http://www.ragebroadheads.com/Products2Blade.aspx
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři

.taky vím,že čínští výrobci rádi přehání,zejména co se týká výkonu zbraní.to mluvím z vlastní zkušenosti,mám jednu vzduchovku z číny,výrobce píše,že úsťová rychlost je 240 m/s,ale ve skutečnosti je mnohem nižší.proto by mne zajímalo,udělá zkutečně 330 stop?pokud jsi to měřil.ale ta cena mi na čínu fakt nepříjde moc košer.
 .taky vím,že čínští výrobci rádi přehání,zejména co se týká výkonu zbraní.to mluvím z vlastní zkušenosti,mám jednu vzduchovku z číny,výrobce píše,že úsťová rychlost je 240 m/s,ale ve skutečnosti je mnohem nižší.proto by mne zajímalo,udělá zkutečně 330 stop?pokud jsi to měřil.ale ta cena mi na čínu fakt nepříjde moc košer. pokud je cena takovéto zbraně do 4t. tak asi proč to nezkusit, když má člověk peněz na rozdávání
 pokud je cena takovéto zbraně do 4t. tak asi proč to nezkusit, když má člověk peněz na rozdávání  ale o životnosti a kvalitě mě bohužel nikdo nepřesvědčí, co naplat
 ale o životnosti a kvalitě mě bohužel nikdo nepřesvědčí, co naplat  Oni opravdu dokážou obšlehnout cokoli, včetně automobilů, ale kvalita materiálů a jejich zpracování je bohužel velice špatná ...
 Oni opravdu dokážou obšlehnout cokoli, včetně automobilů, ale kvalita materiálů a jejich zpracování je bohužel velice špatná ...crossbowhunter píše:ono čo sa týka lovu zvery šípom.je jedno či z luku, alebo kuše, tak tu musí byť splnených niekolko zásad.
dostatočná sila zbrane a rýchlosť šípu.s akoukolvek kušou pod 150 lbs. a 250 fps je výstrel na zviera nezodpovedný.zároveň podotýkam že táto rýchlosť je spodná hranica ktorú šíp potrebuje aj s loveckým hrotom.áno, dá sa to aj s menej, ale čím viac, tým lepšie.
 , podstatná je KE, nikoli rychlost, třeba luky střílí těžké šípy rychlostí okolo 170 fps a bezproblémově odloví medvěda, hovořit o 250 fps jako spodní hranici je zcestné, je třeba brát v potaz KE, ta je podstatná
, podstatná je KE, nikoli rychlost, třeba luky střílí těžké šípy rychlostí okolo 170 fps a bezproblémově odloví medvěda, hovořit o 250 fps jako spodní hranici je zcestné, je třeba brát v potaz KE, ta je podstatná 
Hydrodynamický efekt.HANYKING píše:...K lovu: Co způsobí, že po zásahem kulovnice zvíře hned padne ale po zásahu šípem odbíhá? ...