Zahranicne internetove obchody zasielajuce do CZ a SK

Vše o vzduchovkách, plynovkách, aisoftu a popřípadě i paintballu.

Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři

Odpovědět
Alexxxus
Odborník na vzduchovky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alexxxus » 13 bře 2009 16:41

Nevim co rešíte, normalka u BAR objednáte zaplatite kartou, akceptuji MasterCard, validaci minmalne mesic pred vypršením, a Visu -- tu všeobecně v Anglii nemají moc v lásce.
Opticwarehouse akceptuje karty, a také pokud nemáte kartu jde domluvit s Lisou že pošlete Libry v doporučeném cenném psaní s průvodním dopisem co chcete. Dopis tam jde cca 4 dny zpět je to za 3 dny formou Fedex, poštovné na jednu optiku je ovšem cca 40 - 50 liber je to podle velikosti balíčku a podle váhy.
Ještě jsem ozkoušl system PayPal - zbírám vzduchvky a tak platím PayPalem jednomu zběrateli, příklad ... v 10 ráno mně něco nabídne - do 12 smlouvám o ceně - ve 12:01 zaplatím PayPalem v 12:05 mám od prodejce že obržel platbu okolo 18té hodiny jsem měl vždy Trackinknumber od TNT a za 2 dny jsme měl další kousek ve zbírce.
PayPalu se naše banky brání - mají jen poplatek za vedení virtuální peněženky jinak nic - 1% z častky kterou pošlete si strhne peněženka příjemce .... a české zlodějské banky utřou rypák.
Komerční banka mně tuto službu zapírala asi tak 10 hovorů a ani na pobočce mně říkaly že něco takového neznají - až na centrále Komerční banky přiznali ... Ano to máme ale víte není to spolehlivé .... kecy funguje to naprosto perfektně ( cca 35 palteb na Ebay - Egunu - a do Anglie a vše během pár minut ) Takže není se více méně čeho bát.
Poměrně slušné jednání nabízí mBanka - ale zase jejich helpline je děsoběs :-).
Toť vše co sjem chtěl k placení do Anglie napsat.

Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.

http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
pem
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pem » 14 bře 2009 09:31

Já mám zkušenost, že jsem se e-mailem dotazoval na Militarii, zda si u nich mohu koupit a nechat zaslat vzduchovku. Odpověď byla, že mají 17J a u nás je 16J, takže mě nic nepošlou.

Několikrát jsem psal na BAR (přeloženo pouze překladačem, protože AJ neumím) nikdy mě nedošla ani odpověď.
wim

Příspěvek od wim » 14 bře 2009 10:19

Pem,pokud neumíš anglicky, radši požádej někoho, kdo ji ovládá. Překladačem bych to určitě neřešil. Nesmiš se divit, že Ti z Anglie nikdo na ten mail neodepsal. Možná se ještě teď válí po zemi smíchy v křečích, co jim to přišlo??
psena

Příspěvek od psena » 14 bře 2009 11:03

pem píše:Já mám zkušenost, že jsem se e-mailem dotazoval na Militarii, zda si u nich mohu koupit a nechat zaslat vzduchovku. Odpověď byla, že mají 17J a u nás je 16J, takže mě nic nepošlou.

Několikrát jsem psal na BAR (přeloženo pouze překladačem, protože AJ neumím) nikdy mě nedošla ani odpověď.
Vis co, objednej, zaplat kartou a mas ji doma. Projdes objednavacim formularem, najdes zeme zaslani Cesko a ti je to hotove. Jak jednou zaplatis, tak tezko budou neco resit.
Navic kdyz jsem se ptal dopredu tak me jasne rekli, ze samozrejme do cech zasilaji.
je fakt, ze tam prndal neco o tom, ze je potreba zbrojak...ale kdyz jsme si vyjasnili ze mam zajem o vzduchovku tak rekl, pouze od 18let. Ale nakonec vlastne ani vek nokotrolovali. Mozna jsem mel jen stesti co ja vim.
LuckyHit

Příspěvek od LuckyHit » 15 bře 2009 21:22

Jaké máte zkušenosti s německým Schneidrem? Zajímá mě cena balíku do ČR a jak je to s placením. Není problém pro mne zaplatit převodem z účtu kamaráda co dělá v německu a ani si to nechat poslat k němu do práce. Posledně když jsem něco kupoval z e-baye ale moc ochotnej nebyl, tak pokud by pošta k nám stála třeba 15€ tak to unesu. Kupoval bych http://www.sportwaffen-schneider.de/pro ... s_id/13347

A nebo obligátně, pokud by se našel někdo kdo by od nich něco chtěl, můžem se potom podělit o poštovné.
Grand Power K100 Mk7
Gamo CFX Royal .177 + Delta 4x32 AO
Slavia 631 .177
Weihrauch HW40 .177
Apevia
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Apevia » 15 bře 2009 21:31

Platil jsem převodem z účtu jednoho známého a můžeš si vybrat. Buď je tam pošta za 20€ a nebo, což jsem zvilil já jen za 8€, je tam rozdíl snad jen v dodání, i za těch 8€ jsem to měl nádherně zabalené a přišlo to rychle.
Cogito ergo armatus sum.
mocima
Kontaktovat uživatele:

luftvapen.se

Příspěvek od mocima » 17 bře 2009 19:48

Tak mi včera došel FX T-12 WHISPER ze Švédska. Odkaz www.luftvapen.se. Od prvního kontaktu do dodání ani ne 14 dní. To AERON u věcí co nemá na skladě asi nezvládne. Platba převodem, poplatky České spořitelně 220 CZK a SWEDBANK 320 CZK.
Více k flintě na http://forum.gunshop.cz/viewtopic.php?t=7085
Optimista se učí anglicky, pesismista se učí čínsky...realista se učí střílet.

Prodávám:
Harris bipod bez kloubu a odskoků - 6''-9'' + kulatý adaptér HB - 2A
BMW

Súhlas

Příspěvek od BMW » 20 bře 2009 04:22

Ja sa musím len pridať, vďaka pánom z Aeronu som sa zúčastnil výstavy IWA v Norimbergu. Čo dodať, nádherné pokoukáníčko, štyri dni som behal po výstavisku, a nie som si moc istý, či som všetko videl. Nabral som kopec prospektov so zaujímavými internetovými adresami, ktoré je bežne ťažko dohľadať. Postupne ich sem budem nahadzovať. Čo sa týka čínskej optiky, tej bolo na výstave na mraky a nemám pocit, že by bola lacnejšia od tej, čo ponúka AERON. Výstava má len jednu chybu, je nepredajná.
RipleyAR5S,GP,STEYR5x,FX6x,HW1002x,GunpowerSS,MARCH3x,S&B,Swarowsky,Noname3x....
john

Příspěvek od john » 30 bře 2009 11:54

Ahoj, mám dotaz zkoušel někdo objednávat přímo z www.deltaoptical.pl

a nebo nevíte jestli posílají do čech?

Díky
john

Příspěvek od john » 30 bře 2009 19:18

Tak co , nikdo to nezkoušel?
johny

Příspěvek od johny » 01 dub 2009 12:22

Ahoj, jsem tu nový
Chtěl bych si koupit nějakou vzduchovku. Kdysi jsem měl Slaviu ale ta už je pryč, a tak bych chtěl něco jiného.
Pročetl jsem tu toho dost, ale zatím se nemůžu rozhodnout. Asi bych pro začátek šel do BSA Lightning XL. Líbí se mi a není ani moc drahá, jako třeba HW nebo AA. Ale u nás se asi neproidávají, anglisky neumím. A tak se chci zeptat jestli máte někdo zkušenost z Polska při osobním nakupování třeba ve Wroclavi. Jak se prodavačí chovají, když přijede Čech a jestli vzduchovku vůbec prodají, když u nich je 17J a u nás 16J.
Nevím jestli se už o tom někde nepíše. Tak se nezlobte kdyby to tak bylo.
Dík za odpovědi.
milius

Příspěvek od milius » 01 dub 2009 23:33

.............
Naposledy upravil(a) milius dne 05 črc 2009 17:34, celkem upraveno 1 x.
johny

Příspěvek od johny » 03 dub 2009 19:16

Pravděpodobně v Polsku nikdo nikdy nebyl, všichni to mají jen z doslechu.
I Milius, který jako jediný mě odpověděl a děkuju mu zato, napsal že to má z doslechu nebo to někde četl. Jak vidím, tak se na tomto foru nedovím asi nic. Je to jen uzavřená skupinka lidí a nováčky mezi sebe neberou..
No nevadí, obětuju peníze a zajedu si do Polska sám ikdyž s riskem, že nic nepořídím. Všem velice pěkně děkuju za ochotu. Jste fajn parta lidí.
kesi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kesi » 03 dub 2009 19:18

Kdybych něco věděl tak napíšu a ostatní určo taky, ale protože to nevím... :?
AA TX200 HC 5,5 FAC & EO HELIX 6-24X50 SFP APR-1C MRAD
drát

Příspěvek od drát » 03 dub 2009 19:26

2 johny - Tak to zkus v http://www.colosus.cz/
LuckyHit sháněl vzduch. pistoli Crosman která se u nás normálně neprodává a odepsaly že není problém.

"Tak mi už přišla odpověď z Colosuse. V tomto případě kdy nemají zboží skladem a v nabídce e-shopu vyžadují platbu předem, což u tak seriozního obchodníka žádný problém není. Crosmana 1377c by mi dodali do cca 14ti dní a to nejlepší je cena! Vyjde ještě levněji než z Polska a to za 2300,- bez poštovného. Ironií je, že na Aukru se jeden prodával asi před týdnem a prodal se za 2600,-"
CZ200 .177 , SPA M16 .25 , Hatsan Invader auto .25
DU-10 Condor, HDR 50 , Chiappa SAA , rev.Rex L 4", Alfa 441,Slavia 631
Walther Sportmodell,H.S.model 21F, Buck Trail Flint 48
prak s gumou č.6
Odpovědět