Ale je to sila a nádhera
CZ200S
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
zatím jak je psáno nahoře,to mám jen na sucho sestavené,za trubku by se to nechalo taky vzít(je to ergonometrický průměr),ale nejsou to všechny úpravy,takže tam nakonec to dřevo taky bude.Na střílení mám ještě jednu...vlastně ještě jednu na upravu nabíjení...tak dvě 
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Kdo si hraje..........nezlobí.
?
Ten zásobník Ti také pochválím, toto by mi na CZ200S vadilo nejvíce-malý objem válce, to si vyřešil! Jsem zvědav jaké předpažbí tam dorobíš...
Jinak nechápu 3 kusy Cz200S, proč radši nekoupíš třeba AA S410?
Jinak nechápu 3 kusy Cz200S, proč radši nekoupíš třeba AA S410?
Cogito ergo armatus sum.
CZtka je jedna z výzev,když něco nejde,nebo není(to je taktika z dob rudých-do banánů jsem se nikdy ale nepustil
,zůstávám u železa),proto když jsem ji koupil,bylo jasné,že nabíjet po kuse není ono,a vyrobil jsem ,nabíjení na dvanást cvočků a kompík,abych to mohl použít na zahradě(někdo je zde i vlastní,a doufám,že majitelé jsou spokojení a někteří ještě přibudou)druhou jsem pořídil,abych mohl pokračovat dál,mohl ji mít rozebranou,a jednu občas použít.Až na to bude ten správný čas bude nová pažba,mám vybrané dva vzory které se mi líbí.A na tu 3tí čízu montuju to nabíjení,je to 5,5ka - není má.Něco lepšího třeba někdy koupím,ale to má ještě čas - raději víc upravuju než bouchám 
akorát to někdy stojí větší obolos......proto se snažím dělat vše minimálně dvakrát 
Naposledy upravil(a) josef1000 dne 05 bře 2009 13:59, celkem upraveno 2 x.
s tim počtem bych se měl dostat na 170/16j
- doufám,vždyť na začátku bylo zvýšit počet výstřelů - jen o pár,a strašně mě žralo sundavání kompíku při plnění,teď to bude pohoda s dírou z boku,a pak se to nataaáááááhovalo do délky hlavně....a dopadlo to tak.Vybraná pažba je jeden pokus,příjde na ní stavitelná galoše ta to dováží
Naposledy upravil(a) josef1000 dne 05 bře 2009 14:57, celkem upraveno 6 x.
No jo, ale za kolik. Ale ja tomuhle fandim, človek si kupuje polotovar aby se na něm vyřadil a měl co dělat. Ja taky vše co koupim rozeberu a "vylepšuju", někdy úspěšně a někdy méně. To vše proti averzi přítekyně k jakémukoli rozebírání, jak ona říká ničení 
Grand Power K100 Mk7
Gamo CFX Royal .177 + Delta 4x32 AO
Slavia 631 .177
Weihrauch HW40 .177
Gamo CFX Royal .177 + Delta 4x32 AO
Slavia 631 .177
Weihrauch HW40 .177