Ted mi v nejblizsi dobe jeden novej kolega asi posle baleni maxiballu,tak je chci vyzkouset.Ty je strilis taky?Nebo pouzivas i minie?Zajimaji me i jine typy strel.Chtel bych vyvinout i nejakou tezsi strelu,konickeho tvaru,ale na vyrobu kokily si netroufnu.Nemam pristup k masinam
Předovky
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
Nejlepsi asi bude,kdyz tam vyriznu zavit a natocim cervika.Bude to v pohode vratna uprava.Ty ctyrky nemaji takovou silu,ale zase se asi vetsinou roztrhnou a pistonem vleti zpatky plyny z prachu.Aby mi to pak nenatahovalo zaver a nemelo to vetsi zpetnej raz.Musim to vykoumat.
Ted mi v nejblizsi dobe jeden novej kolega asi posle baleni maxiballu,tak je chci vyzkouset.Ty je strilis taky?Nebo pouzivas i minie?Zajimaji me i jine typy strel.Chtel bych vyvinout i nejakou tezsi strelu,konickeho tvaru,ale na vyrobu kokily si netroufnu.Nemam pristup k masinam
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Informácia
Zdravím všetkých. Duffioso, včera som napísal e-mail Brymove, v ktorom som sa pýtal, aký je rozdiel medzi starým a novým dnovým šroubom na Evolution. Došla mi takáto odpoveď:
Starý dnový šroub je pre piston s dĺžkou závitu 3,8 cm a nový pre piston s dĺžkou závitu 1cm.
Starý dnový šroub je pre piston s dĺžkou závitu 3,8 cm a nový pre piston s dĺžkou závitu 1cm.
-
Per Larsson
-
Per Larsson
Díky
Dejte mi na sebe kontakt na per.larsson@sverige.nu , domluvíme se podle počasí.
Máte na inlajnkách zkušební značku? Já mám akorát španělský jako že zkušební protokol na výrobní číslo s hromadným podpisem. (Papír snese všechno
)
Máte na inlajnkách zkušební značku? Já mám akorát španělský jako že zkušební protokol na výrobní číslo s hromadným podpisem. (Papír snese všechno
Traditions™ Yukon Drop-Breech Action .50 + KonusPro 6x40
*Sverige - det härligaste landet i Europa*
*Sverige - det härligaste landet i Europa*
-
Per Larsson
-
Smazaný uživatel 3736
-
Per Larsson