Jinak první povolení tlakového zásobníku byl horor,tak se připravte a doporučuji pořádnýho panaka na posilněnouá!

Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
 .
 .
 Hlavne preto, ze regulator je uz na ceste ku mne ale v rukach ho budem mat az v piatok. Uz aby to bolo, nech ho otestujem aj ja!
  Hlavne preto, ze regulator je uz na ceste ku mne ale v rukach ho budem mat az v piatok. Uz aby to bolo, nech ho otestujem aj ja! . A teď mi asi zrezne pumpička na plnění.
 . A teď mi asi zrezne pumpička na plnění. 

, no hlavně že jsi spokojený. Možná by stálo za pokus nastavit tlak na 40BAR a třeba by se neprojevil ta změna na 60 BAR. Ono když se tlak v zásobníku začne přibližovat tlaku nastaveném na regulátoru udělá to takový zub, trošku dolu a trošku nahoru, při nastavení na 100BAR 16J ten zub skoro není a střílí se do cca 95-90BAR. Je to na mezi regulace, jako by nevěděl zda ještě uzavírat či otevírat, takže díky natavení na 40BAR bys ten zub měl odstranit.
 , no hlavně že jsi spokojený. Možná by stálo za pokus nastavit tlak na 40BAR a třeba by se neprojevil ta změna na 60 BAR. Ono když se tlak v zásobníku začne přibližovat tlaku nastaveném na regulátoru udělá to takový zub, trošku dolu a trošku nahoru, při nastavení na 100BAR 16J ten zub skoro není a střílí se do cca 95-90BAR. Je to na mezi regulace, jako by nevěděl zda ještě uzavírat či otevírat, takže díky natavení na 40BAR bys ten zub měl odstranit.