Napadla ma v súvislosti s perfekt priestorom myšlienka zamestnať sa ako nočný dozor v hypermarkete a riadne sa tam vyblázniť v bezvetrí.

Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři

ja mam zasa v praci dve kryte 200m haly (sklady) a to su este len bezvadne "kontrolovane" podmienky, stabilna teplota a totalne bezvetrie, idealne na vyblaznenie sa so strelbou na dialku... no ale dostat SSS do podniku je trochu problem...
  ja mam zasa v praci dve kryte 200m haly (sklady) a to su este len bezvadne "kontrolovane" podmienky, stabilna teplota a totalne bezvetrie, idealne na vyblaznenie sa so strelbou na dialku... no ale dostat SSS do podniku je trochu problem...Kubajzz píše:Střílejte ty onlajny na 30m, jinak to nemá smysl...
BMW píše:Napadla ma v súvislosti s perfekt priestorom myšlienka zamestnať sa ako nočný dozor v hypermarkete a riadne sa tam vyblázniť v bezvetrí.
 150m absolutního bezvětří.. snad na to kejvne, že se prej celou noc nudí.. tak sem mu řek, že zajistim kávičku, občerstvení a seženu mu nějakou slávii ať může taky řádit tak to snad dopadne
 150m absolutního bezvětří.. snad na to kejvne, že se prej celou noc nudí.. tak sem mu řek, že zajistim kávičku, občerstvení a seženu mu nějakou slávii ať může taky řádit tak to snad dopadne

Ale trpělivost růže přináší, bolavé  záda a díru v peněžence bohužel přináší také.
 Ale trpělivost růže přináší, bolavé  záda a díru v peněžence bohužel přináší také.  
Já já já bych měl taky něcosmiegl40 píše:To musíš natočit kamerou jestli to uskutečníš, protože zasekaný diabolky v betonovej sloupech v garážíh bude in

o nějakej ten metr víc než 30ka
  o nějakej ten metr víc než 30ka