//tak uz som vyhol ten pliesok + vybral a natiahol pruzinu, vyzera, ze je to teraz fajn

Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři

a celkom spokojný
 a celkom spokojný  
  aj keď vzhľadovo je taka aká je ale konečne niečo fakt presne! a silnejšie ako tie pľuvatka
 aj keď vzhľadovo je taka aká je ale konečne niečo fakt presne! a silnejšie ako tie pľuvatka 
 ešte som trochu zväčšil  vnútorný priemer valčeka čo privádza cočko do hlavne a vyrobil na to tesnenie z hadičky...ešte trochu oleju a hneď je to lepšie
 ešte som trochu zväčšil  vnútorný priemer valčeka čo privádza cočko do hlavne a vyrobil na to tesnenie z hadičky...ešte trochu oleju a hneď je to lepšie  teraz mi po výstrele otvára cely záver, ale všimol som si že to dosť ovplyvňuje silu (čo je aj tak väčšia ako tie pľuvatka). ked podržím záver tak diabolka sa zblízka viditeľne hlbšie zaryje do smrekovej dosky, asi dva krát hlbšie
 teraz mi po výstrele otvára cely záver, ale všimol som si že to dosť ovplyvňuje silu (čo je aj tak väčšia ako tie pľuvatka). ked podržím záver tak diabolka sa zblízka viditeľne hlbšie zaryje do smrekovej dosky, asi dva krát hlbšie  a konečne som aj našiel využitie pre puškohlad 4x20, na ten plast sadol v pohode
 a konečne som aj našiel využitie pre puškohlad 4x20, na ten plast sadol v pohode  aj ked mi tam hruba smiešna muška vôbec nevadí, vlastne celkom dobre sa mi s nou mieri, ale s puškodladom je to v pohode aj na viac ako 10m
 aj ked mi tam hruba smiešna muška vôbec nevadí, vlastne celkom dobre sa mi s nou mieri, ale s puškodladom je to v pohode aj na viac ako 10m  ale najideálnejší by tam bol laser rovno pod hlavnou
 ale najideálnejší by tam bol laser rovno pod hlavnou