Reálně: v té první části se za účelem bezpečné manipulace jsme měli plný pult krátkých, rozebírat, ptát se a pokecat můžeš o čemkoli a nad čímkoli (výběr zbraní je GC fakt slušný) + malorážka a dvojka. Střelba 50x z devítky dle výběru (možno i jiná ráže s příplatkem za dražší žrádlo) s tím, že pokud jsi nestřílel, tak tě to v rámci možností naučí ("nabuší...", viz výše), 5x malorážka (po domluvě by jistě šlo počet i znásobit), 4x brokovnice. Jako bonus v ceně si nějaký den těsně před zkouškama můžeš dojít k pultu, vyskládají ti zbraně a zopakuješ si manipulaci. Pokud nejsi chudý student, tak cena je v pohodě, i s ochotným kamarádem bys za stejnou "porci" zaplatil přes polovinu toho za střelnici a náboje, případně další stovky za půjčení zbraní, které by kámoš neměl.
Zkoušky ve Zlíně paráda a za hubičku, 300 komisař, 150 střelnice, 50 zbraň a střelivo. Byli jsme (19.11.) tři, všichni test na 100%. Komisař pohodový chlapík, manipulaci i střelbu jsme vzali hodně z rychlíku a pohodově... ale myslím, že jsme uměli všichni dost i pro případ, že bychom vyfasovali pedanta. Tož tak. Na střelnici na Vršavě nad Kaufáčem ve Zlíně mi nabízel "rychlokurs" za pár stovek, ale funguje tam asi jen o víkendu, nestřílela by se brokovnice a celkově by to bylo asi dost zrychlené.

Ale nebyl jsem na stavech celou dobu, tak možná někdo něco rozebíral.
 Ale nebyl jsem na stavech celou dobu, tak možná někdo něco rozebíral.
 kdo se v tom má vyznat, serou mě s tim slovíčkařením
 kdo se v tom má vyznat, serou mě s tim slovíčkařením 

už v tom nějaký pátek listuju. Výborný na tom webu jsou zkooušky nanečisto a zkoušení testovacích otázek.
 už v tom nějaký pátek listuju. Výborný na tom webu jsou zkooušky nanečisto a zkoušení testovacích otázek.