Ktovie aký to má spätný ráz. Nerád by som dostal do zubov
Předovky
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
-
James3700
Presnosť
Nediv sa
sú to pištole určené na veľmi krátku vzdialenosť
fakt len cez stôl 
na presnosť dosť veľmi vplýva aj vhodne zvolený flaster, dávka prachu, veľkosť strely.. takže sa presnosť dá zlepšiť (ale len málo
)
často sa predávali v pároch, aby sa vyvážila tá nepresnosť
na presnosť dosť veľmi vplýva aj vhodne zvolený flaster, dávka prachu, veľkosť strely.. takže sa presnosť dá zlepšiť (ale len málo
často sa predávali v pároch, aby sa vyvážila tá nepresnosť
Naposledy upravil(a) James3700 dne 23 čer 2009 01:18, celkem upraveno 1 x.
-
Smazaný uživatel 3736
Predovky Ardesa
Akurát som si tú Philadelphiu chcel objednávať u Brymovej. Už som bol odhovorený aj od Vest Pocket Derringera od Ardesy. Nakoniec nekúpim asi nič. Možno keby sa objavila nejaká v bazáre za dobrú cenu.. 
-
James3700
-
Smazaný uživatel 3736
Predovky Ardesa
romi,
chcem sa teba opýtať, ako teraz hodnotíš po dlhšej dobe pištoľ Buckhunter? Aké si na nej spozoroval klady a zápory? Oplatí sa kúpiť ju za tie peniaze? Je to môj ďalší sen po mojom rozplynutom sne o derringery Philadelphia.
chcem sa teba opýtať, ako teraz hodnotíš po dlhšej dobe pištoľ Buckhunter? Aké si na nej spozoroval klady a zápory? Oplatí sa kúpiť ju za tie peniaze? Je to môj ďalší sen po mojom rozplynutom sne o derringery Philadelphia.
Buckhunter
Buckhunter: Jak ho hodnotím? Kdybych měl prodat Buckhuntera nebo Trackera, šel by z domu Tracker..... Buckhunter se lépe čistí, nebyly zatím žádné problémy, je skladnější a celkové provedení je o dvě třídy výše než u Trackera. Mám ráži .50 tedy velká pecka tam je. Buckhuntera sřílím na 25 m. I když minule jsem na střelnici podráždil kolegu který střílel SA58 tím, že jsem mu udělal dírku do terče který měl na 50 m /5cm od středu terče/. Byla to asi náhoda
Kdo si chce koupit Buckhuntera, měl by uvážit jeho váhu... asi tak 
-
Smazaný uživatel 3736
romi, to je presvedčivé hodnotenie na Buckhuntera.
Stále mi nedá pokoj tá Philadelphia. Napíšte na ňu niečo pozitívne, nech ju môžem objednať. Nepotrebujem ju na presné strieľanie, len si občas pre potešenie vystreliť z niečoho iného ako je Evolution s optikou. Zároveň by bola aj vystavená vo vitríne.
Stále mi nedá pokoj tá Philadelphia. Napíšte na ňu niečo pozitívne, nech ju môžem objednať. Nepotrebujem ju na presné strieľanie, len si občas pre potešenie vystreliť z niečoho iného ako je Evolution s optikou. Zároveň by bola aj vystavená vo vitríne.
-
James3700
Derringer
Je to pekná, malá a ľahká pištoľ
Celková dĺžka cca 19 cm, váha okolo 450 gramov, pevná buková rukoväť, cca 8,5 cm dlhá hlaveň, pekné mosadzné časti. Energia strely minimálna, presnosť malá, ako píše romi mierienie iba odhadom (nič pre mierenú streľbu
) Od Ardesy pekne spracovaný kúsok. Mne sa veľmi páči a neľutujem kúpu. Do vitrínky paráda.
Celková dĺžka cca 19 cm, váha okolo 450 gramov, pevná buková rukoväť, cca 8,5 cm dlhá hlaveň, pekné mosadzné časti. Energia strely minimálna, presnosť malá, ako píše romi mierienie iba odhadom (nič pre mierenú streľbu
Naposledy upravil(a) James3700 dne 23 čer 2009 00:38, celkem upraveno 1 x.
-
Smazaný uživatel 3736
-
James3700
-
James3700
Ahoj. Nemám zkušenosti s derringerem, ale s pětačtyřicítkou ano. Vzhledem k tomu, že k mířené střelbě potřebuji 1,5 gramu Vesuvitu, tak se domnívám, že na krátkou vzdálenost v derringeru bude jeden gram stačit. Více by bylo plýtvání prachem. Ale je to můj názor. Jeden gram prachu je dost na prostřelení dvou coulových prken.
Pokud jde o přesnost, raději bych volil větší kouli, tak .445 až .448. Pistole potřebuje větší střelu.
Pokud jde o přesnost, raději bych volil větší kouli, tak .445 až .448. Pistole potřebuje větší střelu.
ja mam tiez Philadelphiu od Ardesy, gulicky mi nesli velmi dobre, na 10 m som mal problem trafit do terca pistoloveho 50/20... teraz pouzivam ogival LEE .450, povodne urceny pre revolver cal.44, co si doma odlievam, namazem, narazim rovno na prach (1gLC) a 5 ran ide na 10m tak na priemer dvoch dlani... mieridla su tam len take chabe, len muska...
aj s 1 g LC-ka su to slusne supy...
ale inak pekna pistolka, spravil som si drevenu malu kazetku, vyzera velmi chutne...
aj s 1 g LC-ka su to slusne supy...
ale inak pekna pistolka, spravil som si drevenu malu kazetku, vyzera velmi chutne...