Za mě 1-čka
 Za mě 1-čka 
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
 Za mě 1-čka
 Za mě 1-čka 

střelce máš dobrý ale zaujalo mne Tvé konstatování, že víš kdy jsi při výstřelu udělal chybu. Pokud to tak je, tak za chvíli z Tebe bude sportovec
  střelce máš dobrý ale zaujalo mne Tvé konstatování, že víš kdy jsi při výstřelu udělal chybu. Pokud to tak je, tak za chvíli z Tebe bude sportovec   . / myšleno vážně /. Teď už zbývá s tou chybou pracovat, což je nepopulární fáze každého sportu
 . / myšleno vážně /. Teď už zbývá s tou chybou pracovat, což je nepopulární fáze každého sportu  
 . Ano, jsme rozežraní čuníci a hamba nám všem. Sám se z toho cítím divně.
. Ano, jsme rozežraní čuníci a hamba nám všem. Sám se z toho cítím divně. .
.
 a tak se dám aspoň ty podělaný. Když na ně mrkneš uvidíš, že na tom nejsi nejhůř, takže hlavu vzhůru slovane
 a tak se dám aspoň ty podělaný. Když na ně mrkneš uvidíš, že na tom nejsi nejhůř, takže hlavu vzhůru slovane 
 Ta věc vznikla před rokem jako příklad webu (chtěl jsem klukovi ukázat, co se dá za pár desítek minut splácat) a nenapadlo mne honem jiné "théma". Tak se mi moc nesměj. Je to fakt jen ukázka, nic prezntovatelného.
 Ta věc vznikla před rokem jako příklad webu (chtěl jsem klukovi ukázat, co se dá za pár desítek minut splácat) a nenapadlo mne honem jiné "théma". Tak se mi moc nesměj. Je to fakt jen ukázka, nic prezntovatelného.

Měl sem v SZ nějakej dotaz ohledně obchodu v ČR a dvojnožek Harris, že prej jeho majitel chodí i sem na fórum, okamžitě mi blesklo hlavou pan Suchomel - Aeron - www.aczshop.cz a jelikož jak píšeš stránky nefungovaly (už normálně fakčí), tak sem najel na google a objevil sem toRadawar píše: Jak jsi to krucipísek našel?

Hlavně že to dobře dopadlo
  Hlavně že to dobře dopadlo