...
 ...Takoví normalní vzduchovkáři
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
- dalajlamax
- Kontaktovat uživatele:
myslim ze to sem nepatri tak isto ako Tom Selleck (bavime sa o vzduchovkach) ale je to strelba na VELKU vzdialenost cez mechanicke mieridla, a o tom toto vlakno tak-trochu je  ...
 ...
		 ...
 ...Re: Takoví normalní vzduchovkáři
Slavie 631  v porovnaní so slušnou PCP flintou, to je ako trabant a BMW. Obidve je sice z Nemecka, ale inak....
			Re: Takoví normalní vzduchovkáři
spíš to vydim jak rozdíl mezi 2,0diesel a 2,0 20v turbo, 1. znamená levný provoz a jednoduchá konstrukce,2. je slušná kasička ale i radost. Trabant to už je na úrovni toho praku  dobrej tak do lidlu pro rohliky
 dobrej tak do lidlu pro rohliky  

Nejde!Prostě NNe
Je to zajímavý téma.Při otázce "Nejpřesnější vzduchovka přes pevná mířidla ?" odpadá tak 90% všech flint,o kterých je toto forum.A mě by zajímalo,která by to asi tak byla.Jednoduchá puška s pevými mířidly.
Narazit na špatný kus se stane.... ,ale je to určité procento blížící se pravděpodobnosti......
No já za sebe musím říct, že když na chatě vidím venku pobíhat myš (a jsou tu samé takové velké hnědé kusy...), tak beru zásadně Slávii 630 s otevřenými mířidly.
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
Je to jen o treninku. Ja treba se svoji slavii634 (nemam zatim optiku) zkousel strilet na 42-45m , brokoma c.11 a standartama na plechovku od piva. No uspesnost tak 20%, ale je to jen o cviku, ktery zatim chybi a o lepsim strelivu, nehlede na to, ze se na dalku slepej jak krtek:D  Bavilo me to hodne, ale lhal bych kdybych tvrdil, ze se netesim na to az si to strelim s nastrelenou optikou.
SLAVIA 634 cal.177, 2dílná ocelová montáž CZUB + NS 4x32AO 
Řek bych, že to bude úspěšnost jen o málo vyšší. Slávinka 634 dává pořád kopance i s puškohledem.
2Sláva: No nevím, jestli je to "jen" o tréningu, ale bude to spíš o tom, že se Standartama prd trefíš... V sobotu jsem je měl zase asi po 2-3 letech v ruce a do své pušky bych je ani nedal...
Cogito ergo armatus sum.
I kdyby ti úspěšnost stoupla jen o 5% tak si místo na 1/5 na 1/4   

No mazat mazaj, ale střílí se mi s nima lépe než s boxerama. Ale teď du objednávat JSb takže zas porovnám a při nejhoršim si budu rvát vlasy, že sem do nich nešel hned

No mazat mazaj, ale střílí se mi s nima lépe než s boxerama. Ale teď du objednávat JSb takže zas porovnám a při nejhoršim si budu rvát vlasy, že sem do nich nešel hned

SLAVIA 634 cal.177, 2dílná ocelová montáž CZUB + NS 4x32AO 
já s pevnými miřidly neumím střílet, vidím mušku a hledí rozmazaně a terč taky. Takže jsem na DU-10 dal kolimátor za 390 Kč a tam kde umístím červenou tečku, tam dopadne JSB diabolka. Když se dost koncentruju, tak na 10 m umístím každou ránu do online terče, nikoliv ale do černého  , plechovky trefuju rychlopalbou.
, plechovky trefuju rychlopalbou.