O vzduchovkách Gamo
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
- 
				majggi
- 
				majggi
2 majggi --- tie montaze by som dal trosku dalej od seba ak sa da... aj pre krajsi vzhlad aj pre lepsiu stabilitu
a kedze mas rybinu ktora ide do stratena staci jemne dotiahnut tu montaz doklepkat ju na koniec a dotiahnujt... odtial nema kam ujst...
a kedze mas rybinu ktora ide do stratena staci jemne dotiahnut tu montaz doklepkat ju na koniec a dotiahnujt... odtial nema kam ujst...

- - - = = = (( as mad as possible )) = = = - - -
AirArms Pro-Sport + Hawke Eclipse 30 SF 6-24x50 + Kozap č. 23 + JSB Exact 4,52 mm (bolo 5,52 mm)
			AirArms Pro-Sport + Hawke Eclipse 30 SF 6-24x50 + Kozap č. 23 + JSB Exact 4,52 mm (bolo 5,52 mm)
- 
				majggi
- 
				majggi
mam dve otazky: ale jedna patri do sekcie Diabolky a ta druha do sekcie Optika.
ale aj jedna a aj druha priamo suvisia s prispevkom v tejto sekcii.
co ma robit? 

majggi:
1. prečo si chcel predat Deltu? ved ju to dost odporucaju na vzduchovky ako variantu lacné a celkom dobré . ja o nej uvazujem
 . ja o nej uvazujem  .
 .
2. o druhu diaboliek ...Match...-rovna hlavicka sa tu pise ze su tak na 10m ze potom stracaju a nepresnuju. ty pises na 25m vrchnaciky?
takze letia presne aj na 25M?
ale aj jedna a aj druha priamo suvisia s prispevkom v tejto sekcii.
co ma robit?

majggi:
1. prečo si chcel predat Deltu? ved ju to dost odporucaju na vzduchovky ako variantu lacné a celkom dobré
 . ja o nej uvazujem
 . ja o nej uvazujem  .
 .2. o druhu diaboliek ...Match...-rovna hlavicka sa tu pise ze su tak na 10m ze potom stracaju a nepresnuju. ty pises na 25m vrchnaciky?
takze letia presne aj na 25M?
súčastnosť: Steyr LG 110 HP, Hawke Sidewinder 8-32x56, strelivo JSB.
minulosť: AirArms Pro Sport 4,5. MTC Viper 10x44.
			minulosť: AirArms Pro Sport 4,5. MTC Viper 10x44.
- 
				majggi
chcel som ju predat lebo sa mi nedarilo presne ju nadstavit aby som tie vrchnáčiky triafal. tak som mal nervy že bez optiky som to triafal (nie každou ranou) a s optikou nie a nie trafit. tak som si nakreslil na A4 taký kríž a na nom som došteluvat optiku. teraz je to super strielanie. takže to nebolo v optike ale vo mne   

a k tým diabolkám. existujú Match a Pro Match. obidvoje majú seknutu hlavičku. ja mám Pro Match a sú v pohode. prečo by som klamal keby som ten vrchnáčik netrafil?

a k tým diabolkám. existujú Match a Pro Match. obidvoje majú seknutu hlavičku. ja mám Pro Match a sú v pohode. prečo by som klamal keby som ten vrchnáčik netrafil?

- 
				majggi
- 
				rostik
Gamo CFX
to Martinh: já osobně bych neváhal a bral Gamo CFX Royal v jakékoliv ráži, sám to mám v 5,5 mm, ale i 4,5 mm bude určitě dobrá, já jsem spokojen a podotýkám, že mám CF 30 v ráži 4,5 mm a CFX Royal v ráži 5,5 mm. CFX Royal je jednoznačně podle mého názoru lepší, ale rozhodnutí bude vždycky na tobě, držím palce.
			Také bych z Gamovek opět volik CFX. Už jen pro to, že můžu říkat, že mám stejnou vzduchovku jako je BSA polaris  

http://www.bsaguns.co.uk/sgun_polaris.php
Teda až na spoušť, ale ta GRTlll je zas někde jinde.

http://www.bsaguns.co.uk/sgun_polaris.php
Teda až na spoušť, ale ta GRTlll je zas někde jinde.
Grand Power K100 Mk7
Gamo CFX Royal .177 + Delta 4x32 AO
Slavia 631 .177
Weihrauch HW40 .177
			Gamo CFX Royal .177 + Delta 4x32 AO
Slavia 631 .177
Weihrauch HW40 .177