NORCONIA CO2 puška QB78, QB79, AR2078 a AR2079
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
A ještě jedna otázka
dá se QB nějakým způsobem odbýt 
Naposledy upravil(a) Jürgen dne 03 říj 2010 16:58, celkem upraveno 1 x.
-
31CJ190133
Re: NORCONIA CO 2 puška QB 78 ráže: 4,5mm (.177)
neviem čo máš na mysli.
Nepoznáte náhodou niekto toto predĺženie zásobníka?: http://allegro.pl/kartusz-co2-qb-78-ar2 ... 69402.html
Má to na konci pri hlavni taký istý závit ako je na originálnom zásobníku QB-čka? Chcel by som to použiť spolu s kyvetami, zdá sa mi, že kyveta by potom už nemala drhnúť o hlaveň. Ak by to predĺženie malo na konci rovnaký závit ako na originále, stačilo by na konci nasadiť prepušťák a je to. Mám dve kyvety, ale zatiaľ sú nepoužiteľné - drhnú o hlaveň.
Takto by to boli dve muchy jednou ranou, väčší zásobník + bezproblémové plnenie z kyviet.
Nepoznáte náhodou niekto toto predĺženie zásobníka?: http://allegro.pl/kartusz-co2-qb-78-ar2 ... 69402.html
Má to na konci pri hlavni taký istý závit ako je na originálnom zásobníku QB-čka? Chcel by som to použiť spolu s kyvetami, zdá sa mi, že kyveta by potom už nemala drhnúť o hlaveň. Ak by to predĺženie malo na konci rovnaký závit ako na originále, stačilo by na konci nasadiť prepušťák a je to. Mám dve kyvety, ale zatiaľ sú nepoužiteľné - drhnú o hlaveň.
Takto by to boli dve muchy jednou ranou, väčší zásobník + bezproblémové plnenie z kyviet.
QB78 DL, 0.22" + Nikko Stirling GK 4-16x44AO
HW 57, 0.22" + Delta Optical 6x32AO
Air Arms S400 Classic 0.22" + Delta Titanium 6-24x44AO
S.P.A CP-1M
HW 57, 0.22" + Delta Optical 6x32AO
Air Arms S400 Classic 0.22" + Delta Titanium 6-24x44AO
S.P.A CP-1M
31CJ190133/ Čus používání kyvet jsem zavrhl už první měsíc, jen co jsem si zničil ventil a z kyvet vysypal pořádnou hromádku rezu .Jen díky regisovi mužu střílet dál.Myslím že kyvety a příslušenství jsou jen vyhozený peníze,a čas častým čistěním vnitřku.To radši střílet orig bombičkama.Teď mám úpravu na paitbalovou co flašku a na zimu ho prostě vyměním za mini air systém.Jinak přesně jak to tu někdo kdysi psal: je to puška co je víc rozebraná než pohromadě...ale za ty prachy...
http://www.rajce.net/a3886587
http://www.rajce.net/a3886587
- odstrelovac1
Jak dlouho teda asi může vydržet vubec nový qbčko v základu bez toho, aniž by se v tom začlo vrtat

Do tý doby než tě přestane bavit jak to blbě střílí...Na 10m ujde ale dál?....
Takže lov potkanů s QBéčkem na 10-15m by neměl bejt problem 
Nevím, do potkana jsem nestřílel, ale je rozdíl 8 nebo 16 joulů.myslím že tak či onak potkan bude kaput.Bez úprav a ruznejcch kyvet či zásobníků je to velice lehká puška.Tak něco za něco.
Sice to má 8j ale hlodavci velikosti mysi nemaj sanci a potkani streleni dobre do oblasti hlavy a krku myslim taky ne :)obzvlášť na 10-15m..to se mi hlavně líbí ta lehkost pěknej vzhled a (oproti zlamovačkám)skoro tichý nabijení
.Dá se vůbec QBéčko nějak odbýt 
Nechápu jak odbýt?
Já jsem zatím na nic tak blízko nestřílel zdá se mi to nefér.zvíře nemá šanci.Většina lidí tady dělá úpravy aby se trefili třeba na 50 m.Zatím se řídím příslovím: nestřílej co nesníš. Ale krysa v domě by mi taky vadila.
Termit
Mno myslel sem to tak že třeba u slávek když se třeba na lovu nevystřelí tak se puška odbyje(jako že se spátky vrátí pružina aby to nebylo natažený)tak jestli to jde i nějak udělat stou páčkou u QBčka...jinak mi máme plnou stodolu myší,krys a téhle havěti takže spojím užitečný se zábavným..zatím to likviduju se slávkou 620 ale QBéčko mě zaujalo a na tenhle lov je myslim ideální
Mno myslel sem to tak že třeba u slávek když se třeba na lovu nevystřelí tak se puška odbyje(jako že se spátky vrátí pružina aby to nebylo natažený)tak jestli to jde i nějak udělat stou páčkou u QBčka...jinak mi máme plnou stodolu myší,krys a téhle havěti takže spojím užitečný se zábavným..zatím to likviduju se slávkou 620 ale QBéčko mě zaujalo a na tenhle lov je myslim ideální
Ano jde.
CZ200 .177 , SPA M16 .25 , Hatsan Invader auto .25
DU-10 Condor, HDR 50 , Chiappa SAA , rev.Rex L 4", Alfa 441,Slavia 631
Walther Sportmodell,H.S.model 21F, Buck Trail Flint 48
prak s gumou č.6
DU-10 Condor, HDR 50 , Chiappa SAA , rev.Rex L 4", Alfa 441,Slavia 631
Walther Sportmodell,H.S.model 21F, Buck Trail Flint 48
prak s gumou č.6
Dáš kličku dozadu a podržíš,zmáčkneš dlouze spoušť a současně vrátíš kličku dopředu-pustíš spoušť.
To je jako u Slávky.Místo hlavně je klička.
To je jako u Slávky.Místo hlavně je klička.
Narazit na špatný kus se stane.... ,ale je to určité procento blížící se pravděpodobnosti......
Tak to je velmi dobrá a šikovná věc(hlavně při lovu)
Tahle puštička se mi začíná čím dál víc líbit 
k tomu vybití QBčka, stačí dát kliku dozadu
pokud to není upravené (standartně se bicí pružina natahuje při zasunutí diabolky). Pokud chceš vrátit závaží aby nezústalo za spouští, tak dej kliku dozadu , zmáčkni spoušť a pak dej páku dopředu (zastrč zasunovač)
koukám že jsem pomalý
taky se mi líbí ale mám radši 79ku