+ dvoukolák a v zimě sáňkyAlexxxus píše:... a narvane to váží 18 kilo a mám vystarano, AirArms EVo + 510 + Prosport.

Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
 Kdych mel HWéčko tak klidně to vydrží všechno
 Kdych mel HWéčko tak klidně to vydrží všechno 
tak s vice jak 18 kilama na zadech bych chodil na vylet tak maximalne kolem chalupy a to jeste bych se hodne rozmyslel, jestli ji obejit celou a nebo jen kusAlexxxus píše:No ja jsem maximalista tak jsem si nechal vyrobit na zakazku futral na 3 flinty stal mne nějakych 3000 vcetne dopravy, je to usite z "koberce" potazene plastovou látkou, 3 zipy, dve uši - a narvane to váží 18 kilo a mám vystarano, AirArms EVo + 510 + Prosport.

Pokud by už chtěl tahat zbraň celej den na rameni na popruhu, tak mu opravdu nebude stačit-vyhovovat nylonovej za 150Kč
 Pokud by už chtěl tahat zbraň celej den na rameni na popruhu, tak mu opravdu nebude stačit-vyhovovat nylonovej za 150Kč  Tyhle kloužou jak prase... ideální jsou kožený (případně i jiný), ale hlavně aby byli podšitý takovou gumovou "látkou" neklouže to a tudíž se zbraň o dost líp nosí (máme asi 3 tyhle řemeny) cena min 500Kč... No a když ty očka, tak už každopádně doporučuji oka od UncleMikes, rychloupínací, tady je cena různá podle obchodů, většinou mezi 500-800Kč....
 Tyhle kloužou jak prase... ideální jsou kožený (případně i jiný), ale hlavně aby byli podšitý takovou gumovou "látkou" neklouže to a tudíž se zbraň o dost líp nosí (máme asi 3 tyhle řemeny) cena min 500Kč... No a když ty očka, tak už každopádně doporučuji oka od UncleMikes, rychloupínací, tady je cena různá podle obchodů, většinou mezi 500-800Kč....