navíc odjakživa mám slabost pro zbraně s páčkovým mechanizmem takže tohle je jasná volba..už se těším až si ho koupím
 navíc odjakživa mám slabost pro zbraně s páčkovým mechanizmem takže tohle je jasná volba..už se těším až si ho koupím 
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři

Vezmi kartusi z Hatsana, vyjde na 1500,-Kc a mas to kompletni (budik,quickfill,...). Prumer 30mm je akoratni i pohledove, delkove to ke Qbcku taky pekne sedne. Vyroba zasobniku je problematicka a fakt jednodussi je koupit hotovou.Mam to vyzkouseno.Jiřin píše:Chtel bych zacit vyvijet pro svoji QB vzduchovou kartusi. Ale rad bych na ni usadil manometr. Nevite, kde bych ho mohl koupit? Nejakej malickej, tak do 250 baru

Ale napred bych tomu nejaky cas venovat chtel. Taky me tam dost chybi regulator tlaku. Optimalni by bylo, kdyby se dal nastavovat z venku. Nejaky plan v hlave uz mam - no, uvidim, jak se s tim poperu.
 Ale napred bych tomu nejaky cas venovat chtel. Taky me tam dost chybi regulator tlaku. Optimalni by bylo, kdyby se dal nastavovat z venku. Nejaky plan v hlave uz mam - no, uvidim, jak se s tim poperu.