Kde vidíš nějaký výbuch ? Kyveta určitě není delší než hlaveň

Do pušky se pouze našroubuje "vsuvka" http://forum.gunshop.cz/umarex-850-airm ... -1395.html
Fotografie jsou uživatele Dusno
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři

Jak rikam - kloubok dolu. Kavy: Tvou flintu takhle pekne pohromade vidim az ted. Ano, je to uplne jinak nez se mi to zdalo na fotkach jednotlivych soucastek. Priznavam a beru zpet sve resume ohledne vybuchu
  Jak rikam - kloubok dolu. Kavy: Tvou flintu takhle pekne pohromade vidim az ted. Ano, je to uplne jinak nez se mi to zdalo na fotkach jednotlivych soucastek. Priznavam a beru zpet sve resume ohledne vybuchu  Ale toho predpazbi je skoda, neprijde mi nejak hnusne, ba naopak, pane Duffioso. Ale to uz je zalezitost vkusu a jak rikavali nasi vzdelani predchudce, Degustibus non disputantum... tak nejak. Opravdu krasna prace, me se vic zamlouva ta varianta s kyvetou ukrytou do predpazbi. Chce to nuz? Noziku mam dost a nebojim se je pouzit:) Nikdy nerikej nikdy - je mozne ze casem i ja na tento zpusob upravim svou 850ku, kterou navis jeste nemam
 Ale toho predpazbi je skoda, neprijde mi nejak hnusne, ba naopak, pane Duffioso. Ale to uz je zalezitost vkusu a jak rikavali nasi vzdelani predchudce, Degustibus non disputantum... tak nejak. Opravdu krasna prace, me se vic zamlouva ta varianta s kyvetou ukrytou do predpazbi. Chce to nuz? Noziku mam dost a nebojim se je pouzit:) Nikdy nerikej nikdy - je mozne ze casem i ja na tento zpusob upravim svou 850ku, kterou navis jeste nemam  Kavy, ta hlaven je nejaka uplne hola, vypada smutne a chce to aspon kompenzator. Ja jsem synovi na 1077 ten Umarexuv kompenzator nasadil a vypada to hned o tridu vys, navic to duneni misto praskani pri vystrelu
  Kavy, ta hlaven je nejaka uplne hola, vypada smutne a chce to aspon kompenzator. Ja jsem synovi na 1077 ten Umarexuv kompenzator nasadil a vypada to hned o tridu vys, navic to duneni misto praskani pri vystrelu 

Kompenzator nebo tlumic? To mas 4.5 nebo 5.5?
  Kompenzator nebo tlumic? To mas 4.5 nebo 5.5? Dal jsem tady na jinym vlakne dotaz ohledne nejake flinticky na spolehlivou likvidaci krys a porkanu na vzdalenost max.20m..Puvodne jsem si myslel na nejakou lamacku s pevnou hlavni,ale pak jsem objevil,ze se dela i flinta vicerana,coz by me velmi vyhovovalo.Moc by se mi libila 850 AirMagnum Hunter Ráže: 5,5 mm Úsťová rychlost: 220 m/s.(alespon tyto parametry u flinty uvadeji).Kluci mi to CO ale vymlouvaji,pry to neni dobre
 Dal jsem tady na jinym vlakne dotaz ohledne nejake flinticky na spolehlivou likvidaci krys a porkanu na vzdalenost max.20m..Puvodne jsem si myslel na nejakou lamacku s pevnou hlavni,ale pak jsem objevil,ze se dela i flinta vicerana,coz by me velmi vyhovovalo.Moc by se mi libila 850 AirMagnum Hunter Ráže: 5,5 mm Úsťová rychlost: 220 m/s.(alespon tyto parametry u flinty uvadeji).Kluci mi to CO ale vymlouvaji,pry to neni dobre   Prosim tedy o radu a zkusenosti Vas,co tento typ flinticky mate a pouzivate.Je tato flinta na muj ucel pouzitelna,mate nekdo zkusenosti jestli je to na hlodavce silou dostacujici a co je eventuelne na tom CO spatneho?
 Prosim tedy o radu a zkusenosti Vas,co tento typ flinticky mate a pouzivate.Je tato flinta na muj ucel pouzitelna,mate nekdo zkusenosti jestli je to na hlodavce silou dostacujici a co je eventuelne na tom CO spatneho?
220m/s pro 4,5 a pro 5,5 ccc 170m/s . Jediný co mě odradilo od kopi této vzduchovky jsou CO bombičky.Mám namysli jejich cenu. Pořizovací cena vzduchovky je nižší, ale dražší provoz přez CO bombičky.Kovacek píše:Nazdar panoveDal jsem tady na jinym vlakne dotaz ohledne nejake flinticky na spolehlivou likvidaci krys a porkanu na vzdalenost max.20m..Puvodne jsem si myslel na nejakou lamacku s pevnou hlavni,ale pak jsem objevil,ze se dela i flinta vicerana,coz by me velmi vyhovovalo.Moc by se mi libila 850 AirMagnum Hunter Ráže: 5,5 mm Úsťová rychlost: 220 m/s.(alespon tyto parametry u flinty uvadeji).Kluci mi to CO ale vymlouvaji,pry to neni dobre
Prosim tedy o radu a zkusenosti Vas,co tento typ flinticky mate a pouzivate.Je tato flinta na muj ucel pouzitelna,mate nekdo zkusenosti jestli je to na hlodavce silou dostacujici a co je eventuelne na tom CO spatneho?
Dik za rady