Revolver
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
Hele, nevíte jestli je někde na internetu česká recenze revolveru SW 686 ? nikde jsem ji totiž nenašel...Popř. jestli vyšla v nějakým časopisu? Díky
Re: Revolver
Asi zadna recenze cesky nevysla. Ty bys to koupil na zaklade ceske recenze? Ve SR by to psal Klozik,jednu stranu by zabral obecny popis cinnosti revolveru,pul strany polemika o pouzite razi,jeden radek o tom jak to strilelo a zbytek o dovozci a o moznych povrchovkach. Ve Z&N by mela recenze 5 stran,z toho 2 strany reklam na casopis maxim a zbytek par obrovskych fotek a pul strany o tom,jak to trefovalo same desitky a jak je revolver pekny,kdyz je v nerezu .. 

Pořádná bouchačka je z plastu a oceli, a nosí se v kydexovém pouzdru.
Specnaz: měl jsem revolver SW 586,357 ve 4" , což je totéž jako 686, ale není z nerezu. Zbraň naprosto vynikající, přesně slícovaná, vůle minimální, povrchová úprava perfektní a trvalnlivá, koupený v roce 1993 a tento stav trval do r. 2009, kdy musel do světa, ale v mém srdci po něm zůstala hluboká nezapomenutelná stopa. Dle mé zkušenosti jsou tyto revolvery jedny z nejlepších. Neváhej a kupuj, je jich několik na bazarových serverech.
Dále prosím: již vynechte názory na Pavla Klozíka, který před pár dny náhle a neočekávaně zemřel v pohých 37 letech. Čest jeho památce!!! Děkuji.
Dále prosím: již vynechte názory na Pavla Klozíka, který před pár dny náhle a neočekávaně zemřel v pohých 37 letech. Čest jeho památce!!! Děkuji.
586 i 686 je fajn revolver, pokud Ti sedi velikost ramu, neni co resit.
Za cenu 9000 kč včetně daně je tohle zajímavá volba:
Ruger SP 101 je taky dobrá volba to jistě, ale cena je dvojnásobek Alfy.
Ruger SP 101 je taky dobrá volba to jistě, ale cena je dvojnásobek Alfy.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
S Alfou steel rozhodně nikdo neprohloupí.V dané cenové relaci z NOVÝCH revolverů to nejkvalitnější na našem trhu.(osobně ověřeno)
Již několik let má SW 686 se 4 palcem, jsem maximálně spokojen, nikdy žádná závada,porucha, apod., super máslový chod jako hodinky, precizní zpracování, atd. Pokud si člověk zvykne na kus v takové úrovni, tak pochopitelně ostatní značky revolverů při vyzkoušení jaksi nesedí a ve všem trochu pokulhávají. Na ráži 357 si taky člověk zvykne. Raději u revolveru přišetřit a koupit kvalitu, je to potom radost takový kus vlastnit a střílet z něj.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Mám stejnou zkušenost jako hides s SW 586.
SW jsou všeobecně poměrně slušné revolvery, měl jsem také tu možnost se s nimi setkat. Také si myslím, že chybu neuděláš, nikdy jsem se nesetkal u SW s nějakým zásadním problémem.
CZ 550 Predator .308 Win, CZ 858 Tactical 7.62x39, Smith&Wesson 629 .44 Magnum, CZ 75 SP-01 Shadow Orange 2012 9mm Luger, Glock 21 .45 ACP, Uberti Colt Burges 1883 44-40Win, Smith&Wesson 66 .357 Magnum.
nějakou dobu jsem si myslel,že je ruger nejlepší.už si to nemyslím.ale pořád se mi líbí..
Já sice mám 4 ks Ruger Vaguero - SA a 1 Manurhin 357/3" (klon Ruger DA/SA), ale SW 568 (686) a další je srdeční záležitost, přes ně nejede vlak.
No podle mého skromného názoru, z toho mála co lze tady sehnat (pominu-li manurhiny atp) lze všeobecně říci, že Ruger opravdu patří mezi ty lepší, řekl bych že kvalitou předčí SW.
CZ 550 Predator .308 Win, CZ 858 Tactical 7.62x39, Smith&Wesson 629 .44 Magnum, CZ 75 SP-01 Shadow Orange 2012 9mm Luger, Glock 21 .45 ACP, Uberti Colt Burges 1883 44-40Win, Smith&Wesson 66 .357 Magnum.
Tak tos trochu přepísk špaldo. 

Sám mám SW 586 4palec a nedám na něj dopustit zkoušel jsem i jiné revolvery, ale tohle mi vyhovuje na 100%. Jinak se chci zeptat včera se mě dostal do ruky revolver colt officers match ráže 22 r v 1967 krásnej kus. Má někdo sním zkušenosti,přemýšlím že bych ho koupil, tak každá rada dobrá.
Za chvíli tě ten pšouk přestane bavit, pokud nemáš ve famílii dorostence. Jinak zůstaň u plnotučné ráže.