Větrovkáři Třebíč
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
spis mam v umyslu HFT a Target  v Kramoline kousek od Trebice, resp vedle naseho letiste:) je tam dost velky plac, ideal misto na HFT...
jen uz srsen nema sklopky:( a jeste nemam podepsany papir od velitele
jinak ubytovani by bylo celkem luxus... takze klidne aj na jeden den a nebo klidne na jednu noc..v patek udelat hezky vecer u rostu se soudkem a v sobotu od rana jezdit a pak jet z tama klidne domu...neni problem..tim padem bysme mohly picat uz od 7 rano
jen uz srsen nema sklopky:( a jeste nemam podepsany papir od velitele

jinak ubytovani by bylo celkem luxus... takze klidne aj na jeden den a nebo klidne na jednu noc..v patek udelat hezky vecer u rostu se soudkem a v sobotu od rana jezdit a pak jet z tama klidne domu...neni problem..tim padem bysme mohly picat uz od 7 rano

Kurzy GTac.cz - Dynamic Precision Rifle - http://www.GTac.cz
			navrhu uz bylo nekolik, ale bohuzel mam praci ktera si nevybira...  cele leto sem mel pracovni / Polsko, CIAF, Francie / vcetne vikendu dva mesice v kuse a ted sem na skole v Brne takze nemuzu obihat veci a povoleni:(
ale pristi tyden se na to vrhnu ... akorat presne s tim pocasim...zima je na vysocine nevybirava takze uvidime kdy dorazi bily peklo ...
ale pristi tyden se na to vrhnu ... akorat presne s tim pocasim...zima je na vysocine nevybirava takze uvidime kdy dorazi bily peklo ...
			na prvnim miste je rodina a pak zamestnani a vzhledem k tomu ze je mi zamestnani konickem tak i konicky...
a to ze byvam obcas v praci od 7 rano do pulnoci je ovsem vec druha...
Snaha je, kdo vydrzi,myslim bude mile prekvapen, kdo nevydrzi tak nevydrzi ...
a to ze byvam obcas v praci od 7 rano do pulnoci je ovsem vec druha...
Snaha je, kdo vydrzi,myslim bude mile prekvapen, kdo nevydrzi tak nevydrzi ...
			- pem
- Kontaktovat uživatele:
Velké Meziříčí bylo super. Pavel 54 navrhuje 30.10.2009. Mě by to vyhovovalo. 
Ale kdyby to bylo třeba v Třebíčí nebo někde v okolí, bylo by to jedno. Ve stejném datu bych přijel buď tam nebo tam - je to jedno a vzdálenost je z Brna přibližně stejná - a jak píše AERON-CZ - dobré by bylo vyzkoušet FT (nebo i HFT). Určitě by se sjelo zase dost lidí, protože by to byl asi už poslední sraz do letošní zimy.
			Ale kdyby to bylo třeba v Třebíčí nebo někde v okolí, bylo by to jedno. Ve stejném datu bych přijel buď tam nebo tam - je to jedno a vzdálenost je z Brna přibližně stejná - a jak píše AERON-CZ - dobré by bylo vyzkoušet FT (nebo i HFT). Určitě by se sjelo zase dost lidí, protože by to byl asi už poslední sraz do letošní zimy.
Re: Větrovkáři Třebíč
Píše se Leden 2010,metru sněhu se asi dočkáme dříve! Ale v y d ž í m e ! Třeba dalšího půl roku.
Teďky sem to našel, hlasí se další vzduchovkář přímo z Třebíče  Rád bych si zastřílel s vámi, pokud bych mohl, sice mám jen QB78 a stařičkého Vostoka, ale mám pro střelbu veliké nadšení
 Rád bych si zastřílel s vámi, pokud bych mohl, sice mám jen QB78 a stařičkého Vostoka, ale mám pro střelbu veliké nadšení 
 Rád bych si zastřílel s vámi, pokud bych mohl, sice mám jen QB78 a stařičkého Vostoka, ale mám pro střelbu veliké nadšení
Norconia QB 78 .177 + Walther 6x42
Vostok IŽ 38
			Vostok IŽ 38
Ahoj, ja jsem taky primo z Trebice, takze se muzem domlouvat spolu  ted uz sem tu nastalo tak vikendy kdyz nepojedem za rodici nejsou problem!
 ted uz sem tu nastalo tak vikendy kdyz nepojedem za rodici nejsou problem!
Kdybys vedel o nejake lokalite hned u \Trebice mohli bychom chodit casteji:) 200ka uz je finito tak uz jen ladit svoji formu:)
Jeste to budu muset skorigovat s MaO ale i to snad nejak pujde... prinejhorsim se muzem jit zasit tady na strelnici, 50ka je temer stale volna a je tam klid a nefouka
Tak se mi prosim kdyztak ozvi ok? diky a ahoj
 ted uz sem tu nastalo tak vikendy kdyz nepojedem za rodici nejsou problem!
 ted uz sem tu nastalo tak vikendy kdyz nepojedem za rodici nejsou problem!Kdybys vedel o nejake lokalite hned u \Trebice mohli bychom chodit casteji:) 200ka uz je finito tak uz jen ladit svoji formu:)
Jeste to budu muset skorigovat s MaO ale i to snad nejak pujde... prinejhorsim se muzem jit zasit tady na strelnici, 50ka je temer stale volna a je tam klid a nefouka

Tak se mi prosim kdyztak ozvi ok? diky a ahoj
JOhny, moc bych si od toho nesliboval,já čekám už 3/4 roku a pořád nic. Zátím zůstalo jen u plánování a různých nápadů i když šlo kolikrát o zajímavé věci.
pavel 54: mas sice pravdu ale nevim jak ty ve svem veku ale ja diky sve praci jsem pres leto od 7 rano kolikrat do pulnoci v praci, pak sem s estehoval, lital po uradech, prodaval byt ve vychodnich cechach, kupoval byt v trebici, pak letecky dny vzdy patek - pondeli polsky Radom, CIAF, mesic litani ve Francii a ke vsemu bez vetrovky... tak mi ver ze sem toho mel plny kecky a teprve ted se dostavam k volnymu casu...
vetrovka hotova, az na QF ktery musi na reklamaci, usadit optiku a nejak to skloubit s MaO a muzem delat setkani kazdy vikend - nehlede na to ze v Trebici mam strelnici cca 2km od bytu tzn ze za humny tak bude misto i cas na strileni ...
vetrovka hotova, az na QF ktery musi na reklamaci, usadit optiku a nejak to skloubit s MaO a muzem delat setkani kazdy vikend - nehlede na to ze v Trebici mam strelnici cca 2km od bytu tzn ze za humny tak bude misto i cas na strileni ...

a nezařazené témy
 a nezařazené témy