AA S400 classic
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
Tak... V JSB opravdu (zatím?) nemají pušky s AT.... Nevíte náhodnou někdo proč? Žeby pro UK dělali s AT a na export bez AT?
		Cogito ergo armatus sum.
			Re: AA S400 classic
Ani pro kluky v UK? Já jsem koupil cca rok zpět a bylo tam  Sice velice lehce překonatelný, ale další zbytečná práce....
 Sice velice lehce překonatelný, ale další zbytečná práce....
Jinak moc nechápu, jaktože někomu ten červík na boku "nefunguje"... Tam jde jen o to, jak moc/málo zakrejvá špička červíku průchod do hlavně... Tady není nic co by "nefungovalo"...
 Sice velice lehce překonatelný, ale další zbytečná práce....
 Sice velice lehce překonatelný, ale další zbytečná práce....Jinak moc nechápu, jaktože někomu ten červík na boku "nefunguje"... Tam jde jen o to, jak moc/málo zakrejvá špička červíku průchod do hlavně... Tady není nic co by "nefungovalo"...
Cogito ergo armatus sum.
Zdravím, rád bych si tuhle hračku pořídil, ale předtím se potřebuji zeptat jak moc je AA400 hlasitá (třeba v porovnání s QB78 nebo Slávií 630/631), střílíme totiž přes zimu doma v činžáku a nerad bych, aby si sousedi mysleli, že začala válka. 
Dál bych potřeboval poradit u koho objednat/koupit (JSB, Varga ... nebo někdo jiný spolehlivý), abych předešel nějakým termínovým a cenovým kotrmelcům, kterých už jsem si zažil při jiných nákupech taky dost.
A ještě jeden dotaz mám, jestli je součástí dodávky zbraně taky protikus na tu rychlokoncovku vzd. zásobníku. Dík za odpovědi.
			Dál bych potřeboval poradit u koho objednat/koupit (JSB, Varga ... nebo někdo jiný spolehlivý), abych předešel nějakým termínovým a cenovým kotrmelcům, kterých už jsem si zažil při jiných nákupech taky dost.
A ještě jeden dotaz mám, jestli je součástí dodávky zbraně taky protikus na tu rychlokoncovku vzd. zásobníku. Dík za odpovědi.
Ahoj...
Hlučná je cca jako QB78, ale pokud napíšeš SZ tak umím poradit a "vyléčit" to na pleskání
Určitě kup u JSB... Super ceny, rychlé dodání, servis a hlavně jejich pušky nemají A/T... A co není k zahození, tak p. Kolebač je super chlap a je s nima úžasné jednání i u malým objednávek...
Ano, v balení je samice na plnění, ale hadici musíš koupit samozřejmě zvlášť. Stačí bez manometru, jelikož ten je již v pušce... A doporučuji délku 1m hadice, lepší manipulace... Konaktuj Alexxxe, určitě hadici mít bude a jeho QF hadice jsou dobrý, jsem spokojen...
Hlučná je cca jako QB78, ale pokud napíšeš SZ tak umím poradit a "vyléčit" to na pleskání

Určitě kup u JSB... Super ceny, rychlé dodání, servis a hlavně jejich pušky nemají A/T... A co není k zahození, tak p. Kolebač je super chlap a je s nima úžasné jednání i u malým objednávek...
Ano, v balení je samice na plnění, ale hadici musíš koupit samozřejmě zvlášť. Stačí bez manometru, jelikož ten je již v pušce... A doporučuji délku 1m hadice, lepší manipulace... Konaktuj Alexxxe, určitě hadici mít bude a jeho QF hadice jsou dobrý, jsem spokojen...
Cogito ergo armatus sum.
			- Daystate Merlyn
no ten manometr v pušce + - autobus, tak pozor...asi bych volil manometr na flašce
AirArms S410 .22 NS Diamond 10-50 x 60
AirArms TX200 MKIII .22 Delta Tit.6-24x42
Hatsan AT44W .22 Delta 4,5-30x50
Tak úplně ideální není, ale mě zatím slouží dobře... Nechá se použít....
Cogito ergo armatus sum.
Děkuju moc za odpovědi. Na QB78 jsou sousedi zvyklí takže snad nebude problém ani s AA, ale kdyby přeci byl rachot trochu větší, tak se na to "vyléčení" určitě ozvu.
Zrovna jsem od Alexxxuse koupil hadici vč. vypouštěcího ventilu pro stejnou pušku. Včera to dorazilo, je to perfektní a max. spokojenost. Konzultoval jsem s Alexxxusem manometr a ujistil mě, že ten na AA chodí dobře a je plně dostačující. Tak pokud nechceš plnit zásobníky, které nemají manometr, bude stačit ten na AA.
Dík za info, už mám objednanou hadici s odfukem taky od Alexxxuse.
			- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Stačí bohatě ten co je na pušce buď bude fungovat nebo ne, permanentné připojení s uregulovaným tlakem mezi láhví a puškou je můj sen, mít totiž regulátor tlaku dejme tomu 150 barr a připojit láhev k pušce 2 metr hadici a vystřelit ozve se ff a puška má stale 150 barr a při energii cca 50 joule dost nutnost....
Ale zpět stačí jen ten manometr na pušce.
Ale zpět stačí jen ten manometr na pušce.
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
			AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
- Daystate Merlyn
Taky jsem na to myslel a kolega co plní něco prej má, tak jen tu 2m hadici a uvidíme....ale nesmí se posrat jinak ffff a letíš jak raketa
AirArms S410 .22 NS Diamond 10-50 x 60
Chlapi, co tetra-gun a AA (resp. větrovky)? Já s ním ošetřím vždy novou hlaveň na malorážce, ostřelovačce a pod... Při měření přez chrono to je znát a hlaveň se nazanáší. Má to ale nějaký význam u větrovky, konkrétně AA? Zkoušel to někdo? Mám s tímhle "mazadlem" poznatky, že umí být i hezky agresivní, hlavně na plasty, ale ty na AA prakticky nejsou. Nevím, co to udělá s O kroužky... To jsem ještě nezkoušel... Máte někdo zkušenost? Nechci se unáhlit, tak se raději ptám... V návodu k AAS400 píšou, čistit "vzhůru nohma". Samozřejmě bych tohle dodržoval...
Díky
			Díky
- AUDIOMAGIC
MAM NA PRODEJ SADU TESNENI NA AA S400 CENA 199KČ
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
FLUSBROK ,
Bushnell 6500 Elite 2,5-16 x 42 Mil Dot
			Bushnell 6500 Elite 2,5-16 x 42 Mil Dot

)
 )