Příspěvek
od DeadMan » 17 bře 2011 07:27
no já jsem si ze srandy pořídil tu nejobyčejnější od Gama asi za tři kila 4x20WT nebo tak nějak protože jsem slepý a přes ty mechanicke ten prťavý vzduchovkový terč na 15m nevidím s tím že časem koupím lepší a světe div se mám ji už přes rok a vystřeleno tak 1500ks JSB exact je fakt že cca po 250 ranách musím korigovat ale dorval jsem to tak že se mrcha ani nehne (pár měsícu přes zimu teď stála v koutě a při prvním jarním střílení paráda nastřeleno tak jak před zimou) holt jen ty kopance s tím křížem trochu hýbou

pořád čekám až uletí abych tam hodil alespoň tu deltu a furt nic

ovšem kvalita obrazu je opravdu hrozná když porovnám s obyčejným POSP 4x24 co mám na kose tak je to úplná tragédie to jo

ale na těch 15m když střílím v leže s oporou a snažím se tak rozptyl max. 2cm (spíš 1,5cm) což je na tuto zlamovačku si myslím docela dobré
většinou střílim na tohle (vytištěno na A4 ale zde jsem musel zmenšit kvůli webu) ve stoje bez opory a to mě baví více než jen do obyčejného vzduchovkového terče a když pak s rodinou soutěžíme tak je to ještě větší sranda a na to ta moje sestava bohatě stačí
hlavně když je zábava

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
SKS Simonov 45, CZ 858 Tactical 4P, CZ 858 Tactical 4V, Maverick 88, G17, G26, Ruger Mark IV Target, Derringer Great Gun 9mm 2,5", Slavia 634, Crosman 1377, Jandao Chase Star 225lb