(opsáno z netu, no...)
 (opsáno z netu, no...)NORCONIA CO2 puška QB78, QB79, AR2078 a AR2079
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
Chystam se na to, hned jak tam s ni po delsi dobe dam bombicky tak zmerim. Podle porovnani s vetrovkou a zlatymi strankami, to odhaduji na tebou zmereny udaj.karbis píše:Tak jsem zkusil změřit QB 78 DE LUXE a jak se někde psalo že DE LUXE má být silnější tak nevím, já jsem naměřil tak 176.5m/s.Možná je to akorát,nevím.Zajímalo by mně kolik jste naměřili,podotýkám že bez tuningu,jen jsem pošteloval spoušť.
Docela pěkný nabíječ,jen ta cena.
http://www.archerairguns.com/QB-RIM1-Ma ... qbrim1.htm
			http://www.archerairguns.com/QB-RIM1-Ma ... qbrim1.htm
Moje rucickky zrovna sikovnosti neoplyvaji. Teda aspon ne na tohle. A uz rozhodne nemam pristup k vybaveni, ktere by praci umoznilo. Ja na to proste nemam. Ale kdyz sem videl co tu lidi dokazou, tak mi tohle pride jako jedna ze snadnejsich veci. V zadnym pripade sem tyhle domaci vyrobky nechtel znevazovat, prave naopak.
			novy majitel
Tak som ju dnes kupil QB78DELUXE v JSGTRADE v Prahe, Na Louzi 5 fakt dobre parkovanie aj redukciu na plnenie z kyviet som kupil vsetko mali na sklade. Na kazdej QB cosi bolo ale asi piaty kus co som mal v ruke nefucal, mieridla boli pevne, pazba nadherna, hlaven povrchovo v poriadku kusov mali asi dostatok a nakolko som zo Slovenska niekolko nasobna reklamacia by ma v postovnom stala viac ako cela puska. Vadne kusy ihned davali bokom. Tak som bol rad ze boli velmi prijemny a spolu sme hladali ten "spravny kus" naozaj som si pripadal ako na vystupnej kontrole z fabriky ktora v zhladom k cene pusky je asi sporadicka. Cenim si predavajuci personal ze so mnou stravil dve hodiny vyberom a naplnanim z kyvety vsetkych kusov co mi vynasali zo skladu. Uznavam ze som isiel kupovat pouceny tu z fora co mam vsetko kontrolovat  jedine co som neskumal bolo chrono to uz by bolo asi troska moc
 jedine co som neskumal bolo chrono to uz by bolo asi troska moc 
viete mi povedat aky je rozdiel medzi qb78 a qb78deluxe? ja by som to docela rad vedel nakolko by som uz aj ja chcel byt majtelom tohto cinskeho zazraku  a este ustovku pre 4.5 mm lebo niekde pisu 175 niekdo napisal pre zmenu ze mu nejde viac ako 150 m/s alebo je to taky dobry smejd ze kazda dava inaksiu
 a este ustovku pre 4.5 mm lebo niekde pisu 175 niekdo napisal pre zmenu ze mu nejde viac ako 150 m/s alebo je to taky dobry smejd ze kazda dava inaksiu  

a este ustovku pre 4.5 mm lebo niekde pisu 175 niekdo napisal pre zmenu ze mu nejde viac ako 150 m/s alebo je to taky dobry smejd ze kazda dava inaksiu

Crosman 2250XT/Centerpoint 4X32
			Rozdíl je jen v pozlátku, pajšl stejnej, kvalita stejná. Musíš si koupit až tak 4. nebo 5. flintu, aby to bylo alespoň narovinu svrtany a sesazeny a nemusel jsi nic štelovat. Není nutno ji zavrhovat, dává hodně možností vyřádit se na úpravách a to bez nějakého rizika velké ztráty. Na flintě 10x dražší by si to člověk jen tak už nedovolil.