len pre info flusbrok a guličkovka má viac
http://www.czub.cz/cz/catalog/84-vzduch ... OLOUR.aspx
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
Tady bych vůbec nepřemýšlel, Josef1000 jasná volbaPakral píše:Neodpovídá. Již jsem mu psal.
 ,asi tak za týden ji pojedu koupit,tak už se nemůžu dočkat,ikdyž možná bude dilema-budu vybírat mezi Hunterem a S FS.Která mi víc padne do oka,ta se mnou pojede domu
 ,asi tak za týden ji pojedu koupit,tak už se nemůžu dočkat,ikdyž možná bude dilema-budu vybírat mezi Hunterem a S FS.Která mi víc padne do oka,ta se mnou pojede domu  Koupim 3l láhev a pak už "jen" vybrat optiku.
 Koupim 3l láhev a pak už "jen" vybrat optiku.

ve verzi S se drží výborně, některým lidem je krátká, ale mě (190 cm) absolutně vyhovuje
 ve verzi S se drží výborně, některým lidem je krátká, ale mě (190 cm) absolutně vyhovuje No kruté rozhodování a nerad bych si pak vyčítal,že jsem špatně investoval.Nakonec je z radosti jen samá starost
 No kruté rozhodování a nerad bych si pak vyčítal,že jsem špatně investoval.Nakonec je z radosti jen samá starost  Minulej rok jsem si takto koupil předovku za10tis a pak jsem ji pro nespokojenost po půl roce zase se ztrátou prodal,takže mám špatné zkušenosti.Nejvíc mě štve ta optika,kdyby na to stačila tak max do 3tis,tak bych do toho šel,ale takhle mám po čtení na forech o optikách dojem,že prostě takto levné puškohledy jsou krámy,které jen hyzdí konečný dojem z celé flinty a jsou nedostatečné pro přsnou střelbu.Asi ještě budu znovu všechno přehodnocovat a zkusim načerpat další informace,takže kdybyste měl někdo pro mě nějakou,která mi pomůže při rozhodování,tak budu jen rád.
 Minulej rok jsem si takto koupil předovku za10tis a pak jsem ji pro nespokojenost po půl roce zase se ztrátou prodal,takže mám špatné zkušenosti.Nejvíc mě štve ta optika,kdyby na to stačila tak max do 3tis,tak bych do toho šel,ale takhle mám po čtení na forech o optikách dojem,že prostě takto levné puškohledy jsou krámy,které jen hyzdí konečný dojem z celé flinty a jsou nedostatečné pro přsnou střelbu.Asi ještě budu znovu všechno přehodnocovat a zkusim načerpat další informace,takže kdybyste měl někdo pro mě nějakou,která mi pomůže při rozhodování,tak budu jen rád.