Orientační cena kompletního získání ZP?
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
- DrobasMirek
jedna technická - ZP by měli vydat do 30 dnů - jak vám to dali vědět? zítra to bude měsíc a vim kulový jestli tam někde už týden neleží.. a ne, že by tam měli ty 2 dny v týdnu zrovna frmol. Tak, že bych se tam rovnou zastavil..
		- 
				Kublajchán
Re: Orientační cena kompletního získání ZP?
Na přepážce ti měli dát stvrzenku, kde máš napsáno o co jde a kdy to bude. Mě ZP s nákupkou vystavovali měsíc a půl.
Každý za sebe zodpovídejme bez ohledu na víru a nejbližší pomoc hledejte vždy nejdříve na konci své paže.
			- DrobasMirek
no mě nedali vůbec nic, je teda pravda, že sem taky nic neplatil, prý až při vyzvednutí..
			- BlackAdder
mě vystavovali cca 14 dní aj s první nákupkou - pěkně jsem je při podání žádosti (začátek prosince) poprosil, že bych si rád stihnul nadělit bambitku pod stromeček  

- DrobasMirek
co na tý nákupce jinak trvá tak dlouho?
			- BlackAdder
nákupka je otázka cca 15 minut  akorát ji podepisuje boss příslušného oddělení, tak se to může zdržet tam...
 akorát ji podepisuje boss příslušného oddělení, tak se to může zdržet tam...
Edit: jsem teďka při vyřizování nákupky zjistil, že už na oddělení prodávají i kolky, takže odpadá návštěva té běsné vsetínské pošty.
				 akorát ji podepisuje boss příslušného oddělení, tak se to může zdržet tam...
 akorát ji podepisuje boss příslušného oddělení, tak se to může zdržet tam...Edit: jsem teďka při vyřizování nákupky zjistil, že už na oddělení prodávají i kolky, takže odpadá návštěva té běsné vsetínské pošty.
Naposledy upravil(a) BlackAdder dne 31 kvě 2011 14:32, celkem upraveno 1 x.				
Už jsem slyšel o odděleních kde to trvá i dva týdny.
Já taky.
Oddělení v Rakovníku. Nákupka 14 dnů a průkaz zbraně 3 týdny.
Jinak slušné jednání, docela príma pokec, ale lhůty schválení kusu papíru, jak na opravu 20 kilometrů silnice.
Jinak slušné jednání, docela príma pokec, ale lhůty schválení kusu papíru, jak na opravu 20 kilometrů silnice.
- DrobasMirek
já myslel, že na to maji ze zákona 30 dní?? Na vydání ZP
Jde jen o lenost dotyčných policajtů.Matěj píše:Já taky.
Minulý týden mi nákupku a poté co jsem přinesl zbraň i průkaz zbraně vystavili za 5 minut.
Je teda fakt, že mám na oddělení známé, nicméně to ilustruje celkovou pracnost vydání těchto dokladů.
Zdravim všechny. Co se týká vystavení nákupky a průkazu zbraně na policii v Šumperku - doneseš si kolky a máš to do 10 minut vyřízený, čili na počkání. Žádný ochcapiny s tím nedělaj, supr borci a když něco nevíš sami ochotně poraděj. Myslim, že je to ukázka, jak by měla policie fungovat. Zdarec.
dotaz . když bydlim ve Lhotě, mám mít na ZP v té kolonce Bydliště napsáno jenom "Lhota" ? nebo i upřesnění okresu
a nevíte kde je seznam těch krajských ředitelství, kde jsou oddělení správy zbraní ?
			a nevíte kde je seznam těch krajských ředitelství, kde jsou oddělení správy zbraní ?
- BlackAdder
myslím, že do tohodle vlákna to úplně nepatří, ale není problém na www.policie.cz najít kontakt na příslušné krajské ředitelství a zavolat si tam. Případně si rovnou najít kontakt na oddělení služby pro zbraně a bezp.materiál. Když za obec a PSČ v žádosti uvedeš i okres, nic tím nezkazíš  (předpokládám, že tím ZP myslíš přihlášku ke zkoušce odb.způsobilosti).
Chtěl bych vysvětlit, čím se řídí praktický lékař? Jak v tom mohou být takové rozdíly? Po mě chce také 500...  

- BlackAdder
praktický lékař (dle sdělení toho mého) musí za vystavení potvrzení o zdr. způsobilosti požadovat poplatek. Předpokládám že je dáno pouze nějaké minimum, jinak si výši stanovuje lékař sám.