Hledal jsem hledal a nakonec jsem si ji objednal i s několika dalšími díly z Uherského Brodu.
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
 , rozdělal jsem všechny propisky co máme doma a že jim máme dost.
 , rozdělal jsem všechny propisky co máme doma a že jim máme dost.  Nevešla se tam ani jedna, mají větší průměr a taky mě přijdou slabounké oproti té co tam je.
 Nevešla se tam ani jedna, mají větší průměr a taky mě přijdou slabounké oproti té co tam je.  Ne už fakt nevím, to poštovný je správně, ale já toho objednával víc, takže jsem platil něco kolem pětistovky.
 Ne už fakt nevím, to poštovný je správně, ale já toho objednával víc, takže jsem platil něco kolem pětistovky. Nebo si objednej rovnou i novou pružinu a nové těsnění...
 Nebo si objednej rovnou i novou pružinu a nové těsnění...

. speciálně kvuli tobě,kolegovi sem udělal rozborku abych nekecal,(žil jsem v domění že jde o kolík jištěný čepem zespodu a on je jen zalisován) takže asi odvrtat, vyrobit kolík a nacpat ho tam. (případně zajistit červíkem)
 . speciálně kvuli tobě,kolegovi sem udělal rozborku abych nekecal,(žil jsem v domění že jde o kolík jištěný čepem zespodu a on je jen zalisován) takže asi odvrtat, vyrobit kolík a nacpat ho tam. (případně zajistit červíkem)