pistole makarov
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
PB: Na přebíjení to nebude.
		Re: pistole makarov
chtěl jsem jen přidat takovou zajímavost, že v Ostravě v komisi leží Fég 9mm makarov za 2000kč, a majitel prý je i ochotný jednat o ceně..   Typ přesně nevím, zdálky vypadá tak nějak podobně jako PP
 Typ přesně nevím, zdálky vypadá tak nějak podobně jako PP
 Typ přesně nevím, zdálky vypadá tak nějak podobně jako PP
 Typ přesně nevím, zdálky vypadá tak nějak podobně jako PPPořádná bouchačka je z plastu a oceli, a nosí se v kydexovém pouzdru.
To Dykmore: Nechci žádné klony.Když už, tak pravověrnou sovětskou pistoli. Četl jsem v diskuzi, že jsou prý nejlepší DDrácké. Každý má na to svůj názor, já zůstanu u klasiky. Děkuji za tip.
jj na máčku sou opravdu stylové ty rudé střenky s pěticípou hvězdou, ty mě nikdy neomrzí  

CZ 85 COMBAT, SUHL 150+BSA 4-16x40 AO, PM Makarov, GLOCK 17, MOSIN 1891/30 Iževsk 1927, TOZ 35, ZKM 456,
No já nevím, IMHO kdyby se volila nejškaredější pistole, tak neříkám, že by dosáhla na první místo, ale k bedně by to bylo hodně blízko.  

http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
To kubajzz: Co je to krása??? Muška jenom zlatá !!!!!!  Že jsi odborník na zbraně, o tom žádná. Ale, že se pasuješ na arbitra krásných zbraní  - dovol abych se pousmál. Na to je jenom jedna odpověď: Makaronáři všech zemí- spojte se!!!!
  - dovol abych se pousmál. Na to je jenom jedna odpověď: Makaronáři všech zemí- spojte se!!!!  

- dovol abych se pousmál. Na to je jenom jedna odpověď: Makaronáři všech zemí- spojte se!!!!

Ale no tak, to je věc pohledu a vkusu, vůbec bych to neřešil, na funkcu to vliv nemá 

Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
na obrázku se mi makarov taky moc nelíbil ale jak to vemeš do ruky tak se teprv projeví ten x faktor  

CZ 85 COMBAT, SUHL 150+BSA 4-16x40 AO, PM Makarov, GLOCK 17, MOSIN 1891/30 Iževsk 1927, TOZ 35, ZKM 456,
Kubajzz:Tak tohle odvoláš!!! 

to je jako by někdo psal na mujglok něco proti glokum, fakt nepochopim tyhle lidi
    to je jako by někdo psal na mujglok něco proti glokum, fakt nepochopim tyhle lidi  
šak zase nic hrozného neřekl, podle mně makarona skoro aj pochválil 

Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
To edelweis: To díky tobě jsem zahořel pro Mekyho, a ty takhle!!! Vždyť toje nůž do zad??!! 

Prd, kudla do zad, beru si to pozitivní, makaron není nejhnusnější, to kubaizz napsal:-) Takže je vlastně krásný a nebudu nikemu nadávat. Ve funkci a spolehlivosti nemá moc konkurence, tak co sa budu nervovat:-)
Je pravda, že Makarón není žádný krasavec, ale pracant s dobrým ůčinkem.
To edelweiss: Ber to s nadhledem, neměl jsem v úmyslu ti nadávat, to bych si nedovolil. Tak promiň.