NORCONIA CO2 puška QB78, QB79, AR2078 a AR2079
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
já ten dioptr koupil, bohužel neměli ještě v nabídce ten adaptér na mušku, tak jsem odpitval z původní mušky truglo, zbrousil ji do plochy a nalepil jsem tam epoxidem tu mušku od dioptru. Jinak ten dioptr je naprostá bomba - dcera ( 10 let ) s tím ve střeleckém kroužku nasází s přehledem 50 bodů z pěti ran, oproti otevřeným miřidlům se s dioptrem zlepšila tak o 200%
			Je
Je to jen bordel z kyvet... Ono něco máš v hasičáku, něco v kyvetě no a když se to spojí, tak je vidět výsledek  Stačí to čas od času vyčistit+doporučuji mazat válec olejem (jen tenký film)...
 Stačí to čas od času vyčistit+doporučuji mazat válec olejem (jen tenký film)...
 Stačí to čas od času vyčistit+doporučuji mazat válec olejem (jen tenký film)...
 Stačí to čas od času vyčistit+doporučuji mazat válec olejem (jen tenký film)...Cogito ergo armatus sum.
			- 
				ZdenekR
Tak uz i ja mam novou QB  De Luxe  ( 5.5mm) (precist cele toto vlakno byla uloha temer nad lidske sily). Takze par informaci o experimentech s ni (diabolky JSB 5.51 Excact):
* Original: ustovka merena na chrono 150m/s (z 10 ran 5x150,3x151,1x152 a 1x153), prostrelene Zlate stranky (posledni natrhla) 280, 11.3J
* Lehky tuning (pouze zvetsena dirka v tycce, 2 podlozky pod pruzinu): chrono: 170 m/s (7x170, 1x169,2x171), prostrelene Zlate stranky 320, 14.5J
Kdyz uz jsem ji mel rozebranou, tak jsem rovnou vymenil tesneni (dle rozpisu na str.120, diky Apevia , jinak bych je asi dost dlouho z tohoto vlakna skladal).
 , jinak bych je asi dost dlouho z tohoto vlakna skladal).
			* Original: ustovka merena na chrono 150m/s (z 10 ran 5x150,3x151,1x152 a 1x153), prostrelene Zlate stranky (posledni natrhla) 280, 11.3J
* Lehky tuning (pouze zvetsena dirka v tycce, 2 podlozky pod pruzinu): chrono: 170 m/s (7x170, 1x169,2x171), prostrelene Zlate stranky 320, 14.5J
Kdyz uz jsem ji mel rozebranou, tak jsem rovnou vymenil tesneni (dle rozpisu na str.120, diky Apevia
 , jinak bych je asi dost dlouho z tohoto vlakna skladal).
 , jinak bych je asi dost dlouho z tohoto vlakna skladal).Zmeril jsem jen dve rany (bylo pred odchodem na strileni ven...na slunicku me combro bohuzel nemeri) a bylo to nejak 189,2 a 189,3 tak jsem dal uz nepokracoval. Ja myslim ze neni moc duvod k velkemu kolisani...takhle kdyby me behala vetrovka tak jsem spojojenej.bertold8 píše:psena: a jaka byla konzistence?
Velikost
Ahoj.
Potřebuji poradit, QB již není dlouho doma a proto jsem zapoměr určitě rozměry kličky
Takže.... Potřebuji znát průměr té dirky, do které zapadá ten imbusovej červík v závěru a její vzdálenost od spodu kličky. Předem díky za rychlou reakci, jestli máte zájem, tak mi písněte SZ...
Potřebuji poradit, QB již není dlouho doma a proto jsem zapoměr určitě rozměry kličky

Takže.... Potřebuji znát průměr té dirky, do které zapadá ten imbusovej červík v závěru a její vzdálenost od spodu kličky. Předem díky za rychlou reakci, jestli máte zájem, tak mi písněte SZ...
Cogito ergo armatus sum.