Sklopky padaly po zásahu kamkoliv

Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
 , velmi dobře se drží a díky zákluzu fakt neznatelnej "kop".
 , velmi dobře se drží a díky zákluzu fakt neznatelnej "kop".   Pardon za OT, ale ta vzduchovka je skvělá!
  Pardon za OT, ale ta vzduchovka je skvělá!
To sem si bohužel nepamatoval přesně ani na celý čísla (vstřebával sem střelbu z větrovekmikiki píše:2 Kesi:
druhá řada byla s "Falcony" (0,475gr.) a matně si pamatuji 259,1 + 259,6
 ), tak sem radši nepsal nic....  s těmi ultralehkými tj. tedy 16J, ty diabolky se mě líbí čím dál víc!
 ), tak sem radši nepsal nic....  s těmi ultralehkými tj. tedy 16J, ty diabolky se mě líbí čím dál víc!  
 AirKing byl můj ještě nedávno ProSporta mám ted a neměnil bych i když jedno je 22 a druhe 177 mám radši .22 ale AirKinga si doufám ještzě osahám.
 AirKing byl můj ještě nedávno ProSporta mám ted a neměnil bych i když jedno je 22 a druhe 177 mám radši .22 ale AirKinga si doufám ještzě osahám. , velmi dobře se drží a díky zákluzu fakt neznatelnej "kop".
 , velmi dobře se drží a díky zákluzu fakt neznatelnej "kop".   Pardon za OT, ale ta vzduchovka je skvělá!
  Pardon za OT, ale ta vzduchovka je skvělá!Já bych nepsal příští rok. Jestli teď máš těch 12, tak po berousovi trochu okradeš domácí rozpočet a koupíš větrovku AA/HW nevím co Tě láká (nebo koupíš hned CZ200, popřípadě Hatsana,...) Jak to uděláš, tak zázrakem vytáhneš i na základní 2l flašku a buď fakt nebudou prachy a tak koupíš totálně šitózní optiku, která Ti nicméně prokáže základní službu a kterou pak s čistým svědomím odložíš do tříděného odpadu mezi plasty, nebo opět zjistíš, že odněkud se něco málo vyškrábne a koupíš optiku trochu slušnou, která bude fungovat na 100% Tvých potřeb, ale časem zjistíš, že jsou i dost lepší a tak budeš naštvanej že jsi nekoupil na začátku tu levnou...drobeki píše:AA PS vychází na nějakých 12 českých, takže pokud jsem pochopil mám došetřit a příští rok jít do větrovky. Tak díky za názor.

lepsi ako google.
 lepsi ako google. http://forum.gunshop.cz/viewtopic.php?p=137949#137949
http://forum.gunshop.cz/viewtopic.php?p=137949#137949