No,naštěstí jsem hezkej a fotogenickej
Malá odstřelovačka
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
Jen to tam dej. Mně se minule taky nikdo neptal.
Re: Malá "odstřelovačka"
Jak je videt tak Martinovi dela vitezstvi opravdu dobre
Ale ted vazne, moc mu to preju a jeste jednou gratuluji a smekam jaky je grant ze nam vsem dal sanci jeho rekord jeste prestrilet

Ale ted vazne, moc mu to preju a jeste jednou gratuluji a smekam jaky je grant ze nam vsem dal sanci jeho rekord jeste prestrilet

Kurzy GTac.cz - Dynamic Precision Rifle - http://www.GTac.cz
a zde jeho rekord a poradna fotka aby mel radost 

Kurzy GTac.cz - Dynamic Precision Rifle - http://www.GTac.cz
Ve 2.letošním závodě MAO byla na 2.místě Irma, s jakým puškohledem to nastřílela, pořád DT6-24x?
- Sidewinder
- Kontaktovat uživatele:
Ano Irma ma stale Deltu Titanium 6-24x42 .. strili na 24x a vystaci si s timto zvetsenim pokud vim na vsech polozkach.
Už si nebudu kupovat žádné drahé optiky. Na co, když stačí tohle, no ne?
- rimfireBR
- Kontaktovat uživatele:
a proč by taky neměla ne ?!? dyť 24x je luxus nad luxus já si teď pořídil B.Elite 6500 2,5-16X 42 S MILDOTEM a v poho i na smajlíky 
- Sidewinder
- Kontaktovat uživatele:
Presne tak .. honda za cim dal vetsim zvetsenim je stejne k nicemu jako honba za cim dal pesnejsi puskou. Viz posledni vysledky.
No já mám pořád svoji deltu 4-16x42 a jsem spokojenej, možná 24x by bodlo víc. Někdy mně to tady na foru přijde, že kdo nemá největší zvětšení, nejdražší pušku tak není in. Vsuvka:Nebo jak říká jedna moje známá, když předjede chlapa řidiče a on si to nenechá líbit a za chvíli ji předjede taky, ona komentuje slovy, no jo, tobě by se snad jinak nepostavil
Jenže když se podíváte na výsledky, jsou to kolikrát vyhozený peníze. Člověk by měl dělat kup s chladnou hlavou a počkat si, ne v horečce, rychle to musím mít! Když odolá a vychladne, zjistí, že to vůbec nemusí mít a už vůbec ne hned. To mám vyzkoušené na sobě. Jakoby tady sémě horečky sely a pravidelně přihnojovaly prodejci puškohledů a pušek, ani bych se tomu nedivil, jsme na zbraňovém fóru zbraňového e-shopu.
Sorry za ot, malé odlehčení vážných(?) věcí 
- Sidewinder
- Kontaktovat uživatele:
Na druhou stranu nutno rici, ze jisty "standart" je proste potreba .. i MKouba by mohl vypravet .. vyzkousel kde co .. a teprve kdyz koupil opravdu hodne povedeny kousek (SUHL150) od MOTa, zacalo se mu darit a dnes s prehledem vede ligu.
Delta Titanium 4-16x je vynikajici optika .. clovek si s takovou zcela vystaci. Delta 6-24x ma trochu horsi svetelnost a mensi vyskovy rozsah korekci, takze muze byt problem ji nastrelit treba na 100m, ale jinak je to take hodne dobre sklo - za tu cenu. Pomerem cena/vykon jsou tyto puskohledy tezko prekonatelne.
Vykony v soutezi jdou neuveritelne strme nahoru a tak se kazdy snazi sve vybaveni doladit co nejblize k dokonalosti .. ale ono to nastesti neni jen o vybaveni, takze lecktera investice se muze jevit jako zbytecna .. ale zbytecna neni, kdyz cloveku alespon po psychicke strance pomuze .. o tom by mohl zase dlouze povidat treba Honza
Delta Titanium 4-16x je vynikajici optika .. clovek si s takovou zcela vystaci. Delta 6-24x ma trochu horsi svetelnost a mensi vyskovy rozsah korekci, takze muze byt problem ji nastrelit treba na 100m, ale jinak je to take hodne dobre sklo - za tu cenu. Pomerem cena/vykon jsou tyto puskohledy tezko prekonatelne.
Vykony v soutezi jdou neuveritelne strme nahoru a tak se kazdy snazi sve vybaveni doladit co nejblize k dokonalosti .. ale ono to nastesti neni jen o vybaveni, takze lecktera investice se muze jevit jako zbytecna .. ale zbytecna neni, kdyz cloveku alespon po psychicke strance pomuze .. o tom by mohl zase dlouze povidat treba Honza
- rimfireBR
- Kontaktovat uživatele:
jo Honza to jo
) to je jinej pripad
navrat ke kořenům zelezo ze západu pryč a vychodonemecka kvalita opět v trezoru
))
SW: "Vyzkousel kde co.." je mozna prave ten problem. Minuly rok jsem misto poctiveho treningu akorat experimentoval a stridal pusky. Ruger, Suhlka, A54, Walther.. A letosni vysledky? Hlavni zasluhu na tom ma nejmenovany silenec, ktery me tahal celou zimu na strelnici trenovat
Teprve potom vyborna puska a dobra serie naboju.
Air Arms EV2 MK III
nonono.....to je jenom taková sranda na alternativní testovánírimfireBR píše:jo Honza to jo) to je jinej pripad
navrat ke kořenům zelezo ze západu pryč a vychodonemecka kvalita opět v trezoru
))
geoserver.rajce.net
- rimfireBR
- Kontaktovat uživatele:
to Honza
to je jasnačka ..... už jen kvůli tomu spánku to stálo za TO
tak ještě tu mkoubovu šup do trezoru a budou i sladké sny

-
harpplayer
- Odborník na zbraně
Hmmm, blbý je, že klidnej spánek bude trvat jen do dalšího závodu a následně bude Honza muset přistavovat k baráku trezorovou místnost, jelikož v jednom trezoru může být současně POUZE 10 zbraní.....
Ku**a, to se nám ta MaO začíná sakra prodražovat...