Ventyl je také zastříkaný a vrstva barvy mi přijde celkem slabá a na pár místech je vidět, že na ní bylo šáhnuto před uschnutím
 Ventyl je také zastříkaný a vrstva barvy mi přijde celkem slabá a na pár místech je vidět, že na ní bylo šáhnuto před uschnutím  Asi zase nastoupí známý lakýrník
 Asi zase nastoupí známý lakýrník  Jinak tuto lahev mohu doporučit!
 Jinak tuto lahev mohu doporučit!BTW: Je to asi taky nějaká "tankovka" jsou na ní také vyražené zkřížené meče.
Lahev:

Ventil:

Kolečko:

Porovnání s 5L tankovkou:

No a abych mohl hned střílet, až mi přijde moje budoucí kráska, tak mám také samozřejmě QF hadici a hádejte od koho
 Tu jsem objednával již dříve... Šroubení s odfukem je z oceli (asi nějaká nerezová), matice na utahování k láhvy a šroub odfuku má pěkně, čistě rádované hmatníky, čili jednoduchá manipulace i se spocenými prsty, hadice celkově působí super dojmem, jen je trochu od skládání pomačkan matice co drží hadici se šroubením a také přípojka ventylu, ale to jsou nepodstatné, kosmetické detaily. Překvapila mě síla hadičky, vnější průměr je příjemně malý-7.5mm (1/8"), je to kvůli co nejmenším strátám vzduchu při plnění. Hadice je i díky jejímu průměru dobře ohýbatelná a tvarovatelná, takže se s ní bude dobře manipulovat. Také určitě mohu doporučit, už i kvůli super cenám.
 Tu jsem objednával již dříve... Šroubení s odfukem je z oceli (asi nějaká nerezová), matice na utahování k láhvy a šroub odfuku má pěkně, čistě rádované hmatníky, čili jednoduchá manipulace i se spocenými prsty, hadice celkově působí super dojmem, jen je trochu od skládání pomačkan matice co drží hadici se šroubením a také přípojka ventylu, ale to jsou nepodstatné, kosmetické detaily. Překvapila mě síla hadičky, vnější průměr je příjemně malý-7.5mm (1/8"), je to kvůli co nejmenším strátám vzduchu při plnění. Hadice je i díky jejímu průměru dobře ohýbatelná a tvarovatelná, takže se s ní bude dobře manipulovat. Také určitě mohu doporučit, už i kvůli super cenám.Hadice:

Šroubení:

Přípojka na plnící pin:

Šroub s rádlovaným hmatníkem z odfuku:

No a toto je můj plnící kit:

už abys hodil foto celé tvé sestavy
  už abys hodil foto celé tvé sestavy

a pak mi stačilo udělat 2 závity na mosaznou kulatinu a měl jsem to. Je pravda že ho mám asi 2 měsíce a jediné k čemu mi slouží je, aby mě naštval jak jsou potápěči neschopní naplnit na 300bar. Plnim u potápěču u Jičína i v Liberci a u obou po vychladnutí sem na  max 265barech a to měli v Liberci ještě drzost říct "tak tam máte rovnejch 300 bar ".
  a pak mi stačilo udělat 2 závity na mosaznou kulatinu a měl jsem to. Je pravda že ho mám asi 2 měsíce a jediné k čemu mi slouží je, aby mě naštval jak jsou potápěči neschopní naplnit na 300bar. Plnim u potápěču u Jičína i v Liberci a u obou po vychladnutí sem na  max 265barech a to měli v Liberci ještě drzost říct "tak tam máte rovnejch 300 bar ".