).Vzduchovka mi přišla ve stvu rozkladu nešla skoro zlomit a vypadala jako kdyby ležela rok v kůlně a to měla bejt funglouvka
 ).Vzduchovka mi přišla ve stvu rozkladu nešla skoro zlomit a vypadala jako kdyby ležela rok v kůlně a to měla bejt funglouvka  

. No nic sem zámečník a tak sem jí dal jakštakš dohromady. Po vyskoušení jsem byl překvapen její "přesností" na 50m 6ran z deseti do čeného pole. Má zalamovací pojistku coš sem nikdy předtím neviděl (celkem jsem neviděl moc vzduchovek
 . No nic sem zámečník a tak sem jí dal jakštakš dohromady. Po vyskoušení jsem byl překvapen její "přesností" na 50m 6ran z deseti do čeného pole. Má zalamovací pojistku coš sem nikdy předtím neviděl (celkem jsem neviděl moc vzduchovek  ). Pažba nebyla černá to až po mém menším tuningu.
 ). Pažba nebyla černá to až po mém menším tuningu. Rád bych se zeptal jestli sní má někdo skušenosti případně nějaký odkaz na výrobce a jestli je možné vyměnít pružinu za lepší ,totiž spoušť která drží pružinu (a to všecno venitř) je přidělaná nerozebiratelnim spojem, asi se snažily a snejtování.
Přibaluji photo na stahuj poněvač sem foto ne a ne vskočit....
http://www.ulozto.cz/4032717/fotos.rar