Delta optical Entry 6x32 AO
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
Jakou optiku na Slávku 634? Delta optical Entry 4x nebo 6x?
		Re: Delta optical Entry 6x32 AO
ok,to jsem rad  no urcite to budu dal testovat...ale smysl to ma jedine s exacty
  no urcite to budu dal testovat...ale smysl to ma jedine s exacty  a doufam ze optika bude drzet
 a doufam ze optika bude drzet
jeste to chci zkusit na vetsi vzdalenost,protoze mam kolem baraku spoustu strak a k ni se na 13 m nepriblizim
 no urcite to budu dal testovat...ale smysl to ma jedine s exacty
  no urcite to budu dal testovat...ale smysl to ma jedine s exacty  a doufam ze optika bude drzet
 a doufam ze optika bude drzetjeste to chci zkusit na vetsi vzdalenost,protoze mam kolem baraku spoustu strak a k ni se na 13 m nepriblizim

Anglická kráska- Air Arms TX 200 Mk3 ,cal .177,Nikko Stirling 3-9x40AO, exact 4.50mm
dnes jsem testoval optiku na 33m  vleže s oporou...střelivo samozřejmě exact
 vleže s oporou...střelivo samozřejmě exact  optiku jsem par kliku seřidil...ale nic zásadního ,proti seřízení na 13m ze včerejška.
  optiku jsem par kliku seřidil...ale nic zásadního ,proti seřízení na 13m ze včerejška.
dávám terč na ukazku... u mě to je myslím úspěch 

potom jsem pro zajímavost zkoušel střelivo gamo pro matsch a vše šlo 5cm dolů!!!!!  dokáže někdo říct,čím to je?????? je fakt,že do hlavně ty diaboly jdou dost těžko,proti exactům.  že by měly takovy odpor a tím pomalejší rychlost
  a vše šlo 5cm dolů!!!!!  dokáže někdo říct,čím to je?????? je fakt,že do hlavně ty diaboly jdou dost těžko,proti exactům.  že by měly takovy odpor a tím pomalejší rychlost  

vleže s oporou...střelivo samozřejmě exact
 vleže s oporou...střelivo samozřejmě exact  optiku jsem par kliku seřidil...ale nic zásadního ,proti seřízení na 13m ze včerejška.
  optiku jsem par kliku seřidil...ale nic zásadního ,proti seřízení na 13m ze včerejška.dávám terč na ukazku... u mě to je myslím úspěch

potom jsem pro zajímavost zkoušel střelivo gamo pro matsch
 a vše šlo 5cm dolů!!!!!  dokáže někdo říct,čím to je?????? je fakt,že do hlavně ty diaboly jdou dost těžko,proti exactům.  že by měly takovy odpor a tím pomalejší rychlost

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Anglická kráska- Air Arms TX 200 Mk3 ,cal .177,Nikko Stirling 3-9x40AO, exact 4.50mm
Zdravím Tě Sliva, vidím, že ses posunul  Myslím, že na začátek výsledky v pohodě a jestli si myslíš, že vítr dráhu střely byť na 13 metrů neovlivní tak jsi na omylu - kor vítr, který foukal v neděli. Zdá se mi, že jsi dál než soustřel velikosti krabičky exactů na 10metrů
 Myslím, že na začátek výsledky v pohodě a jestli si myslíš, že vítr dráhu střely byť na 13 metrů neovlivní tak jsi na omylu - kor vítr, který foukal v neděli. Zdá se mi, že jsi dál než soustřel velikosti krabičky exactů na 10metrů  Ten jeden terč už vypadal pěkně. Na boxery se vykašli - to jdou jedny z nejhorších diabolek. Myslím, že se vyplatí přidal pár destikorun a používat exacty. Jinak vzhledem k dotazům alá propad diabolek jiného druhu atd si myslím, že jsi typický adept na prostudování stránky http://www.arld1.com/ jsou tam animace, které Ti spoustu věcí objasní. Balistika střely, sousosost puškohledu a pušky, její náklun, rotace diabolky kolem své osy atd.  Doporučuji naisntalovat a prostudovat též free prográmek ChairGun2. Pomůže Ti to pochopit některé fyzikální věci se kterými se budeš při střílení na různé vzdálenosti potýkat.
 Ten jeden terč už vypadal pěkně. Na boxery se vykašli - to jdou jedny z nejhorších diabolek. Myslím, že se vyplatí přidal pár destikorun a používat exacty. Jinak vzhledem k dotazům alá propad diabolek jiného druhu atd si myslím, že jsi typický adept na prostudování stránky http://www.arld1.com/ jsou tam animace, které Ti spoustu věcí objasní. Balistika střely, sousosost puškohledu a pušky, její náklun, rotace diabolky kolem své osy atd.  Doporučuji naisntalovat a prostudovat též free prográmek ChairGun2. Pomůže Ti to pochopit některé fyzikální věci se kterými se budeš při střílení na různé vzdálenosti potýkat.
Jsem zvědav jestli puškohled bude držet nástřel i po x výstřelech. Čau Petan
 Myslím, že na začátek výsledky v pohodě a jestli si myslíš, že vítr dráhu střely byť na 13 metrů neovlivní tak jsi na omylu - kor vítr, který foukal v neděli. Zdá se mi, že jsi dál než soustřel velikosti krabičky exactů na 10metrů
 Myslím, že na začátek výsledky v pohodě a jestli si myslíš, že vítr dráhu střely byť na 13 metrů neovlivní tak jsi na omylu - kor vítr, který foukal v neděli. Zdá se mi, že jsi dál než soustřel velikosti krabičky exactů na 10metrů  Ten jeden terč už vypadal pěkně. Na boxery se vykašli - to jdou jedny z nejhorších diabolek. Myslím, že se vyplatí přidal pár destikorun a používat exacty. Jinak vzhledem k dotazům alá propad diabolek jiného druhu atd si myslím, že jsi typický adept na prostudování stránky http://www.arld1.com/ jsou tam animace, které Ti spoustu věcí objasní. Balistika střely, sousosost puškohledu a pušky, její náklun, rotace diabolky kolem své osy atd.  Doporučuji naisntalovat a prostudovat též free prográmek ChairGun2. Pomůže Ti to pochopit některé fyzikální věci se kterými se budeš při střílení na různé vzdálenosti potýkat.
 Ten jeden terč už vypadal pěkně. Na boxery se vykašli - to jdou jedny z nejhorších diabolek. Myslím, že se vyplatí přidal pár destikorun a používat exacty. Jinak vzhledem k dotazům alá propad diabolek jiného druhu atd si myslím, že jsi typický adept na prostudování stránky http://www.arld1.com/ jsou tam animace, které Ti spoustu věcí objasní. Balistika střely, sousosost puškohledu a pušky, její náklun, rotace diabolky kolem své osy atd.  Doporučuji naisntalovat a prostudovat též free prográmek ChairGun2. Pomůže Ti to pochopit některé fyzikální věci se kterými se budeš při střílení na různé vzdálenosti potýkat.Jsem zvědav jestli puškohled bude držet nástřel i po x výstřelech. Čau Petan
AA S400 classic + delta titanium 4-16x42, slavia 634 + delta 4x32, a plno jiných s/hraček 

zdarp_e_t_a_n píše:Zdravím Tě Sliva, vidím, že ses posunulMyslím, že na začátek výsledky v pohodě a jestli si myslíš, že vítr dráhu střely byť na 13 metrů neovlivní tak jsi na omylu - kor vítr, který foukal v neděli. Zdá se mi, že jsi dál než soustřel velikosti krabičky exactů na 10metrů
Ten jeden terč už vypadal pěkně. Na boxery se vykašli - to jdou jedny z nejhorších diabolek. Myslím, že se vyplatí přidal pár destikorun a používat exacty. Jinak vzhledem k dotazům alá propad diabolek jiného druhu atd si myslím, že jsi typický adept na prostudování stránky http://www.arld1.com/ jsou tam animace, které Ti spoustu věcí objasní. Balistika střely, sousosost puškohledu a pušky, její náklun, rotace diabolky kolem své osy atd. Doporučuji naisntalovat a prostudovat též free prográmek ChairGun2. Pomůže Ti to pochopit některé fyzikální věci se kterými se budeš při střílení na různé vzdálenosti potýkat.
Jsem zvědav jestli puškohled bude držet nástřel i po x výstřelech. Čau Petan
 a diky za pochvalo....po te moji snaze,fakt potesi
 a diky za pochvalo....po te moji snaze,fakt potesi  
 s tim vetrem...u me foukalo hodne v sobotu,kdyz jsem strilel na 13m a vcera pri strelbe na 33m uz nefoukalo..
ale ze to ovlivnuje drahu strely,verim

jen nevim o kolik...aspon radove.. ty stranky zkusim prohlidnout...ale jak to neni v cestine....je to problem

a ted uz sam vim ze strilet jedine exacty....ale stejne bych rad vedel,proc ostatni tak padaji dolu a o tolik

no jesste musim hodne potrenovat.....protoze pak jsem strilel v sede bez opory a byl problem trefit vubec terc

dik zdar

na té stránce dole jsou animace, takže anglicky netřeba 

AA S400 classic + delta titanium 4-16x42, slavia 634 + delta 4x32, a plno jiných s/hraček 

ok,podivam se  

jeste se vratim k tomu serizovani . na optice je uvedeno,ze 1 klik odpovida 1/4 " na 100 yard
to je teda 6mm na 90m to je teda obrovska citlivost
  to je teda obrovska citlivost  takze nejaky klik na 15m vzdalenosti nehraje zas takovou roli
 takze nejaky klik na 15m vzdalenosti nehraje zas takovou roli  

jestli se pletu,piste

jeste se vratim k tomu serizovani . na optice je uvedeno,ze 1 klik odpovida 1/4 " na 100 yard
to je teda 6mm na 90m
 to je teda obrovska citlivost
  to je teda obrovska citlivost  takze nejaky klik na 15m vzdalenosti nehraje zas takovou roli
 takze nejaky klik na 15m vzdalenosti nehraje zas takovou roli  
 jestli se pletu,piste

tak dnes bohužel obrovske zklamaní
 tak dnes bohužel obrovske zklamaní  

šel jsem si na chvili odpol zastřilet, vypalil jsem asi 20 ran exacty...jen v sedě
 šel jsem si na chvili odpol zastřilet, vypalil jsem asi 20 ran exacty...jen v sedě  abych potrenoval a šlo to do černyho na 15m a najednou to začalo chodit vše o cca 8cm dolů
 abych potrenoval a šlo to do černyho na 15m a najednou to začalo chodit vše o cca 8cm dolů  

nemohl jsem tomu věřit,ale 10 ran a stale to stejný
  nemohl jsem tomu věřit,ale 10 ran a stale to stejný  
 tak mi poradite co s tím??? tak veliká úchylka ,musí být snad poruchou optiky,ne????
co s tím tedy dělat? zkusit nastřelit znovu,nebo rovnou reklamovat?????
optika má asi 200 výstřelů, tyden stara....
tak pomoooooooooooooooooc
To Sliva: problém bude v optice nebo v montáži a jejím uchycení. Osobně bych zkontroloval montáž jestli sedí tam kde má a necestuje během výstřelů - jestli necouvá z rybiny či se nepovoluje. Pokud je vše tak jak má být dotáhni (s citem) šrouby montáže a zkus to znovu nastřelit. Sice malá, ale stále šance je to, že se to povolilo - sedlo. Pokud se bude problém opakovat je optika v háji což na nekultivovaném kopajícím hatsanu je velmi pravděpodobné. POkud optika cestuje a je to technicky možné doporučoval bych na tuto aplikaci montáž jednodílnou - jak ses tu jistě dočetl.
				Naposledy upravil(a) p_e_t_a_n dne 15 lis 2010 18:21, celkem upraveno 1 x.				

Presne ako hovori P-e-t-a-n mne tiez cestovala optika do zadu.
Pod montazou som si na S634-ke vyvrtal zliabok a z monaze zalocil kolmo dole cervik (original na montazi).Na povolujuce sroby je dobry lep na zavity (nie silny), v pohode sada kupit.
Ak budes mat toto vyriesene, potom je na rade optika....
Pod montazou som si na S634-ke vyvrtal zliabok a z monaze zalocil kolmo dole cervik (original na montazi).Na povolujuce sroby je dobry lep na zavity (nie silny), v pohode sada kupit.
Ak budes mat toto vyriesene, potom je na rade optika....

SPA CP1-M 4,5mm 
Slavia 618
Slavia 630
Slavia 634 + NS Mountmaster 6x40AO (Delta entry IR 6x32AO)
HW100S Bullpup + HAWKE SID.TAC.30IR 8.5-25x42
			Slavia 618
Slavia 630
hoši dík za rady  ale montaž je v pohodě.mam tam našroubovaný doraz,proti cestování optiky dozadu a vše je utažené jak má
  ale montaž je v pohodě.mam tam našroubovaný doraz,proti cestování optiky dozadu a vše je utažené jak má  

v tom problém nebude 

takže to mám znovu zkusit nastřelit a uvidim,jestli to bude držet??? ale jde o to jestli je tam tolik kliku,aby se to zvedlo o tolik nahoru,nebo jestli se tam vevnitř něco vysralo 

každopadně zkusím a dám vědet a kdyžtak teda reklamovat,mam to tady z gun shopu
  a kdyžtak teda reklamovat,mam to tady z gun shopu 
 ale montaž je v pohodě.mam tam našroubovaný doraz,proti cestování optiky dozadu a vše je utažené jak má
 v tom problém nebude

takže to mám znovu zkusit nastřelit a uvidim,jestli to bude držet??? ale jde o to jestli je tam tolik kliku,aby se to zvedlo o tolik nahoru,nebo jestli se tam vevnitř něco vysralo

každopadně zkusím a dám vědet
Jestli je montáž v pořádku tak na 99,9% se podělal puškohled - tedy reklamace - nedrží nástřel. To zbylé 0,1% procento můžeš věnovat kontrole uložení hlavně - toho pantu. A chodí alespoň všechny rány do jednoho místa? Zkus to doklikat (o čemž pochybuju, že to ještě půjde) a uvidíš. Ale nevypadá to pro Tebe ani puškohled dobře.
Každopádně buď jsi měl smůlu na kus, nebo už ani tyto levné delty nejsou co bývaly. Já jí mám DO 4*32 ao na cz634 a svého času odstříleny tisíce ran bez změny nástřelu.
Každopádně buď jsi měl smůlu na kus, nebo už ani tyto levné delty nejsou co bývaly. Já jí mám DO 4*32 ao na cz634 a svého času odstříleny tisíce ran bez změny nástřelu.

hmm,tak to vypada na puskohledp_e_t_a_n píše:Jestli je montáž v pořádku tak na 99,9% se podělal puškohled - tedy reklamace - nedrží nástřel. To zbylé 0,1% procento můžeš věnovat kontrole uložení hlavně - toho pantu. A chodí alespoň všechny rány do jednoho místa? Zkus to doklikat (o čemž pochybuju, že to ještě půjde) a uvidíš. Ale nevypadá to pro Tebe ani puškohled dobře.
 to zacvakavani hlavne je v poradku,strili to skoro do jednoho mista dolu
 to zacvakavani hlavne je v poradku,strili to skoro do jednoho mista dolu  
 no muzu zkusit to jeste jednou zastrelit,za to nic nedam.
a jak se to reklamuje?jak na to prijdou,ze to nedrzi nastrel....
za mesic mi to vratri,ze je to v poradku a za chvili to bude stejny,ne

jak se to muze tak brzy rozbit
 je to optika do 17J,podle toho jsem to kupoval
 je to optika do 17J,podle toho jsem to kupoval  sakraaaa
 sakraaaa 
17j ale kopajucich. Ako som povedal Klasicka delta bola najlepsia, ziadne S-ko
Ja tiez musim niekedy doklikat.
Ja tiez musim niekedy doklikat.

SPA CP1-M 4,5mm 
Slavia 618
Slavia 630
			Slavia 618
Slavia 630
to je jaka klasicka delta?????  to je tak tezky udelat optiku aby vydrzela
 to je tak tezky udelat optiku aby vydrzela