Art
Ad1) pokud chceš střílet na terč "rukojmí" ve velikosti, která se střílí na závodech "MaO", budeš s jistotou potřebovat přesnou jednoranku, vymazlenou repetýrku nebo zatraceně tuněnou samonabíječku. Cenově z toho vychází nejlépe ta jednoranka.
Ad2) Jestli týž na terč chceš střílet (a spolehlivě zasahovat) na 100m, nepomůže ti žádná z uvedených zbraní a obávám se, že ani žádná z dosud vyrobených malorážek na světě. Kromě toho střelba i zatraceně dobrou malorážkou na 100m se dá více či méně přirovnat ke střelbě velkoráží na kilometr - mám tím na mysli pusobení vnějších vlivů (vítr, pokles střely). Na 150m se dá střílet už jen v hale a te je jediná, pokud vím, v Otrokovicích. Ani těch 100 m střelnic po republice moc není.
Ad3) Soustřel 3cm - kolika ranami a na jakou vzdálenost? Pokud myslíš na 50 m, tak se k jistému zásahu na terč "rukojmí" ani nepřiblížíš. Tak potřebuješ min. 15-16 mm.
Ad3) Simulaci práce odstřelovače si skutečně asi nejvíc užiješ s Harrym, pokud tě vezme na nějakou jejich "misi". Já jsem je párkrát viděl, když dorazili z nějaký "akce" a zodpovědně můžu říct, že bych si klidně nechal zajít chuť. Byť je to "obyčejnej" airsoft, do těla tam dostaneš víc, než leckerej elitní sniper.
To Harry: Rád tě zas po čase vidím, chlape! Doufám, že na příští sezónu budeš mít víc času. Hele, "VeO" je s prominutím stejná pí..vina jako "MaO" a to si představ, že znám střelnici, kde se ještě navíc střílí "PiVo" a "PuSa"
 Výraz MaO je jasným příkladem toho, že tisíckrát omílaná pitomost se nakonec stane synonymem a dnes si spousta lidí střelbu z malorážky s optikou pod jiným názvem ani neumí představit. Přestože jsem spoluautor pravidel, výraz MaO ve mě vyvolává vzpomínky na čínskýho pseudobosse s příjmením Tse Tung, o kterým jsem ve svým dětství permanentně slýchal z médií. U vědomí toho, že píšu krávovinu jsem taky tu "VeO" dal do uvozovek. Nemohu za to, že se toho zas hned někdo chytil.
  Výraz MaO je jasným příkladem toho, že tisíckrát omílaná pitomost se nakonec stane synonymem a dnes si spousta lidí střelbu z malorážky s optikou pod jiným názvem ani neumí představit. Přestože jsem spoluautor pravidel, výraz MaO ve mě vyvolává vzpomínky na čínskýho pseudobosse s příjmením Tse Tung, o kterým jsem ve svým dětství permanentně slýchal z médií. U vědomí toho, že píšu krávovinu jsem taky tu "VeO" dal do uvozovek. Nemohu za to, že se toho zas hned někdo chytil.  

je to o prachách bohužel a na vetší dálku budeš muset přebíjet a to je další pakec pro šrajtofli
 je to o prachách bohužel a na vetší dálku budeš muset přebíjet a to je další pakec pro šrajtofli