) zbytek je celkem v pohodě, dle mého hodnocení cena je přímo úměrná kvalitě
  ) zbytek je celkem v pohodě, dle mého hodnocení cena je přímo úměrná kvalitě   .
 .Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
 ) zbytek je celkem v pohodě, dle mého hodnocení cena je přímo úměrná kvalitě
  ) zbytek je celkem v pohodě, dle mého hodnocení cena je přímo úměrná kvalitě   .
 .No nevím, mám opačné informace. CZ 858 by měly být dělané ze zásob Zbrojovky, tj. ne z použitých zbraní. U Hermexu je to opačně, čemuž nasvědčuje i to, že úplně "nové" Hermexy, ze kterých jsem vybíral, než jsem koupil CZ 858, byly dost obouchané.MartinR píše:S CZ858 nemám moc dobré zkušenosti z velké částí jsou montované z vyřazených Sa.58 poté opískované a repasované. Šťastnějsí volba spíš bylo chytnout dobrý kus CZH Hermex který byl vyrobený občas i z nepoužitých Sa.58, poté co vim tak ze začátku se dělali i FSN z nových dílů, což již momentálně je bohužel minulostí. Sa.58 co se týče materiálu použitém na těle zbraně není to žádná sláva ( u jedné mi vypadal materiál na vodících lištách závěru, ale střílí furt) zbytek je celkem v pohodě, dle mého hodnocení cena je přímo úměrná kvalitě
.
 . Nevím jak je to přesně teď, ale ještě před necelými 2 roky tam dělal kámoš a rozebírali starý vz.58 na díly běžně.
 . Nevím jak je to přesně teď, ale ještě před necelými 2 roky tam dělal kámoš a rozebírali starý vz.58 na díly běžně. 

Chlapi CZUB nikdy žádné nové náhradní díly neskladoval, všechno jeto repas ze starých 58 některé jsou jak nové některé byli v minulosti na repasi i třikrát, to je to samé jako bys chtěl po škodě Mladá Boleslav ad ti poskládají novou škodu 105monccou píše:2 MartinR:
Takže HERMEX nakoupil veškeré strojní zařízení a začal výrobu od podlahy. A CZUB, výrobce full-auto vz.58, začal nakupovat vyřazenej šrot a repasovat jej na 858 Tactical a veškeré nové součástky co měly skladem vyhodily do šrotu? Trochu divný ne?
To by mě pak zajímalo kdo vlastně vyrábí CZ75?
Už někdo, ze zde přítomných, z toho WORKSe střílel?

dokonce na závodech LOS v Žalanech u Teplic jsem s továrně nastřeleným Worksem vystřílel 3.místo a to jsem ve střeleckých závodech začátečník jinak první byl Jaromír Caprata také s Works 11 druhý byl myslím s Hermexem
  dokonce na závodech LOS v Žalanech u Teplic jsem s továrně nastřeleným Worksem vystřílel 3.místo a to jsem ve střeleckých závodech začátečník jinak první byl Jaromír Caprata také s Works 11 druhý byl myslím s Hermexem  Jinak ta novo výroba Hermexů mě dost pobavila stejně jako 150.000ks CZ858 tolik nebylo snad ani sa.58
 Jinak ta novo výroba Hermexů mě dost pobavila stejně jako 150.000ks CZ858 tolik nebylo snad ani sa.58   

.
  .
 pojistka je u všech klasická jak u AKM i u vojenských verzí.
  pojistka je u všech klasická jak u AKM i u vojenských verzí.