrovky bych tam musel nalepit od ruky.
http://www.luky-jma.cz/?p=productsList& ... =20&page=2
Ale přímo pro kuše tam mají jen asi 4 druhy a žádný alu a toto jsou asi šípy pro luk. Tak snad mají stejnou tloušťku.
 ale žádný šíp alu 17" jsem nenašel. On tam prostě není v nabídce. Mají tam jen alu trubky. Dá se z té trubky udělat šíp bez olepovačky. Ty směrovky bych tam musel nalepit od ruky.
 ale žádný šíp alu 17" jsem nenašel. On tam prostě není v nabídce. Mají tam jen alu trubky. Dá se z té trubky udělat šíp bez olepovačky. Ty směrovky bych tam musel nalepit od ruky.http://www.luky-jma.cz/?p=productsList& ... =20&page=2
Ale přímo pro kuše tam mají jen asi 4 druhy a žádný alu a toto jsou asi šípy pro luk. Tak snad mají stejnou tloušťku.
Barnett Delta Storm - Excalibur Vari Zone - jednodílná montáž
Gamo CFX 4.5mm 16j - Optisan Viper 10X44 CSB
No tedy to asi vážně nemáš  ,je to ten 2219 EZ myslím že jsou ve dvou délkách 14 a 17.Olepení v ruce?Dělám to když poškodím jednu letku,tak jí odstraním a olepím jí"v ruce",ale opravdu to chce trochu cviku a šikovnosti!Olepit všechny tři v ruce jsem si netroufnul.
 ,je to ten 2219 EZ myslím že jsou ve dvou délkách 14 a 17.Olepení v ruce?Dělám to když poškodím jednu letku,tak jí odstraním a olepím jí"v ruce",ale opravdu to chce trochu cviku a šikovnosti!Olepit všechny tři v ruce jsem si netroufnul.
Potřebuju poradit-kde přijít k mincíři???Chtěl bych zjistit opravdový nátah těch mých mazlů.Ale nevím kde si to půjčit,nebo kde o to poždat.Všichni rybáři co jsem oslovil mají jen do 20kg 

A pokud by se podařilo a dělali to někdo jak postupovat,díky!
 ,je to ten 2219 EZ myslím že jsou ve dvou délkách 14 a 17.Olepení v ruce?Dělám to když poškodím jednu letku,tak jí odstraním a olepím jí"v ruce",ale opravdu to chce trochu cviku a šikovnosti!Olepit všechny tři v ruce jsem si netroufnul.
 ,je to ten 2219 EZ myslím že jsou ve dvou délkách 14 a 17.Olepení v ruce?Dělám to když poškodím jednu letku,tak jí odstraním a olepím jí"v ruce",ale opravdu to chce trochu cviku a šikovnosti!Olepit všechny tři v ruce jsem si netroufnul.Potřebuju poradit-kde přijít k mincíři???Chtěl bych zjistit opravdový nátah těch mých mazlů.Ale nevím kde si to půjčit,nebo kde o to poždat.Všichni rybáři co jsem oslovil mají jen do 20kg

A pokud by se podařilo a dělali to někdo jak postupovat,díky!
Slavia 634 4.5mm + Nikko Stirling Air King 4x32 AO Gold Crown
Hatsan Ranger 99 5.5mm + Walther 6x42 AO
Já jsem ho zase nedohledal.  Prostě já si to neumím vysvětlit ale prohlédl jsem to detailně a nenašel ho. Asi nějaké síly na mě působí.
 Prostě já si to neumím vysvětlit ale prohlédl jsem to detailně a nenašel ho. Asi nějaké síly na mě působí. 
Můžeš mi přeposlat přímo odkaz na něj? Na ten konkrétní alu 17". Díky
A tady ty končíky jsou pro i pro kuše nebo jen pro luky?
 Prostě já si to neumím vysvětlit ale prohlédl jsem to detailně a nenašel ho. Asi nějaké síly na mě působí.
Můžeš mi přeposlat přímo odkaz na něj? Na ten konkrétní alu 17". Díky

A tady ty končíky jsou pro i pro kuše nebo jen pro luky?
- 
				crossbowhunter
bob toto si videl? http://www.ryvafishing.com/ryvafishing/ ... r-do-100kg
Bob9-já mám taky jen do 20 kg,chytám jen chcípáky do 10ti kg,rád bych pomohl,i mne zajímá,jak je na tom po fyzické stránce equinox.Hanyking-normálně Matyáškovi zavolej a domluv se s ním,co a jak,ty 17ti palcové šípy stopro má.a olepování šípů v ruce-na přesnou střelbu to určitě není,to je tak akorát na to někoho oddělat za rohem  .
 .
			 .
 .Re: Je to dobrá kuše?
Měřil jsem moje duralové šípy a mají 41 cm což by mělo být 16". Měřil jsem jen dural bez končíku a bez závitové vložky. Je to ok? Těch 16" je na trhu dosti. 17" je atyp.  Mám poslední šíp tak jsem si dnes udělal šíp pokusně z kulatiny 8mm. Vepředu jsem vyvrtal otvor a nasadil lovecký hrot bez žiletek. Koupil jsem ho i s kuší. Terčový už nemám. Končík jsem přilepil leteckou pryskyřicí. Na vyrovnání nerovností mezi dřevem a končíkem jsem dal vatu. A zítra jdu to testnout 

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Ještě potřebuji poradit jek mám vytrimovat puškohled. Na 21 metrů mi to střílí stabilně 20-30 cm doleva. Ty kolečka jsou na vyrovnání? A ještě poslední věc. praskl mi ten křížek v puškosledu. Mám ho lepit nebo nechat tak?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Proboha!Co to je?to je nějaký historický střelivo?!Pokud se nepletu tak do těch levnějších kuší Jaguár a spol se dělají dvě velikosti 14" a 17".Pokud máš 16" tak nevím proč si jednoduše nekoupíš 17" kterých je všude dost.16 a 17 bude to samé,jen je to daný neznalstí prodejců jak to měřit,a někdo měřé celá,někdo jen trubku,pak vzniknou dvě teoretické délky-můj názor.Přemýšlet,přemýšlet!
- 
				crossbowhunter
bob9 nie, sú skutočne 16" a 17" mám ich doma.teda 16" mám posledný a v jaguárovi chodia lepšie ako tie 17".
čo sa týka optiky a toho šípu bez komentára.keď je niekto lenivý si prečítať to o čom sa tu písalo, prosím, mne to hlavu neurazí.
			čo sa týka optiky a toho šípu bez komentára.keď je niekto lenivý si prečítať to o čom sa tu písalo, prosím, mne to hlavu neurazí.
Tak to omluva!Já viděl vždy jen 14 a 17,a pak klasiku 20 a 22.No s tou optikoi bych považoval za úspěch že chodí jen o 20-30cm  Tu optiku NIKDY nezpravíš!!!
 Tu optiku NIKDY nezpravíš!!!
A pokud budeš střílet tohle,tak je otázka času,kdy se ti to omotá kolem hlavy!Škoda že je to tady probíraný na každý druhý stránce
 Tu optiku NIKDY nezpravíš!!!
 Tu optiku NIKDY nezpravíš!!!A pokud budeš střílet tohle,tak je otázka času,kdy se ti to omotá kolem hlavy!Škoda že je to tady probíraný na každý druhý stránce
Ten šíp je nouzovka. Mám střelecký absťák a jen 1 šíp tak jsem udělal záložní. Možná ho ale nevystřelím páč už jsem trochu dostal strach  . Počkám na šípy orig.
. Počkám na šípy orig. 
No a já asi neumím vyhodnocovat protože jsem nenašel ani jediný šíp 16" alu- Jen karbon nebo dural.
A ta optika se nedá seřídit?
 . Počkám na šípy orig.
. Počkám na šípy orig. No a já asi neumím vyhodnocovat protože jsem nenašel ani jediný šíp 16" alu- Jen karbon nebo dural.
A ta optika se nedá seřídit?
co dokaze napachat zenska ruka  sestra ho dnes poslala do hadesovej rise..vzdialenost cca 40m..
 sestra ho dnes poslala do hadesovej rise..vzdialenost cca 40m..
 sestra ho dnes poslala do hadesovej rise..vzdialenost cca 40m..
 sestra ho dnes poslala do hadesovej rise..vzdialenost cca 40m..Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
tak to je excelentní rána,tvoje sestra má talent,ale raději ji už maxe nepůjčuj,ať nerozbije zbytek šípů  .
 .
			 .
 .