A klidně si to zkus rovnou z devítkou

Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři

)
 )a co osmiranej revolver ?cvicubis píše:......... Nejlepší by podle mě byla zbraň na principu revolveru, která by ovšem měla nábojovou kapacitu pistole. Ale s něčím takovým zatím nikdo nepřišel.
 . Tak od .38 vejš
 . Tak od .38 vejš  . Jinak máte recht, válec je nejširší místo, ten dělá tu nepohodlnou "bouli".
. Jinak máte recht, válec je nejširší místo, ten dělá tu nepohodlnou "bouli".
 Delate jako kdyby se clovek bezne dostaval do prestrelky jako v americkym filmu, kde by ani 30-ran zasobnik nestacil.
 Delate jako kdyby se clovek bezne dostaval do prestrelky jako v americkym filmu, kde by ani 30-ran zasobnik nestacil. 
  Ja nosim SA/DA pistoli s nabojem v komore a za revolver menit nebudu - jednat se mi nelibi, jednak na ne prave "nemam ruku". V dnesni dobe povazuju revolvery a pistole za stejne spolehlive/presne/whatever, takze je to spis o tom, co komu sedne.
 Ja nosim SA/DA pistoli s nabojem v komore a za revolver menit nebudu - jednat se mi nelibi, jednak na ne prave "nemam ruku". V dnesni dobe povazuju revolvery a pistole za stejne spolehlive/presne/whatever, takze je to spis o tom, co komu sedne. takový j.m.browning, to byl opravdu génius. Na druhou stranu uznávám, že kdybych si poctivě popřemýšlel, co opravdu bych byl schopen v krizové situaci nejlíp obsloužit, tak by to asi vyhrál dvoupalcový colt detective special za pasem... celou dobu ujíždím na pistolích, a najednou se mi revolvery začaly moc líbit
 takový j.m.browning, to byl opravdu génius. Na druhou stranu uznávám, že kdybych si poctivě popřemýšlel, co opravdu bych byl schopen v krizové situaci nejlíp obsloužit, tak by to asi vyhrál dvoupalcový colt detective special za pasem... celou dobu ujíždím na pistolích, a najednou se mi revolvery začaly moc líbit  
mot píše:S tou revolverovou rukou to není výmysl ale dost podstatná věc. Ne každý umí revolver držet. Já jsem skoro celý střelecký život střílel pistoli ale revolver mi nikdy nešel. I když se mi moc líbí,nějak ho neumím držet. Zdaleka to není jen můj případ. Chci tím říct,že když se někdo rozhoduje jestli pistoli nebo revolver,měl by kromě estetiky ,kapacity atd. si hlavně vyzkoušet,jestli mu vyhovuje do ruky.
 souhlasim ... akorat že ja to mam přesně naopak nejlepši sestřel jsem udělal cz97 ale se zbytkem se taktak trefim na 15 metru do černeho (tak 2/3) a na 25 je kropenary cely terč (a to jsou některe i u panaboha v oknech ...) s revolverem (arminius 3" 38) po odstřileni jedne a pul krabice mam na 15m sestřel cca 5cm a ma 25 se držim v černem a ani se nesnažim
  souhlasim ... akorat že ja to mam přesně naopak nejlepši sestřel jsem udělal cz97 ale se zbytkem se taktak trefim na 15 metru do černeho (tak 2/3) a na 25 je kropenary cely terč (a to jsou některe i u panaboha v oknech ...) s revolverem (arminius 3" 38) po odstřileni jedne a pul krabice mam na 15m sestřel cca 5cm a ma 25 se držim v černem a ani se nesnažim   

A resit presnost strelby na 25m u obranne zbrane je zbytecnost. To vyse popsane je realite bezne sebeobranne situace mnohem bliz. Kdo chce byt jeste bliz, nechte se tou basebolkou fakt klepnout, predstavivosti to pomuze, ikdyz se ruka nezlomi
  A resit presnost strelby na 25m u obranne zbrane je zbytecnost. To vyse popsane je realite bezne sebeobranne situace mnohem bliz. Kdo chce byt jeste bliz, nechte se tou basebolkou fakt klepnout, predstavivosti to pomuze, ikdyz se ruka nezlomi