diky za odpovedi

Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři

Když ztratíš kudlu za šest stovek na$ere to asi tak pětkrát míň, než když ztratíš kudlu za tři litry. No a co s ním takhle CHCEŠ dělat bys prozradit nechtěl
 Když ztratíš kudlu za šest stovek na$ere to asi tak pětkrát míň, než když ztratíš kudlu za tři litry. No a co s ním takhle CHCEŠ dělat bys prozradit nechtěl  
  (Boker a HK určitě nepatří ke špičce)  http://knife.cz/Default.aspx?tabid=53&g=topics&f=1
 (Boker a HK určitě nepatří ke špičce)  http://knife.cz/Default.aspx?tabid=53&g=topics&f=1 

tož to je jasné..ja mam pritelkyni z Boskovic,takze ti rozumim
   tož to je jasné..ja mam pritelkyni z Boskovic,takze ti rozumim   

Tahám ho denně v kapse u kalhot, je to super. Jednoduchej malej nožík, kdykoliv po ruce, pokud je třeba něco přeříznout. Te klip je sice fajn, ale mě se dost často stává, že se mi zahákne třeba do svetru, nebo o pás v autě. Občas zjistítm, že nůž najednou není v kapse - vísí na svetru, nebo je v autě na pásu, naposledy se mi chytil na vnitřní kapsu u saka
 Tahám ho denně v kapse u kalhot, je to super. Jednoduchej malej nožík, kdykoliv po ruce, pokud je třeba něco přeříznout. Te klip je sice fajn, ale mě se dost často stává, že se mi zahákne třeba do svetru, nebo o pás v autě. Občas zjistítm, že nůž najednou není v kapse - vísí na svetru, nebo je v autě na pásu, naposledy se mi chytil na vnitřní kapsu u saka  Ale zase se neztratí. Flash II by pro Tebe byl asi lepší. Na účel co popisuješ by byl ideální nějaký Wenger, nebo Victorinox, slušný multifunkční kudly, na výlety myslím ideál a nedáš za ně ranec.
 Ale zase se neztratí. Flash II by pro Tebe byl asi lepší. Na účel co popisuješ by byl ideální nějaký Wenger, nebo Victorinox, slušný multifunkční kudly, na výlety myslím ideál a nedáš za ně ranec. 

bol somnou na svadbe i na pohrebe. Klips povazujem u noza na EDC za nutnost, zacvaknem a nestaram sa, casto sa stava ze sahnem na vrecko ci je este tam, vzdy je tam ale po case ho clovek prestane vnimat, je velmi plochy.
   bol somnou na svadbe i na pohrebe. Klips povazujem u noza na EDC za nutnost, zacvaknem a nestaram sa, casto sa stava ze sahnem na vrecko ci je este tam, vzdy je tam ale po case ho clovek prestane vnimat, je velmi plochy.