) kde bylo dřeva ... a to mne z toho ihned dostalo, "ze smrtelné vývrtky".
 ) kde bylo dřeva ... a to mne z toho ihned dostalo, "ze smrtelné vývrtky". A jooo to byl pan Suchomel... No nepoznal jsme ho možná mně i byl představen ale ...
Kesi no řekní líbí se ti na tom FX co jsi dal fotku něco ?
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
 ) kde bylo dřeva ... a to mne z toho ihned dostalo, "ze smrtelné vývrtky".
 ) kde bylo dřeva ... a to mne z toho ihned dostalo, "ze smrtelné vývrtky". To já vím žes ho dával, ale ten kdo občas navštěvuje B.A.R. tak FX od BTAS zná, tudíš jsi neobjevil ameriku, podobný dohady už tady byly a budou, stačí projít téma od začátku, protože na některý jedince slovo FX funguje jak červený trenky na bejka.coyd píše:to kesi: presne tak
to drat: odkaz jsem daval tri stranky zpet pod fotkou spolu s jeste jednim clankem v pdf..
Ten plast bych kvůli hmotnosti zkousnul, o téhle flintě jsem dokonce i uvažoval, tedy jen pokud by měla v útrobách regulátor (mimochodem tento rok už by neměla být instalace regulátoru pro některá FX koupená v Aeronu problém).Alexxxus píše:Kesi no řekní líbí se ti na tom FX co jsi dal fotku něco ?
 : http://forum.gunshop.cz/monsoon-fx-airg ... 9-465.html
 : http://forum.gunshop.cz/monsoon-fx-airg ... 9-465.htmlkesi píše: o téhle flintě jsem dokonce i uvažoval, tedy jen pokud by měla v útrobách regulátor (mimochodem tento rok už by neměla být instalace regulátoru pro některá FX koupená v Aeronu problém).

, takže ještě dodávám, že nevím o nikom, kdo by nějakou BTAS/FX v ČR měl. Zkušenosti jsou pouze na zahraničních fórech.
 , takže ještě dodávám, že nevím o nikom, kdo by nějakou BTAS/FX v ČR měl. Zkušenosti jsou pouze na zahraničních fórech. Se zvědšením 6x a oporou se mi dařilo sestřelovat 12 g co2 bombičky na 50 m každou ranou! Je to větrovka na kratší a střední vzdálenosti na odolnější cíle. Škoda, že nejsou Predátory v 6,35 to by bylo něco...
 Se zvědšením 6x a oporou se mi dařilo sestřelovat 12 g co2 bombičky na 50 m každou ranou! Je to větrovka na kratší a střední vzdálenosti na odolnější cíle. Škoda, že nejsou Predátory v 6,35 to by bylo něco...