hlavně oceňuji tu pažbu, do dřeva neumím kloudně říznout.
NORCONIA CO2 puška QB78, QB79, AR2078 a AR2079
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
móóóóć pěkný, to se Ti fakt povedlo 
http://david_holub.sweb.cz/
Re: NORCONIA CO 2 puška QB 78 ráže: 4,5mm (.177)
Je to potřené lepidlem dispercol(herkules a spol.) a posypané jemným pískem. Dá se to barvit nebo použít písek dle barvy pažby- musí být křemičitého typu aby se dále nerozpadal. Barvený jsem už dělal z nouze i z dětské krupice, ale ten písek je fakt nejlepší. Už mám pár pažeb na svědomí a dělal jsem tam různé frézování pupínků , hrubý povrch dělaný malinkým kulatým dlátem(to je taky dobrý), vyťukávání různými raznicemi, ale ten písek je z uživatelské stránky nejlepší- neklouže ani zaolejovaná ruka. Barvenej se dá i umývat, já sem to nechal na přírodno kvůli barvě a normálně jsem to přejel olejem a voskem(jen malinko!), no a teď se uvidí co to bude dál dělat
Díky za pochvaly,potěší když se to někomu líbí
Díky za pochvaly,potěší když se to někomu líbí
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
QB Home made PCP a další
www.mopako.estranky.cz
www.mopako.estranky.cz
pěkňoučké, zase další šikula. Gratuluji
Vypadá moc pěkně.A co ta hlaveň , trubka v trubce?
Vlastně jo, je to komplet v kuse s tlumičem. V první komůrce mám kompenzátor kterej se dá uzavřít otočením prstence(Když je otevřenej tak to netlumí jen odebírá plyny za projektilem aby na něj dál nepůsobily a neovlivnovali přesnost) a v tu chvíli se z této pvní komůrky tlumiče přepouští tlak do zadní části ke střelci kde na konci je 6 výstupních drážek kolem hlavně. Nevím jestli to má až tak velký smysl jak sem si myslel, ale dělal jsem to proto že sem nechtěl delší tlumič z estetických důvodů(už tak je to dost dlouhý) a celkově silnější hlavně se mi líbí. Takže je to vlastně estetika s co největším využitím.
QB Home made PCP a další
www.mopako.estranky.cz
www.mopako.estranky.cz
čus, a tu hlaveň uvnitř máš originál?
Chtělo by to detailnější fotky tlumiče.Dobrej nápad.
Jasně že hlaveň je original, dokud nebudu mít důvod jí měnit tak jí nechám kde je. Dnes sem s tím poprvé střílel na vzduch, zatím jen 20m a vypadá to je nebude důvod myslet na jinou. Nevím to jistě, ale tlumič by měl být možná na tomto foru někdy z léta - a fachčí jak má!, jen to pleská.
Když to nenajdeš pošli SZ
Když to nenajdeš pošli SZ
QB Home made PCP a další
www.mopako.estranky.cz
www.mopako.estranky.cz
Tak dneska konečně dorazily baterky, puška poskládaná, všechno funkční. Už jsem chtěl střílet a zjistil jsem, že nemám těsnění na jehlu závěru. Tak sem do pušky natlačil 200 barů a čeká v kufru, beru si ji s sebou zítra do práce, těsnění mají přes dvě ulice, první testy proběhnou v kanclu 
Trošku jsem měl obavu, jak bude působit pažba, nahrubo obroušená. Je super - na celé pažbě jakoby rybina, pěkně se drží a navíc hezky vypadá.
nějaký fotky hír:
http://david_holub.sweb.cz/index.php?dir=.%2F.%2F.%2FQB_AR2078%2FAR2078_bullpup_PCP%2FHotovo%2F
Trošku jsem měl obavu, jak bude působit pažba, nahrubo obroušená. Je super - na celé pažbě jakoby rybina, pěkně se drží a navíc hezky vypadá.
nějaký fotky hír:
http://david_holub.sweb.cz/index.php?dir=.%2F.%2F.%2FQB_AR2078%2FAR2078_bullpup_PCP%2FHotovo%2F
http://david_holub.sweb.cz/
Daho, sakra, to je pecka! Komplet prekopávka, zo všetkého možného vycucnuté to naj, mal by si to robiť pod vlastnou značkou!
Umarex CPSport .177
Crosman 2250XT AirSource .22, Nikko Stirling 3-9x40 AO Mountmaster
Picasso 1,6 HDi - ex, momentálne corolla 1,6 Valvematic
:-)
Crosman 2250XT AirSource .22, Nikko Stirling 3-9x40 AO Mountmaster
Picasso 1,6 HDi - ex, momentálne corolla 1,6 Valvematic
:-)
- Andre Doktor
Zdravím, chci se zeptat jestli tady někdo z qbčkařů nemá náhodou nějaký úsťový nástavec na atrapu airsoft tlumiče. Nejlépe něco jako má regis24 na svých stránkách. Na 15mm hlaveň s M14 závitem na moderátor. Nemá někdo?
AR2079 5.5mm PCP, NS Nighteater 6-24x56 AGIR
QB 78 DeLuxe 4.5mm, Slavia 634 4.5mm, Optisan Cobra
LOV 21
QB 78 DeLuxe 4.5mm, Slavia 634 4.5mm, Optisan Cobra
LOV 21
Svůj požadavek, dej do bazaru.
-
kvakomartin
Zdravim vsetkych . Som tu novy ,ale vase forum uz dlhsi cas sledujem . Pred nedavnom som si zaobstral svoju prvu co2-ku QB78 prave na zaklade vasich skusenosti a rad . Pretoze rad veci prestavujem a upravujem som si od vas vsetkych dovolil nabrat info (najviac ale asi od regis24) a prerobil som si ju na vzduch . Ked sa mi podari vlozim zopar fotografii . Tymto dakujem vsetkym za rady . Diky . Je to moja prvotina ,ale strelba z nej ma dost chytila . Do buducna chystam zakupit ar2079 a tunit . Este raz dik za rady .
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
fajne,fajne
kolko das s tym ran na jedno naplnenie? mohol by si hodit nejaky tercik napr na 30m a viac?
btw,mas spravu
kolko das s tym ran na jedno naplnenie? mohol by si hodit nejaky tercik napr na 30m a viac?
btw,mas spravu
Zdravím, dokázal by tu někdo udělat redukci na připojení lahve z Hatsana?