Co je to za zbraň? Vim jen flobert 6mm..

Vše o vzduchovkách, plynovkách, aisoftu a popřípadě i paintballu.

Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři

Fantan
Odborník na zbraně
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fantan » 11 kvě 2006 01:49

Ta hlaveň může být následek třeba odstranění koroze obroušením - byla dost silná, ale ta rukojeť je naprosto charakteristická, stejně jako rovná spoušť, bicí kohout, odjištění lámačky, není vidět vyhazovač - je to oblouček na spodní polovině komory, vyhazoval poměrně energicky po zlomení, tvar mušky - tam je ta fotka špatně čitelná - muška měla v sobě otvor, měl by být zboku viditelný.
Samozřejmě, že jde o zbraň na povolení, to jsem přece říkal už na začátku!

Když je Walther 7,65 dobrý pro J.Bonda, je dobrý i pro mne :D !
HanysAmaterskyStrelec

Příspěvek od HanysAmaterskyStrelec » 11 kvě 2006 06:05

Fantane, ty mě tak strašíš (asi fakt oprávněně), že nakonec se na to raději vykašlu a zastřílím si vzduchovkou.. S tou korozí: asi to tak bude - hlaveň je ofrézovaná (a to dost škaredě) - ani to asi nestačilo a na některých místech jsou ještě "rezavé kráterky" :roll: Jinak Ti moc děkuju za vysvětlení některých pojmů :wink: zase jsem o něco chytřejší... :idea:
Decoy

Příspěvek od Decoy » 11 kvě 2006 13:06

SINCITYMAN píše:Ta hlaveň je zvláštní,Champion má jinou...jinak je to na zbroják,i jako 4 mm flobert,,,,
Je to Champion, ale opravdu velice zvláštní - delší hlaveň, jiný tvar hlavně, perličková muška, pevné hledí, prodloužená pažba - že by prototyp nebo něco Made in Doma? Ctělo by to detaily značení. Foto originálu Championa vkládám, lepší nemám. Myslím, že je dělal Uh. Brod.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Fantan
Odborník na zbraně
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fantan » 11 kvě 2006 13:31

Já bych se tímhle už nezabýval. Prostě "přítel", který nerozpozná náboj 22 LR od 6mmFl. někde narazil na bouchačku, o níž si myslel, že jde o flobertku. Je to ale zbraň sk.B, k jejímuž držení je třeba povolení a ZP, proto se ve vlastním zájmu vrátí ke vzduchovce.
Dál bych to neřešil.
Když je Walther 7,65 dobrý pro J.Bonda, je dobrý i pro mne :D !
HanysAmaterskyStrelec

Příspěvek od HanysAmaterskyStrelec » 11 kvě 2006 15:11

Asi nějak tak. Náboje jsem od sebe nerozeznal, jelikož jsem je předtím neviděl, teď už vím, o které jde a vděčím za to Fantanovi :D :D :D V zájmu bezpečnosti své i ostatních zbraň odkládám a beru vzuchovku. Jednou si možná udělám ZP a postřílím si s ní :D
Odpovědět