Kavy, ta hlaveň je ucpaná? To musí být radost čistit.
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři

Protože podstata věci není o tom, JAK vhodně vyfotit ústí třeba mé plynové pistole P22 a pro dokumentační účely, tak aby sama a přirozeně dovnitř zanořená a tedy i zastíněná "přicpávka" hlavně byla vidět. To přece není technický problém a pokud je takový účel požadován. Tak ale zadání ve způsobu a především v záměru použité argumentace neznělo.
 Protože podstata věci není o tom, JAK vhodně vyfotit ústí třeba mé plynové pistole P22 a pro dokumentační účely, tak aby sama a přirozeně dovnitř zanořená a tedy i zastíněná "přicpávka" hlavně byla vidět. To přece není technický problém a pokud je takový účel požadován. Tak ale zadání ve způsobu a především v záměru použité argumentace neznělo.  Podstata věci je naopak v tom, CO vidí  často ošálené tedy podváděné a tedy nedokonalé lidské oko. V přirozených podmínkách a v asi tak situaci, v kterých ta plynovka bude případně použita.
 Podstata věci je naopak v tom, CO vidí  často ošálené tedy podváděné a tedy nedokonalé lidské oko. V přirozených podmínkách a v asi tak situaci, v kterých ta plynovka bude případně použita. 
  , nepřipadá mi to moc realistické a hlavně se to leskne jak psí koule
 , nepřipadá mi to moc realistické a hlavně se to leskne jak psí koule  
  Lakovanie sa lupe a vyzera potom nepekne. Jediny problem je, ze full auto verzia sa v ciernom matnom nedovaza, iba v lakovanom. Cize v matnom dostat jedine semi auto. Je to blbe, kedze Atak Arms ich robi vo vsetkych povrchovych upravach, ale k nam ich nikto nenosi... tak ako hnede (drevene) pazbicky, ktore by vyzerali super na svetlych verziach
  Lakovanie sa lupe a vyzera potom nepekne. Jediny problem je, ze full auto verzia sa v ciernom matnom nedovaza, iba v lakovanom. Cize v matnom dostat jedine semi auto. Je to blbe, kedze Atak Arms ich robi vo vsetkych povrchovych upravach, ale k nam ich nikto nenosi... tak ako hnede (drevene) pazbicky, ktore by vyzerali super na svetlych verziach  
Tady byla dycky prča, ale todle už krapet přeháníte, ne?Kavy píše: Dobrá zbraň čistit nepotřebuje,špatná si to nezaslouží.

Moc děkuji za odpověď, spadl mi šutrák ze srdceLeon5216 píše:Cierny matny je dobry, na namahanych ...

provedení, může to být dobré vodítko při výběru plynovky.
 provedení, může to být dobré vodítko při výběru plynovky.