Vše o vzduchovkách, plynovkách, aisoftu a popřípadě i paintballu. 
	Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři

- 
								 Lork

Příspěvek
									od Lork » 07 bře 2006 14:56

troj píše:
dětská hračka..

2troy: Je to opravdu tak?? 

Jaké s tím máš zkušenosti?Co to umí a proč je to hračka?Kolik střel vystřelíš na Ty 2 barrely CO2??

- 
								 troj

Příspěvek
									od troj » 07 bře 2006 15:43

Lork píše:troj píše:
dětská hračka..

Jaké s tím máš zkušenosti?Co to umí a proč je to hračka?Kolik střel vystřelíš na Ty 2 barrely CO2??

osobni zkusenosti nemam,predavam dal to co jsem se dozvedel na zahranicnich forech a testech..ale myslim ze staci se podivat na parametry-ustovou rychlost atd. a myslim ze ti to dojde i bez ciziho nazoru..pro dite ktery chce byt jako old shatterhand je to dobry ale za 10 tisic.. 

jo-a z vlastni zkusenosti jsem naprosto alergickej na pazby ktery se nedaji drzet v ruce-viz tato..

- 
								 Lork

Příspěvek
									od Lork » 07 bře 2006 15:51

troj píše:Lork píše:troj píše:
dětská hračka..

osobni zkusenosti nemam,predavam dal to co jsem se dozvedel na zahranicnich forech a testech..ale myslim ze staci se podivat na parametry-ustovou rychlost atd. a myslim ze ti to dojde i bez ciziho nazoru..pro dite ktery chce byt jako old shatterhand je to dobry ale za 10 tisic.. 

jo-a z vlastni zkusenosti jsem naprosto alergickej na pazby ktery se nedaji drzet v ruce-viz tato..

Jo máš pravdu, ta cena je hrozná...... 

...Škoda, ale na vyřádění by to mohlo být opravdu fajn...

- 
								 Zbrano

Příspěvek
									od Zbrano » 08 bře 2006 19:04

Zdravím, stal som sa majitelom novej Slavie 634  

A chcel by som sa spýtat (hlavne PB): 
V manuály sa píše, že treba pred prvým použitím odstrániť olej v hlavni a vo vzduchovom valci niekoľkými výstrelmi naprázdno. Tak som strelil 3x naprázdno, dalo to (hlavne prvý krát) poriadnu šlehu a trochu smradu. Pozrel som sa do vývrtu a čosi tam bolo, teda som hlaveň prečistil handričkou a vyskúšal streliť diabolku. Asi 1 min po výstrele vychádzal z hlavne slabučký, ale viditeľný pramienok dymu. Teda sa chcem spýtať či je to normálne alebo ide o dieseling? Ak o dieseling, čo s tým?

- 
								 golfkiller
- 
				Kontaktovat uživatele:

Příspěvek
									od golfkiller » 08 bře 2006 19:11

Ahoj potřebuju poradit, získal jsem vzduchovku Haenel modell 49a. Za prvé jestli někdo neví kde se dá sehnat zásobník a za druhé ,je ucpaná hlaveň broky ,je to totiž menší ráže asi 4,40mm a předchozí majitel tam nacpal klasický broky. Čím by jsem mohl hlaveň uvolnit, je zacpaná asi na 7 cm ze své celé délky. Něčím nahřát nebo nevím ,poraďte jestli s tím máte někdo zkušenosti prosím  

- 
								 Rakab

Příspěvek
									od Rakab » 08 bře 2006 20:11

Nazdar Zbrano!! 
Jsem přesvědčen , že nejde o dieseling , tudíž o dým , ale o aerosol a to znamená , že se při výstřelu olej a vzdušná vlhkost smýsili se vzduchem a vytvořil páru, které způsobil tlak ve válci, stejně jako kondenzát v kompresoru.A s tím asi nic neuděláš a ani není potřeba.Myslím , že to není
 něco co by se mělo odstranit a patrně ani nejde.Věř , že se to stavá každému.
S pozdravem Rakab.

- 
								 Ondra

Příspěvek
									od Ondra » 08 bře 2006 20:13

To golfkiller:
Zkus to vyklepnout ocelovou kulatinkou na kterou navlyknes buzirku!Tak to neposkrabes a olovo je mekci nez lauf takze po par ranach kladivem do kulatiny a verim ze to bude bez problemu venku...

- 
								 Smazaný uživatel 93

Příspěvek
									od Smazaný uživatel 93 » 08 bře 2006 20:19

golfkiller píše:Ahoj potřebuju poradit, získal jsem vzduchovku Haenel modell 49a. Za prvé jestli někdo neví kde se dá sehnat zásobník a za druhé ,je ucpaná hlaveň broky ,je to totiž menší ráže asi 4,40mm a předchozí majitel tam nacpal klasický broky. Čím by jsem mohl hlaveň uvolnit, je zacpaná asi na 7 cm ze své celé délky. Něčím nahřát nebo nevím ,poraďte jestli s tím máte někdo zkušenosti prosím  

Vyklepávání kulatinou, na které je navlečena bužírka, zvláště je-li hlaveň ucpána v délce 7 cm nedoporučuji. Toto už je práce pro puškaře. Broky tam uhutníš a už si s tím neporadí ani zbrojíř...

- 
								 golfkiller
- 
				Kontaktovat uživatele:

Příspěvek
									od golfkiller » 08 bře 2006 20:28

to si právě taky myslím, zkusil jsem to lechce mosazným drátem ale ani prd tak mně napadlo nějak tu hlaveň nahřát v místech kde je to ucpané a vytěrákem to proštouchnout  

- 
								 troj

Příspěvek
									od troj » 08 bře 2006 20:32

Zbrano píše:Zdravím, stal som sa majitelom novej Slavie 634  

A chcel by som sa spýtat (hlavne PB): 
V manuály sa píše, že treba pred prvým použitím odstrániť olej v hlavni a vo vzduchovom valci niekoľkými výstrelmi naprázdno. Tak som strelil 3x naprázdno, dalo to (hlavne prvý krát) poriadnu šlehu a trochu smradu. Pozrel som sa do vývrtu a čosi tam bolo, teda som hlaveň prečistil handričkou a vyskúšal streliť diabolku. Asi 1 min po výstrele vychádzal z hlavne slabučký, ale viditeľný pramienok dymu. Teda sa chcem spýtať či je to normálne alebo ide o dieseling? Ak o dieseling, čo s tým?

jsem presvedcen ze o dieseling jde!stalo se mi to u vsech plnohodnotnych (16J) vzduchovek co jsem kdy mel..vsechny totiz meli nakonzervovany vnitrek nejakym mazadlem a pokud jsi zkousel naprazdno vystrelit ve tme tak uvidis ze z hlavne vyslehne i plamen  

a pokud jde o ten aerosol..to by z hlavne nesel kour..a ta para..no..to snad asi opravdu ne 

po cca dvaceti vystrelech by to melo byt ok ale  je hloupost strilet naprazdno!!!!!!!!!! zbytecne tim budes nicit svoji novou zbran!!!!!v tom manualu je to ciste pravnicka zalezitost-pri dielelingu totiz prekrocis 16J a toto je zaruka aby nemohli byt kvuli tomuhle popotahovani!!!

- 
								 troj

Příspěvek
									od troj » 08 bře 2006 20:42

golfkiller píše:to si právě taky myslím, zkusil jsem to lechce mosazným drátem ale ani prd tak mně napadlo nějak tu hlaveň nahřát v místech kde je to ucpané a vytěrákem to proštouchnout  

je to ale znacna "prasecina" .. musel bys pouzit letlampu takze se rozluc s cernenim na hlavni..spis se porozhlidni po nejakej silnej ziravine ktera nereaguje se zelezem ale reaguje znacne silne s olovem..to je z prirucky od mcgyvera  

- 
								 golfkiller
- 
				Kontaktovat uživatele:

Příspěvek
									od golfkiller » 08 bře 2006 20:45

tak nad tím už sem taky přemýšlel  

, co třeba Louh  

- 
				Igrlik			

Příspěvek
									od Igrlik » 08 bře 2006 21:04

golfkiller píše:Ahoj potřebuju poradit, získal jsem vzduchovku Haenel modell 49a. Za prvé jestli někdo neví kde se dá sehnat zásobník a za druhé ,je ucpaná hlaveň broky ,je to totiž menší ráže asi 4,40mm a předchozí majitel tam nacpal klasický broky. Čím by jsem mohl hlaveň uvolnit, je zacpaná asi na 7 cm ze své celé délky. Něčím nahřát nebo nevím ,poraďte jestli s tím máte někdo zkušenosti prosím  

Čo tak použiť osvedčenú metódu vyťahováku - do cca 4mm mosadznej tyčky vyvŕtaj v osi otvor a zapájkuj tam urezaný vrut - a zavŕtať a vytiahnúť a zavŕtať a vytiahnúť... predovkári by vedeli rozprávať....

- 
				skemro			
- 
				Kontaktovat uživatele:

Příspěvek
									od skemro » 08 bře 2006 21:14

Igrlik ma pravdu,podobnu metodu som pouzil ked kamarat dal do predovky pusky gulu no na prach zabudol.

- 
								 Ondra

Příspěvek
									od Ondra » 08 bře 2006 21:16

Tak tohle zni asi nejlip  

S tim vyhrivanim-musel bys to vyhrat kolem 350´C a hmmm...Fuj,takovy napady