) podařilo objednat 3 ks, takže mám 2 navíc. Takže kdo bude mít zájem prodám za cenu nákupu tzn. 1220,-Kč + poštovné. Nebo osobní vyzvednutí bez poštovného.
 ) podařilo objednat 3 ks, takže mám 2 navíc. Takže kdo bude mít zájem prodám za cenu nákupu tzn. 1220,-Kč + poštovné. Nebo osobní vyzvednutí bez poštovného.chronograf
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
Pánové mi se nedopatřením (asi problém mezi klávesnicí a židlí   ) podařilo objednat 3 ks, takže mám 2 navíc. Takže kdo bude mít zájem prodám za cenu nákupu tzn. 1220,-Kč + poštovné. Nebo osobní vyzvednutí bez poštovného.
 ) podařilo objednat 3 ks, takže mám 2 navíc. Takže kdo bude mít zájem prodám za cenu nákupu tzn. 1220,-Kč + poštovné. Nebo osobní vyzvednutí bez poštovného.
 ) podařilo objednat 3 ks, takže mám 2 navíc. Takže kdo bude mít zájem prodám za cenu nákupu tzn. 1220,-Kč + poštovné. Nebo osobní vyzvednutí bez poštovného.EDgun Matador .22 + Sightron SIII 10-50x60 LRIRMOA
Air Arms FTP 900 + Burris Timberline 4,5-14x32
			Air Arms FTP 900 + Burris Timberline 4,5-14x32
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Re: chronograf
Včera při střílení na šišky ... celkem slušnej trening na HFT ... šiška má průměr cca 6cm a aby padla ( tedy borová šiška ) musí dostat pecku na "komoru" mně můj Steyer bohatě stačil. Nicméně jelikož nemám ani já Combro jsme pronesl toto, mám tam tolik energiie že prostřelím luncheonmeat z obou stran 
A dnes při surfování po webu jsem objevil toto Kubajzi to se Ti bude líbit.
 Kubajzi to se Ti bude líbit.
http://airsoft-cervenyhradek.blog.cz/09 ... -rychlosti

A dnes při surfování po webu jsem objevil toto
 Kubajzi to se Ti bude líbit.
 Kubajzi to se Ti bude líbit.http://airsoft-cervenyhradek.blog.cz/09 ... -rychlosti
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
Zdarec, jj to už jsem viděl  .......
 ....... 
ALE pokud chceš zabíhat do podrobností, tak tohle je měřič pro airsoft. Pro naše potřeby .22/.177 je potřeba to nastřelit s kýblem nebo plechovkou od barvy 

.......
 ....... ALE pokud chceš zabíhat do podrobností, tak tohle je měřič pro airsoft. Pro naše potřeby .22/.177 je potřeba to nastřelit s kýblem nebo plechovkou od barvy

HW100 .177/SIII 10x42MMD
Nejde-li o život, jde o hovno.
- DrobasMirek
zmíněný lunchmeatový test myslim postačí.. nicméně pošilhávám po chronu zrakem slepého ostříže..  jenom ta cenička se mi nelíbí
 jenom ta cenička se mi nelíbí
			 jenom ta cenička se mi nelíbí
 jenom ta cenička se mi nelíbíRe: chronograf
Combro CB-625 MK4 není zas tak drahá cca 1.400,- mám v okolí dost kluků co si tuní airsofty a jsou ochotní na to částečně přispět, takže je to pakatel. Jenže není k dostání.
Na Ebay ji sice prodává nějaký Kanaďan, ale platit Pay-Pal něco co nevím za jak dlouho a v jakém stavu dojde se mi vážně nechce. Navíc to dle kurzu u něj vyjde na cca 1.800,-
Na Ebay ji sice prodává nějaký Kanaďan, ale platit Pay-Pal něco co nevím za jak dlouho a v jakém stavu dojde se mi vážně nechce. Navíc to dle kurzu u něj vyjde na cca 1.800,-
HW100 .177/SIII 10x42MMD
- DrobasMirek
Combro je pro mě osobně docela nepohodlný.. velký chrono je postě bez starostí, žádná montáž na hlaveň atd.
CO je na combru nepohodlnýho?, no musíš po ráně přemáčknout, a ta montáž. ale co mam já velký tak bych skoro vyměnil, láká mě jen možnost měřit cokoli.
Nejde!Prostě NNe
			- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Combro když je  má výhodu že se vejde do kapsy ... mám Prochrono a je to ohromnej kus hebla, Kubajz na svoje Aklfa Crono také nadavá .... ono si nevybereš.
 má výhodu že se vejde do kapsy ... mám Prochrono a je to ohromnej kus hebla, Kubajz na svoje Aklfa Crono také nadavá .... ono si nevybereš.
Add chrono za 30 korun pro airsoft - myslel jsem to jako fór - exaktní měření jako poleno.
 má výhodu že se vejde do kapsy ... mám Prochrono a je to ohromnej kus hebla, Kubajz na svoje Aklfa Crono také nadavá .... ono si nevybereš.
 má výhodu že se vejde do kapsy ... mám Prochrono a je to ohromnej kus hebla, Kubajz na svoje Aklfa Crono také nadavá .... ono si nevybereš.Add chrono za 30 korun pro airsoft - myslel jsem to jako fór - exaktní měření jako poleno.
Já takyAlexxxus píše:Combro když jemá výhodu že se vejde do kapsy ... mám Prochrono a je to ohromnej kus hebla, Kubajz na svoje Aklfa Crono také nadavá .... ono si nevybereš.
Add chrono za 30 korun pro airsoft - myslel jsem to jako fór - exaktní měření jako poleno.

jen se změnou proviantu
  jen se změnou proviantuHW100 .177/SIII 10x42MMD
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
2 Z@nek --- když odpovídáš na něčí příspěvek tak necituj .... je to někde v pravidlech.
- DrobasMirek
třeba - montáž, přemáčknout, po každý ráně zvednout flintu a podívat se na display, bát se jestli si to neustřelíš.. udělej to takhle 200x a pochopíšPEPAN píše:CO je na combru nepohodlnýho?, no musíš po ráně přemáčknout, a ta montáž. ale co mam já velký tak bych skoro vyměnil, láká mě jen možnost měřit cokoli.

To já bych zase vyměnil s doplatkem Combro za velké Chrony.
Narazit na špatný kus se stane.... ,ale je to určité procento blížící se pravděpodobnosti......
Osobně mám radši chrono na hlaveň z důvodu lehčí manipulace, ale jestli se u combra musí po každým výstřelu něco mačkat, tak to bych nechtěl ani za darmo. To co mám teď má vše co potřebuju a na menší vzdálenosti do 30-40m mám na měření dopadu jedno starší airsoftový, které taky není tak velké.
Já mám chrony M1, ale na testování si teď stavíme vlastní obdobu Combra s Bluetooth a displayem uchytitelným na puškohled. Přece jen ta snazší manipulace je velké plus.
Laßt uns fest zusammenhalten - In der Eintracht liegt die Macht - Mit vereinter Kräfte Walten - Wird das Schwere leicht vollbracht
Tak na Combro CB-625 MK4 čekám už měsíc a půl. Na jejich stránkách furt vyprodáno a nic nemají. Tak jsem hledal přes google no hádejte kdo toho má vagóny ???   

polský aukro - allegro ty zmetci to prodávají za 1.900,-
To se pak není čemu divit, že to v UK nemají skladem.

polský aukro - allegro ty zmetci to prodávají za 1.900,-To se pak není čemu divit, že to v UK nemají skladem.
HW100 .177/SIII 10x42MMD