mne sa to uz tiez stalo. blizil som sa k mladine a premyslal som o tom co by som urobil keby tam bol medved. obzrel som sa okolo seba, a blizko mladiny bol stoziar vysokeho napatia ( ci ako sa tomu hovori ) jednoducho obrovska zelezna konstrukcia s priecnymi zrdkami, nieco ako rebrik po com by sa dalo krasne vysplhat v priebehu niekolkych sekund...v tom sa v mladine nieco s velkym lomozom zdvihlo a ja namiesto planovaneho splhania na spominany stoziar, ostal som tam stat ako (...)
 pravdepodobne to bola jelenica, ale nakolko je tam dost hojny vyskyt mededov, kludne to mohol byt aj medved, a kedze som bol odtial asi 15 metrov, mozno by aj zautocil
 pravdepodobne to bola jelenica, ale nakolko je tam dost hojny vyskyt mededov, kludne to mohol byt aj medved, a kedze som bol odtial asi 15 metrov, mozno by aj zautocil  jednoducho, keby som uz zistil co to je, nebol by cas konat...takto som mal casu trochu viac, ale nekonal som ani tak
 jednoducho, keby som uz zistil co to je, nebol by cas konat...takto som mal casu trochu viac, ale nekonal som ani tak

.
 .