Hämmerli Hunter Force 900 Combo
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
tak a šup šup na vrabce.  

ale nie ozaj srandujem.
daj trening a supni sem nejaky poriadny terč.
ak by sa ti zdali tie čo tu chalani používaju na online strelbu tu máš vo velkosti klasickeho vzduchovkoveho terča.
http://www.wall.sk/~sidewinder/TriDuby_Ivco/Terc/
len stiahneš a vo worde vytlačíš.

ale nie ozaj srandujem.
daj trening a supni sem nejaky poriadny terč.
ak by sa ti zdali tie čo tu chalani používaju na online strelbu tu máš vo velkosti klasickeho vzduchovkoveho terča.
http://www.wall.sk/~sidewinder/TriDuby_Ivco/Terc/
len stiahneš a vo worde vytlačíš.
súčastnosť: Steyr LG 110 HP, Hawke Sidewinder 8-32x56, strelivo JSB.
minulosť: AirArms Pro Sport 4,5. MTC Viper 10x44.
			minulosť: AirArms Pro Sport 4,5. MTC Viper 10x44.
- 
				nafukovacka
...
no ja by som s radostou vymenil moju HF900 za QB78 ... ale zas som otom tak premyslal a asi si dokupim QBcko samotne knej ... predsa jedna pruzinovka sa zide ked nebudem mat cas lietat vselikde kvoli CO2
			- 
				nafukovacka
...
no ja som skusal s mojou hamerlinou uz kade co ... terce ma prestali bavit po 2 hodinach ... bo na vecsiu vzdialenost s optikou 6x42 triafat do maleho tercika je pruser .... mal som aj niaku velku operenu potvoru na muske ale nemal som to srdce vystrelit a asi nikdy mat nebudem ... proste by mi bolo luto toho vtacika kedze som uz videl co to spravi s vrabcom ked ho netrafis presne do hlavy a je to fuj  ... jedine ze by ma dedo zavolal ze mu skorce alebo ina haved nici urodu vtedy ok... najradsej by som likvidoval ale potkany ... lenze bez nocneho videnia a vo vysokej trave budu akurat tak likvidovat oni mna ... a na tych 2 potkanov co mame na chate investovat 10k to radsej nech tam obhryzu tu jednu paradjku/zemiak
 ... jedine ze by ma dedo zavolal ze mu skorce alebo ina haved nici urodu vtedy ok... najradsej by som likvidoval ale potkany ... lenze bez nocneho videnia a vo vysokej trave budu akurat tak likvidovat oni mna ... a na tych 2 potkanov co mame na chate investovat 10k to radsej nech tam obhryzu tu jednu paradjku/zemiak 
co ma ale najviac bavi je na 20-30 metrov strielat do hraciek z kinderka to je hotovy raj ..ked to tak trafite s JSB ultra heavy a ono sa to rozleti
 to je hotovy raj ..ked to tak trafite s JSB ultra heavy a ono sa to rozleti  taak hotova radost ... nieco ako sniprovat nackov/amikov v niakej call of duty
 taak hotova radost ... nieco ako sniprovat nackov/amikov v niakej call of duty 
inak som ju mal aj rozobranu .. som ju riadne vycistil/namazal a uz ide pekne hladko ... predtym po niakych 30-50 vystreloch sa dalo citit ako ta spruzina vnutri rezonuje ale teraz je to v poho ... rozobral som ju tak za 5 minut ale ked ztadial vypadla jedna kovova suciastka ktora drzi piest pri nabiti (nabijacik ci ak sa to vola) tak mi trvalo aj dobrych 5 hodin kym som nato prisiel podla obrazka ako to zmotovat... lebo kym ste tam dali spravne tu jednu suciastku stacila sa vam rosypat poistka..spust... atd aaale nakoniec som to zmakol a teraz by som ju poskladal do 20 minut urcite .. celkom je to dobry pocit ked clovek vie ako ta masinka cela funguje
 aaale nakoniec som to zmakol a teraz by som ju poskladal do 20 minut urcite .. celkom je to dobry pocit ked clovek vie ako ta masinka cela funguje  ..
 ..
mozno v buducnosti ju niak vytunujem ze si dam zohnat niaku megasuper silnu spruzinu alebo upravim piest ale to bude az potom co kupim QB78.... a ked sa mi to nebude ciet tak jednoznacne prechadzam na AA FAC alebo malorazku ... kedze niesom financne obmedzeny ale zase vyhodit 30k za vsetko a potom si stym raz do roka pinknut je moooc luxux aj premna
			 ... jedine ze by ma dedo zavolal ze mu skorce alebo ina haved nici urodu vtedy ok... najradsej by som likvidoval ale potkany ... lenze bez nocneho videnia a vo vysokej trave budu akurat tak likvidovat oni mna ... a na tych 2 potkanov co mame na chate investovat 10k to radsej nech tam obhryzu tu jednu paradjku/zemiak
co ma ale najviac bavi je na 20-30 metrov strielat do hraciek z kinderka
 to je hotovy raj ..ked to tak trafite s JSB ultra heavy a ono sa to rozleti
 to je hotovy raj ..ked to tak trafite s JSB ultra heavy a ono sa to rozleti  taak hotova radost ... nieco ako sniprovat nackov/amikov v niakej call of duty
 taak hotova radost ... nieco ako sniprovat nackov/amikov v niakej call of duty 
inak som ju mal aj rozobranu .. som ju riadne vycistil/namazal a uz ide pekne hladko ... predtym po niakych 30-50 vystreloch sa dalo citit ako ta spruzina vnutri rezonuje ale teraz je to v poho ... rozobral som ju tak za 5 minut ale ked ztadial vypadla jedna kovova suciastka ktora drzi piest pri nabiti (nabijacik ci ak sa to vola) tak mi trvalo aj dobrych 5 hodin kym som nato prisiel podla obrazka ako to zmotovat... lebo kym ste tam dali spravne tu jednu suciastku stacila sa vam rosypat poistka..spust... atd
 aaale nakoniec som to zmakol a teraz by som ju poskladal do 20 minut urcite .. celkom je to dobry pocit ked clovek vie ako ta masinka cela funguje
 aaale nakoniec som to zmakol a teraz by som ju poskladal do 20 minut urcite .. celkom je to dobry pocit ked clovek vie ako ta masinka cela funguje  ..
 ..mozno v buducnosti ju niak vytunujem ze si dam zohnat niaku megasuper silnu spruzinu alebo upravim piest ale to bude az potom co kupim QB78.... a ked sa mi to nebude ciet tak jednoznacne prechadzam na AA FAC alebo malorazku ... kedze niesom financne obmedzeny ale zase vyhodit 30k za vsetko a potom si stym raz do roka pinknut je moooc luxux aj premna

- 
				Martin2122