Mě osobně by to teda taky nenapadlo - rejpat zrovna do týhle vzduchovky. Dělej ale jak myslíš, možná se za pár let budeš tlouct do hlavy...

Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
 doufám že mě kvůli tomu nezavrhnete
 doufám že mě kvůli tomu nezavrhnete  zejtra sem dám fotky smontované vzduchovku po povrchové renovaci, v průběhu týdne přidám i s puškohledem
 zejtra sem dám fotky smontované vzduchovku po povrchové renovaci, v průběhu týdne přidám i s puškohledem  třeba vás to příjemně překvapí
 třeba vás to příjemně překvapí  
  dík za názory ať jsou jakýkoli
 dík za názory ať jsou jakýkoli
 .
 . .
 . udělal jsem fotky(bohužel z mobilu, foťák je v opravě) a sem z ní úpřímně řečeno nadšenej, střílel jsem jenom na 10m ve sklepě ale výsledky mě mile překvapily
 udělal jsem fotky(bohužel z mobilu, foťák je v opravě) a sem z ní úpřímně řečeno nadšenej, střílel jsem jenom na 10m ve sklepě ale výsledky mě mile překvapily  puškař nechal pružinu být, řekl že je ok. Předělal ale celý píst protože když jí brácha onehdy renovoval, udělal to trochu jinak než to mělo být. Na fotkách je samotná vzduchovka a test průraznosti na víčku od flašky do které původně vzduchovka jen prohýbala( pro informaci, klasická víčka např od jogurtů ve skle to proráželo, tohle bylo jediné které odolalo
 puškař nechal pružinu být, řekl že je ok. Předělal ale celý píst protože když jí brácha onehdy renovoval, udělal to trochu jinak než to mělo být. Na fotkách je samotná vzduchovka a test průraznosti na víčku od flašky do které původně vzduchovka jen prohýbala( pro informaci, klasická víčka např od jogurtů ve skle to proráželo, tohle bylo jediné které odolalo 
 a ještě jednou, omluvte kvalitu fotek
 a ještě jednou, omluvte kvalitu fotek
rád bych ti píchnul, ale asi tam nemám ten původní - má půlkulatou hlavu a závit tak 0,5 cmphantomls píše:Mohl by mi prosím někdo říct, př. foto, jak vypadá přední šroub na pažbu co je u kloubu hlavně?? Mě tam nějak chybí a díra je skrz. Dík