.. realita je holt takova, ze se souteze MaO ucastni lidi, kteri proste maji natrenovano a umi.. takze nemuzes cekat, ze to budes umet hned na zacatku minimalne stejne dobre..
 .. realita je holt takova, ze se souteze MaO ucastni lidi, kteri proste maji natrenovano a umi.. takze nemuzes cekat, ze to budes umet hned na zacatku minimalne stejne dobre..Od toho tu vysledky minulych zavodu jsou, aby se clovek, ktery zacina, mel ceho chytit a cim se motivovat .. konkurence je holt velka..
Trochu odbocim:
Ja kdyz jsem chtel zacit strilet soutez Mizive cile do 50m, tak jsem take pred prvni soutezi trenoval tak, ze jsem se snazil prekonavat vysledky a rekordy soutezi minulych, ktere jsem nasel na internetu .. a diky tomu a stesti, jsem hned prvni dva sve zavody MC50 vyhral .. ale mel jsem pozici o to jednodussi, ze v te soutezi v te dobe, ac startovni pole citalo skoro padesat lidi, nebyla zdaleka tak velka konkurence, jako je tam dnes .. a uz vubec ne takova, jaka je v nasi dnesni MaO.Lidi tehdy (par let nazpet) strileli vetsinou strelivo SB Standard - no a s tim se proste nastrilet slusne neda! Tehdy "zlobil" akorat Balda, a i ten mi to ulehcoval tim, ze pouzival HV-cka PMC Zapper
 .. se kterymi musel porusit asi tri fyzikalni zakony, aby dokazal nastrilet to, co nastrilel
 .. se kterymi musel porusit asi tri fyzikalni zakony, aby dokazal nastrilet to, co nastrilel   
 Ale zpet k otazce:
U toho streliva cena orpavdu neni spolehlivym voditkem .. kdyz natrefis na povedenou serii sypacek, muzou chodit z dane zbrane podstatne lip nez nejaka horsi serie trikrat drazsich Midasu..

v dalších dvou kolech se k těmto rimsniperum přidám snad i se Zdenkem Frázem
  v dalších dvou kolech se k těmto rimsniperum přidám snad i se Zdenkem Frázem   bohužel ve ČT se rozhodne zda pujdu na operaci zad tak zatím střílení vleže není good for me
 bohužel ve ČT se rozhodne zda pujdu na operaci zad tak zatím střílení vleže není good for me